Kwaliteit en ervaring!
#1
eigenlijk zou ik graag een hoger cijfer hebben gegeven;
#2
de wat "gaat mij niet aan" attitude van een retourzending die niet is aangekomen, stelt me teleur:
- wij bestellen een (dure) rijbroek in de uitverkoop
- blijkt niet OK, dus we sturen broek terug en bestellen een nieuwe buiten de uitverkoop en betalen (flink) bij tot de nieuwprijs van die àndere broek
- de nieuwe broek 'past' niet: hoewel prachtig materiaal sluit die niet aan, geeft 'strepen' op het lijf en sturen we die terug ( via de koerier van ons kantoor)
- wij zouden, op advies, een andere broek (ook nieuw) kopen, met andere pasvorm, die echter goedkoper is dan de retourgestuurde broek: een tegoedbon is dan het resultaat
- echter: de retour komt - ondanks precieze opgaaf van de retourgegevens volgens jullie formulier- niet bij jullie aan, althans dat is wat we horen
- de koerier snapt er niets van, want alles is correct gegaan
- na "wie doet nu iets" mail doet koerier, van wie Post NL hulppersoon is, een duit in het zakje: € 100,00 credit op nota's
- Het Drunens Ruiterhuis, dat óók voor de nieuwe broek een nota mag maken geeft echter alleen de 10% korting die ontvangers van de nieuwsbrief krijgen, terwijl wèl om een gebaar was gevraagd.
Het blijft stil, dus maak ik - omdat ik de juiste rijbroek wil - dat bedrag over.
Dit maakt dat ik de - overigens excellente !! - ervaring als een domper ervaar; een gemis aan betrokkenheid en voel me - wat dit, althans, betreft, in de steek gelaten.
Jullie hoeven deze ervaring niet te publiceren; wij zijn steeds tot de volle 100% tevredenheid behandeld en geadviseerd, maar deze koude douche spreekt mij niet aan.
Vanwege dat laatste wilde ik dat wel aan jullie melden, waartoe dit kennelijk de enige manier is.
Los van deze ervaring kan ik het Drunens Ruiterhuis slechts als een volkomen "thuis" voor de ruiter aanbevelen; je wordt er goed, met begrip en - belangrijker nog ! - met verstand van zaken èn persoonlijke aandacht behandeld: de aanbeveling dus zéker waard.