Super service

Bestelling snel geleverd

Vlugge reactie via Whatsapp

Via Whatsapp worden vragen vlug beantwoord. Via mail kreeg ik een foutmelding. Vragen omtrent verzendingen worden vlot beantwoord en er wordt samen naar een oplossing gezocht. De voorraad van artikelen vond ik persoonlijk minder duidelijk op de website. Prijs kwaliteit van mijn uitrijvliegendeken was prima. Verzending verliep uiteindelijk vlot.

De service is fantastisch!

Vriendelijk, kundig en meedenkend personeel, goede service en snelle levering. Aanrader!!

Super fijn dat je een bit eerst 2 dagen mag proberen

Heel relaxt

Service gericht

Een besteld artikel bleek niet leverbaar, hierover heb ik prettig contact gehad met een van de medewerkers. De artikelen die ik vervolgens bestelde bleken mij helaas niet te passen. Deze heb ik geretourneerd en ik kreeg al snel het geld terug gestort. Heel fijn!

Altijd goed en altijd helpend. Toppers!

Altijd goed en servicegericht. Al jaren klant en altijd tevreden.

Uitstekende service!

Goede service. Correct, uitgebreid en snel antwoord via de mail.

Fijn en professioneel

Ik had zelf de verkeerde beugels besteld en kwam er net op tijd achter. Bij het Ruiterhuis konden ze nog net het pakket tegen houden. De volgende dag werd ik gebeld met advies welke dan wel wilde hebben.

Altijd goede en vriendelijke service!

Fijne webshop ervaring

Vorige week mooie Busse rijlaarzen besteld volgende dag geleverd met een heel lief kaartje. Mooie laarzen en zitten perfect. Heel blij mee.

Super, heel tevreden.

Fijne en overzichtelijke website, gemakkelijk een bestelling te plaatsen, en genoeg keuze voor een betaalmethode. De levering wordt (mits op voorraad) de dag erna al bezorgt. Eventueel retourneren, is makkelijk te doen!

Snelle bezorging!

Had een bitje besteld en deze was de volgende dag al binnen. Ik vind dit een hele goede service.

Goede service en snelle service

Jammer, niets meer voor de mensport.

Jammer, niets meer voor de mensport.

Eerlijk en prijsvriendelijk

In in woord perfect! Vriendelijk, nemen de tijd en denk en mee! Geen geldwolven , ga zo door!

Zeer vriendelijk personeel, goed geholpen

Altijd met plezier shoppen.

Uitmuntend

Voor serieuze zaken en benodigdheden staat Drunens Ruiterhuis voor mij op nummer 1 !! Tom en je team bedankt voor alle goede zorgen!!

Vriendelijk goede service

Ik ben over mijn bestelling steeds goed op de hoogte gehouden door vriendelijke medewerkers. De laarzen voldeden geheel aan de duidelijke informatie. Het pakket was heel goed verpakt. Kortom ik ben heel tevreden.

Super goede service

Super goede service! Goede opvolging vanmails.

Top service, erg klantvriendelijk

Gewoon helemaal top, geen andere woorden voor!

Altijd top service en vakkennis

Al jaren altijd goed, goede service en vakkennis!!!!

Zoals altijd

Zoals altijd weer goede service en ruime keuze!

Heel vriendelijk en welkom gevoel bij binnenkomst

Ik bezocht de winkel voor het eerst en was op zoek naar handschoenen en jodhpurs. De jongeman die mij hielp kon 1 schoen niet vinden van de jodhpurs welke ik wilde kopen. Hij heeft doorgezocht in het magazijn totdat hij de schoen vond en dat vond ik zo vriendelijk.. Ik ben erg tevreden over het personeel ook aan de kassa en ook over de kwaliteit van de schoenen en handschoenen. Met vriendelijke groet, Christi Kbiri- Nolten

spul via kennis gekregen

het is goed spul