Hoi Floor, Wat vervelend om te horen dat dit is gebeurd. Ik heb het even nagekeken. De anky sample sale (op=op) is erg hard gegaan waaronder ook het dekje die jij besteld had. Hierdoor was het snel uitverkocht en hadden we hem helaas niet meer op voorraad. Wel hadden we eventueel de suede variant nog op voorraad. Deze vond je niet geschikt. Omdat het hier gaat om een Anky Sample Sale artikel kunnen wij hem helaas niet bij bestellen. Mocht je nog geinteresseerd zijn in het collectie dekje, laat het ons dan even weten wellicht kunnen we iets met de prijs doen voor je. Met vriendelijke groet, Jessy
Hoi Kim, Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren! Ik ga dit doorgeven aan mijn collega die over de site gaat. Het kan natuurlijk zijn dat er goed lopende artikelen zijn of sale artikelen die tegelijktijd besteld worden en de site niet de tijd heeft om dit bij te werken. Met vriendelijke groet, Jessy