Persoonlijke service

Mijn eerste ervaring bij Drunens Ruiterhuis was erg goed. Ik had slowfeeders besteld die een lange levertijd hadden. Ik werd hierover persoonlijk op de hoogte gesteld en eventuele alternatieve werden voorgesteld. Fijn dat er meegedacht wordt. De beugelriemen die ik had besteld waren beschadigd binnen gekomen, maar ook dat werd super opgelost en ruilen was geen enkel probleem. Top service!

Zeer goede service bij aankoop van een bit

Zeer goede service bij de aankoop van een bit.

Bestelling was vertraagt, berichtje gestuurd, betaling via klarna uitsteld. Dek inmiddels binnen, zeer tevreden.

Enthousiasme en vakbekwaam

Op zaterdag is de vakbekwaamheid niet voor alle afdelingen even goed. Het enthousiasme wel. Twijfelde aan bepaalde aankopen en ben door de week teruggegaan. Toen zeer deskundige met duidelijke uitleg geholpen. Aankopen merendeels gehouden, paar dingen omgeruild en andere zaken aangeschaft. Per saldo gewoon fijne winkel om je paardenequipement aan te schaffen.

Super goed, en ook fijn geholpen.

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend. Hele goede hulp en nette levering van producten.

Goed advies per mail, laarzen passen perfect!

Mooie rijlaarzen besteld op afstand via de webshop. Vooraf advies gevraagd over de maat omdat ik een halve maat heb. Advies gevolgd en de laarzen inmiddels binnen: ze zitten als gegoten!! Heel erg blij mee. Fijne winkel én webshop.

Goed en simpel bestellen op de site, super snelle levering!

Prima service!

Goed bereikbaar en prima geholpen toen er flink wat mis ging bij post.nl. De stijgbeugels zijn prachtig.

Uitstekende service

Product ontvangen zoals beloofd, netjes op de hoogte gehouden. Product was netjes verpakt en was naar wens.

Had een groene camouflage body protector besteld voor mijn dochter. Alleen bleek het niet de juiste kleur te zijn zo als die op de foto stond. Dit was natuurlijk een erge teleurstelling. Maar verder was de service erg goed. Ben erg goed geholpen en personeel is ook erg vriendelijk

Helemaal top

Laarzen bleken toch niet op voorraad, keurig contact met mij gezocht en alternatief gezocht samen , nml wachten op nieuw model 3 mnd later, keurig oo de hoogte gehouden v levering

Persoonlijke benadering

Direct overleg vanuit de firma omtrent al of niet bestellen van een neusriem die uit het buitenland zou moeten komen. Duidelijke informatie over het verdere verloop van de bestelling

Snelle levering en super meegedacht

Ik werd meteen op de hoogte gesteld dat een artikel niet op voorraad was. Had aangegeven dat ik de spullen wel nodig had voor een bepaalde datum. Kon kiezen wachten tot het artikel binnen was en dan alles in een versturen, maar om niet het risico te lopen dat het onverhoopt te laat zou zijn, is het toch al verstuurd. 2 dagen later al in huis.

Super service

prettig geholpen

nemen rustig de tijd om je goed te adviseren

Te lang moeten wachten.

Had een stalkar besteld die blijkbaar niet meer beschikbaar was maar dit stond niet vermeld op de website. Begin maart besteld en pas eind mei ontvangen. Nu is de stalkar ook nog eens overal beschadigd waardoor er op verschillende plaatsen de verf eraf is. Denk ook niet dat ik in de toekomst nog iets ga bestellen.

Het personeel is zo ontzettend vriendelijk en meedenkend.

Altijd een vriendelijk welkom als je binnenkomt. En ze helpen echt goed en denken mee. We voelen ons altijd belangrijk ookal kom je voor iets kleins of iets groots altijd dezelfde hulp!

super

gewoon top

hele snelle levering! Bedankt

Super snel contact!

Ik twijfelde of, na een foutmelding, de bestelling wel correct doorgekomen was. De betaling was al voltooid. Ik kreeg binnen 5min een mailtje en daarmee ook méteen de geruststelling dat het goed gegaan was! Pakketje was de volgende dag in de ochtend al geleverd. Top!!!

Top top top

Alles zeer snel

Assortiment voorraad niet up to date

Jammer dat na plaatsen van een bestelling pas meldingen komen dat een artikel er niet meer is. Het systeem werkt dus vertraagd met als resultaat dat je denkt een leuke bestelling te hebben gedaan die niet leverbaar blijkt. Dit wordt wel netjes telefonisch medegedeeld. Ook jammer dat retourkosten voor eigen rekening zijn. Product omschrijvingen (kleding) over pasvorm (lengte, slimfit en regular fit) zouden uitgebreider mogen om een betere keuze te kunnen maken zodat er onnodig verkeerd besteld wordt.

Fijne winkel om mee te werken

Kei vriendelijke medewerkers (Femke) en steeds correct zelfs als bestelling eens mis loopt om dit toch op te lossen.

Grotestraat 264

5151BS Drunen