Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Handige website, en snelle levering.
19 June 2021
Monique Bolleboom
Leidschendam
Goede dozen, stevig en scheuren niet. Gratis opgehaald, ging heel soepel.
13 June 2021
Lisa van der Hoeven
Barendrecht
De bestelde verhuisdozen zijn ZEER STEVIG en makkelijk in elkaar te vouwen. Ondanks dat ik ze vul met zware spullen is er geen twijfel of de het zullen gaan houden.
13 June 2021
Toine
Dordrecht
De dozen en materiaal kwamen goed verpakt aan. Bestellen en betalen was eenvoudig.
8 June 2021
Rogier
Heerlen
Ik kreeg de dozen binnen een dag bezorg, ze zijn sterk en ook netjes geleverd. Het enig wat ik zou veranderen is dat op de site wat duidelijker wordt aangegeven wat het verschil tussen de verschillende dozen is qua sterkte en dergelijke.
8 June 2021
Renate
Rosmalen
keurige snelle service, sterke dozen
3 June 2021
Hélène van de Rijdt
MAARHEEZE
Snelle levering, prima verpakt!
31 May 2021
Robert
Den Haag
Snel in huis, goed verpakt, lijkt goede kwaliteit, heb het nog niet verder uitgepakt en gebruikt omdat het voor een latere verhuizing is.
29 May 2021
Patrick
Kampen
als je een bestelling plaatst zie je duidelijk wanneer de verhuisdozen aankomen, en dit was ook het geval :)
26 May 2021
erik
strijdhorst
Goed bestelsysteem, duidelijk communicatie over levertijden die ook daadwerkelijk nagekomen worden. Stevige verhuis- en boekendozen. Niet de eerste keer dat ik hier bestelde, en zeker ook niet de laatste.
25 May 2021
Sonja
Haarlem
Savonds voor 23u besteld, en de volgende dag netjes thuisbezorgd. Kan niet beter!
25 May 2021
Roos
Leiden
Post NL bezorging had geen zin om de verhuisdozen af te leveren thuis, maar bracht het gelijk naar een post Nl punt. Post NL kon niets meer voor mij doen, terwijl hun bezorgers te lui waren! Aangezien ik niet mobiel ben, het bedrijf gebeld, die zorgden dat het pakket retour kon, en stuurde dezelfde dag een nieuw pakket verhuisdozen die zeker zouden worden afgeleverd.... en dat gebeurde!!! Chapeau voor verhuisdozenstore.nl
23 May 2021
Ria
Den Haag
De dozen zijn snel en keurig geleverd. Van harte aanbevolen.
Paul
Amsterdam
Vlotte bestelling en de artikelen zijn van prima kwaliteit.
Marc
Nijmegen
Prima website met duidellijke omschrijving, het bestellen gaat gemakkelijk. De communicatie omtrent de levering is helder en afspraken worden waar gemaakt. Pima artikelen en snelle levering.
Floortje
Breukelen
Geen 10 beoordeling vanwege de verpakkingsmateriaal gebruikt ligt niet aan verhuisdozen store maar aan hoe de bezorgdienst er mee om is gegaan. Er is wat boven opgelegd en daardoor 5 dozen op de zijkant beschadigd , maar beïnvloed niet de functionaliteit.
15 May 2021
Erwin Dijk
Kampen
In eerste instantie had ik zo mijn bedenkingen bij de kleding verhuisdozen. Ik dacht dat kan nooit iets zijn want je moet ze ook nog kunnen tillen ! Maar niets was minder waar ze zijn heel stevig en er kan best veel in en toch nog makelijk op te pakken en mee weg te lopen ! Dus een aanrader is het zeker voor kledingstukken te verhuizen !! We hadden een setje van drie besteld om uit te proberen maar we gaan er in ieder geval nog meer bestellen.
10 May 2021
Coen Hendriks
Eindhoven
Goede ervaring, producten goed verpakt, snel geleverd. Hele goede snelle reactie toen bleek dat er 1 product te weinig was geleverd. Hulde.
10 May 2021
Lydia Smits
Ede
makkelijk in elkaar te zetten en goed van kwaliteit
9 May 2021
Els van Horssen
Venlo
Besteld en snel geleverd
9 May 2021
Annette
Van der Wel
Spoedige levering, goed verpakt, goede instructie
8 May 2021
AE Lodder
Julianadorp
Jolanta
Delft
Snelle levering! Goeie kwaliteit! Helemaal top
Astrid
Heemskerk
Incl verzendkosten de beste kwaliteit in vergelijking tot de andere aanbieders
Jaap
Zwolle
Bestelling gedaan, verzendkosten erg hoog.
2 May 2021
Theo