Goede service en contact

Meerdere spullen besteld, 1 artikel kon niet direct geleverd de rest wat ik snel wilde werd daarom snel geleverd.

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig

Een zeer fijne winkel, waar ze altijd behulpzaam en vriendelijk zijn.

Direct antwoord na een vraag.

Snel antwoord op een door mij gestelde vraag. Producten zijn fijn!

Keurig geholpen!!

Wordt mee gedacht om het juiste product te bestellen. Vriendelijke medewerkers!!

Goede, vriendelijke dienstverlening.

Ruim assortiment

Perfekt

Drunens Ruiterhuis is een servicegericht bedrijf. Ze adviseren goed, hebben vakkennis en terugsturen is geen probleem.

Goede service, vriendelijke medewerkers

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen. Medewerkers zijn eerlijk en hebben verstand van de materialen.

Mooie ruime winkel

Mijn ervaring is dat Drunes Ruiterhuis een mooie ruime winkel is met heel veel aanbod qua artikelen in diverse prijsklassen. Goede hulpvaardige medewerkers.

Prima service. Het product was niet volledig leverbaar. Een gedeelte was binnen twee dagen geleverd. Top!!

bestellen via de site ging zeer makkelijk, de verzending van mijn twee vliegendekens ging zeer snel. Echter bij één van de vliegendekens brak de klip van de bilriem al na een paar dagen. Ik wijdt het echter aan de lage prijs van de deken.

Ervaring Is goed! Alleen ik heb een foto verstuurd over een blauw dekje waar steentje los hingen en heb daar geen antwoord op gehad . al was het alleen maar we hebben het ontvangen .

snel en netjes gehandeld

Snel en netjes gehandeld. ook navraag gekregen na de aankoop. Ga zo door!

Groot assortiment

Leuke winkel... aardig personeel

Uitmuntend

Altijd prettig geholpen. Goeie zaak.

Mooie zaak! Fijn personeel!

Mooie zaak! Aardig personeel!

Klant is koning, zeer goede service!

Steeds zijn ze zeer vriendelijk en behulpzaam. Staan je bij met goed advies. Daar winkelen is een leuke ervaring!

Super! Zeer klantgericht

Kreeg meteen een oplossing toen het even mis ging. Goed opgelost en mijn product op tijd binnen gekregen

Fijne winkel! Fijn en vriendelijk personeel! Wordt altijd goed geholpen!

Nemen de tijd voor je!

Communicatie en levertijd kan beter.

Best lang op mijn bestelling moeten wachten en toen ik vroeg waar de bestelling bleef was die heel toevallig net gemaakt. De reactie op mijn vraag waar de verzending bleef vond ik erg simpel en kortaf. Ik heb geen gekken vraag gesteld of op een vervelende manier dus verwacht een net antwoord terug als klant.

Uitstekend geholpen.

Mijn dochtertje van 6 moest voor het eerst een cap, en we zijn heel erg goed geholpen.

Ben super goed geholpen.

Ik ben super goed geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe laarzen.

Geweldig, personeel top. Veel keus

Goed en vriendelijk geholpen. Goede kennis van zaken.

Heel goed geholpen!

Ik ga een reis maken waar ik spullen voor nodig had. Ik rijd wel eens paard maar weet niet alles. Voor ieder gebied waar ik hulp voor nodig had was er wel iemand die er alles over wist. Heel prettig!

Fijn geholpen

Fijn geholpen en geadviseerd bij het kopen van een nieuwe cap.

Ruime keus en goed advies

Ruime keus aan artikelen en Vera heeft ons goed geadviseerd bij het maken van een keus in dekjes. We komen zeer zeker terug

Grotestraat 264

5151BS Drunen