Prima en snelle service

Product klopt niet

Neusbontje gekocht maar er zit geen klittenband aan, hoe is t dan te bevestigen? Er stond ook niets bij, heel vreemd!

Zeer deskundig

Gesproken met de bitspecialist die kundig advies geeft

Super goed!!

Mijn bestelling had ik snel en netjes in huis. Producten zijn zoals omschreven wordt op de website. Ben zeer tevreden!

Prima geregeld snelle service

Aardige meiden

Goed product en snelle adequate levering.

Fijn winkelen en kwaliteit service

Voor iedereen is hun ervaring tijdens het shoppen natuurlijk anders. Voor mij is het een ontzettend fijne winkel waar ik heerlijk kan rondkijken op mezelf maar waar ik ook de juiste adviezen per categorie kan krijgen door de medewerkers van de winkel. Tot nu toe ben ik altijd tevreden over de hulp/uitleg maar ook over het retourneren/ruilen van mijn producten. Voor mij een fijne winkel die ik zeker aanraad.

Goeie spullen en service.

Hele goeie kwaliteit aan spullen en een super snelle bezorging.

Nelle service

Snelle service en pro actieve houding. Denken mee.

Zeer professioneel en klantvriendelijk!

Zeer professioneel en klantvriendelijk!

zeer goed geholpen

ik ben zeer goed geholpen her personeel is vriendelijk

Artikel dat er niet was binnen een week thuis, top geregeld

Zeer tevreden!

Erg blij met het geleverde product. Snelle levering en goede kwaliteit.

Mooie winkel en prima service!

Een hele mooie winkel, geordend en groot assortiment! Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Jammer, als er een probleem gemeld wordt dat je niet terug gebeld wordt

Mooie zaak, leuke mensen die helpen. Jammer als er een probleem gemeld wordt dat je niet terug gebeld wordt. Ze je het gevoel geven dat het aan jou ligt, terwijl je naar een zaak gaat waar de deskundigheid en ervaring toch bij het personeel aanwezig mag zijn.Op dit vlak mis ik de klant gerichtheid wel en het heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn nieuwe zadel hier niet ga kopen. Stel dat ik daar een probleem mee heb hoe wordt het dan opgelost, geen vertrouwen meer in. Ik betreur dit wel, omdat ik graag naar de winkel kwam om spullen te halen voor mijn paarden.

Helemaal prima!

Fijne winkel. Goed aanbod. Behulpzaam kundig personeel. Veel verschillende merken en prijs-kwaliteit is prima.

Superfijn om botten te mogen uitproberen

Fijn advies gekregen over botten!

Weinig goede communicatie

Helaas ben ik nog altijd aan het wachten op een nalevering van de LeMieux onderlappen maat M in de kleur Navy. Vorige week vrijdag heb ik gebeld, afgelopen maandag, dinsdag weer gebeld. Nog steeds geen enkel telefoontje of mailtje terug en ook geen pakketje. Daarnaast ook een bestelling geplaatst met een Sprenger bit, is dit bit al beschadigd en gebruikt, wat z’n prijs niet waard is hierdoor. Geen enkel mailtje of telefoontje gehad voor een oplossing terwijl ik daar wel om gevraagd had. Jullie assortiment is fantastisch, maar de klantenservice voor de webshop is echt ruk! Slechte communicatie ook onderling!

Overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen en een zeer snelle levering. Product gekregen zoals omschreven.

Drunens Ruiterhuis heeft veel fijne merken in het assortiment van hoge kwaliteit. Vriendelijk personeel waar je met al je vragen terrecht kunt. En die 10% klantenkorting maakt het nog leuker om even langs te komen :)

Super vriendelijk, eerlijk en goed

Was perfecte service. Snelle reactie op de mail,eerlijk over de eventuele levertijd en uiteindelijk toch snel binnen.

Ik ben twee keer bij het passen van een zadel goed geholpen.

Een echte aanrader!

Ik moet een half uur in de auto zitten, maar dat heb ik er zeker voor over! Top producten en top personeel met veel kennis. Een vaste klant erbij!

Super snelle levering

Binnen 24 uur was mijn pakketje op het afhaalpunt. Helaas waren de boots niet naar wens dus gaat weer terug, maar verder echt top!

excellent service

Excellent service