Mijn ervaring is goed.

Ik heb een hele goeie ervaring gehad, ben super goed geholpen en hebben ook echt de tijd voor mij genomen. En snelle service zeker een aanrader.

Jammer

Ik kom al jaren bij t DRH. Normaal word ik altijd vlot geholpen. Nu alleen een rijbroek moeten zoeken en passen, terwijl er niemand anders aan t passen was. Miste de hulp hierbij. Natuurlijk had ik om hulp kunnen vragen, maar een stukje oplettendheid van het personeel zou eigenijk vanzelfsprekend moeten zijn. Toch kom ik weer graag terug hoor.

Vriendelijke personeel

Vriendelijke personeel goede service

excellent

It has been a perfect experience, the staff is client focus and they help you a lot.

Super service

Hallo Drunens ruiterhuis, Super bedankt voor de goede service. Mijn laarzen zijn helemaal perfect!

Ze willen graag helpen. En zijn heel klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Goede service, klantvriendelijk , top

Vriendelijk, geduldig, goede kennis

Fijne, warme gezellige winkel, met goede service en professionele medewerkers.

Prima zaak vriendelijke mensen.

Prima geholpen maar jammer dat ik terug moest omdat er een gesp verkeerd om op de singel was gezet. Was een beetje lastig om de desbetreffende zadelmaker te pakken te krijgen telefonisch. Werd in het begin afgewimpeld om maar een mailtje te sturen. Maar wel weer meteen geholpen door een andere zadelmaker toen ik langs kwam.

Goed en vriendelijk advies Grote verscheidenheid van modellen en merken.

In gemoedelijke sfeer proffesioneel geholpen.

Prettige sfeer in de winkel. Genoeg en vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg over producten.

Fijne winkel met ruim assortiment

Fijn geholpen door een vriendelijke verkoopster die goed advies gaf.

Kundig en vriendelijk advies

Hoef nooit lang te wachten, als het druk is hebben ze toch het overzicht en weten ze dat je er bent. Dit ervaar ik als zeer prettig!

Kleine fout snel opgelost

Na aankoop kwamen we er achter dat er wat miste. Na een korte tijd ben ik gelijk geholpen, zowel op de email als op whatsapp word snel gereageerd

Erg goed advies, service, groot/breed assortiment en zeer vriendelijk/behulpzaam/deskundig personeel

Altijd supergoed.

Gewoon top

Zadel laten maken gewoon top geholpen

Goed gastvrij ontvangen

Goede informatie gekregen en blij met de producten groot aanbod ik ga er zeker vaker naartoe

Ze zijn vriendelijk

Ze doen hun best om je te helpen wat je wensen zijn

Altijd fijne hulp en aandacht….

Altijd goede service. Zowel de zadel pas service als de service in de winkel! Is gewoon heel goed en professioneel…

Fijn en vriendelijk geholpen

Het personeel is vriendelijk en helpt goed.

Al jaren top service inzake zadels

Altijd goed geholpen door Bart. Goede kennis en altijd zijn woord nakomen.

Altijd even vriendelijk personeel dat ook altijd meedenkt in oplossingen echt een winkel waar ik graag kom

Heel klantvriendelijk en goed geholpen.

Laarzen aan laten meten, werd super goed geholpen.

Doen wat beloofd wordt

Zowel Bart als Goffe zijn kundige zadelmakers. Ze komen hun afspraken na en leveren goede service. Dik tevreden!

Grotestraat 264

5151BS Drunen