Super snelle service en super vriendelijk.

Snelle correcte levering

Positief

Shirt besteld was snel binnen. Echter was hij op de naad los. Shirt terug moeten sturen wat dan weer verzendkosten 4,95 heeft gekost. Dat vind ik wel jammer. Ik vind bij kapotte levering dat de kosten voor de winkel moeten zijn. Nieuw shirt wel weer snel binnen gekregen.

Uitgebreid assortiment en klantvriendelijk personeel

Uitegebreid assortiment en je wordt altijd goed geholpen door het vriendelijke en behulpzame personeel

Vlotte service!

Via de site lukte het niet om te bestellen met ons factuurnummer. Na mailverkeer heel vlot mijn bestelling alsnog op tijd ontvangen voor ons dochter die vertrok op ponykamp.

Super geholpen

Rijjasje gekocht, gebeld om te vragen of het jasje er nog was. Meteen geregeld en volgende dag in huis! Echt super!

Geweldig!!

Super fijn geholpen!! Wat een geduld had die man!! Heb mijn stalgenoot direct geadviseerd om D.R. te contacten voor de aanschaf van een nieuw zadel!!

Super service

Super fijne winkel met top personeel en producten

Goede communicatie, snelle verzending

Fijne ervaring met Drunens Ruiterhuis. Mijn bestelling werd direct verpakt en verzonden waardoor ik mijn bestelling de volgende dag al had.

Prima prijs kwaliteit en supersnelle verzending! Top

De Kingsland Rijbroek is mooi

De rijbroek is zoals omschreven maat is goed en zit lekker

Mooie zaak!

Erg mooie zaak, vriendelijk personeel en ruime keuze. Ik vond de maten van de rijbroeken erg klein uitvallen. Helaas momenteel geen rijbroek naar mijn smaak/maat kunnen vinden. Wel geslaagd voor een mooi paar handschoenen en matchende dressuurzweep.

Goede en snelle service!!!

In de winkel goed geholpen en daar een broek besteld, die vervolgens sel binnen was. Doormiddel van een SMS werd gemeld dat deze binnen was gekomen .

zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Ik had online iets besteld, wist dat er een levertijd op zat en ik kreeg direct een mail met de info over de levertijd en of ik dat wist en evt. iets anders wilde bestellen of van de bestelling af wilde. Ik wilde gewoon wachten. Ik werd verder keurig op de hoogte gehouden en toen de levertijd nog verder werd uitgesteld mocht ik nog steeds besluiten de bestelling ongedaan te maken. Uiteindelijk kwam de bestelling toch nog eerder dan de tweede voorspelling en zijn wij dus zeer tevreden. De bestelling was ook grondig ingepakt en goed verzonden.

Erg klantvriendelijk en meedenkend

Wij hebben ons zadel laten checken door Goffe-Nil en Max. Ze waren erg meedenkend over het zadel en ons in ontwikkeling zijnde 4 jarig paard. En de service was zo goed dat het zadel de volgende dag alweer klaar was! Heel fijn!!!

Super goed!

Ruim de tijd genomen om een nieuwe cap aan te meten en hem volledig goed passend te maken! Top jongens

Fijne winkel

Mooie collectie en fijne hulp

Het was al de volgende dag in huis, alleen geen mail gekregen met track and tracé en dat hij aan is gekomen. Voor de rest echt super!

Uitstekend geholpen

Fijn persoonlijk geholpen

Goed geholpen

Goed geholpen in de winkel. Was op het moment dat ik er was even erg druk. Werd goed afgehandeld. Ik heb alleen maar wat langer moeten wachten.

Mijn dochter en ik zijn heel erg netjes en goed geholpen We waren zeer tevreden

Altijd goed!

Hele mooie winkel, goede producten en vriendelijk personeel!

Drunens Ruiterhuis

Vorige week een nieuw wedstrijdjasje gekocht bij Drunens Ruiterhuis. Net als de vorige keer werden we weer heel netjes en vakkundig geholpen. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen.

Vriendelijk en goede communicatie

Ik heb enkele zaken besteld op internet. Deze waren niet in stock. Ik kreeg dan de vraag of ik graag andere goederen in de plaats wil of blijven wachten op deze goederen. Eens de goederen waren aangekomen was het heel goed verpakt. Zeer vriendelijke mensen en goede communicatie!

Top winkel

Leuke winkel.. en je word goed geholpen door vriendelijk personeel.

Grotestraat 264

5151BS Drunen