Mooie zaak! Fijn personeel!

Mooie zaak! Aardig personeel!

Klant is koning, zeer goede service!

Steeds zijn ze zeer vriendelijk en behulpzaam. Staan je bij met goed advies. Daar winkelen is een leuke ervaring!

Super! Zeer klantgericht

Kreeg meteen een oplossing toen het even mis ging. Goed opgelost en mijn product op tijd binnen gekregen

Fijne winkel! Fijn en vriendelijk personeel! Wordt altijd goed geholpen!

Nemen de tijd voor je!

Communicatie en levertijd kan beter.

Best lang op mijn bestelling moeten wachten en toen ik vroeg waar de bestelling bleef was die heel toevallig net gemaakt. De reactie op mijn vraag waar de verzending bleef vond ik erg simpel en kortaf. Ik heb geen gekken vraag gesteld of op een vervelende manier dus verwacht een net antwoord terug als klant.

Uitstekend geholpen.

Mijn dochtertje van 6 moest voor het eerst een cap, en we zijn heel erg goed geholpen.

Ben super goed geholpen.

Ik ben super goed geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe laarzen.

Geweldig, personeel top. Veel keus

Goed en vriendelijk geholpen. Goede kennis van zaken.

Heel goed geholpen!

Ik ga een reis maken waar ik spullen voor nodig had. Ik rijd wel eens paard maar weet niet alles. Voor ieder gebied waar ik hulp voor nodig had was er wel iemand die er alles over wist. Heel prettig!

Fijn geholpen

Fijn geholpen en geadviseerd bij het kopen van een nieuwe cap.

Ruime keus en goed advies

Ruime keus aan artikelen en Vera heeft ons goed geadviseerd bij het maken van een keus in dekjes. We komen zeer zeker terug

Goed op de hoogte gehouden van mijn product die ik besteld had.

Klantvriendelijk

Zowel in de winkel als daarna met retourneren: zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Suoer service en goed bereikbaar

Super service, vriendelijke mensen,goed per e-mail en telefonisch bereikbaar. Enorm klantvriendelijk.

Fijne grote winkel

Fijne winkel, altijd wel erg druk en relatief weinig personeel. Helaas weinig bitkeuze, als betaalbaar merk BR maar die heeft alleen één bepaalfde dikte en alleen anatomisch gevormd. Een toevoeging van Harry's Horse zou top zijn!

Vriendelijk personeel

Super dat iedereen je zo graag wilt helpen om je perfecte outfit te scoren. Zowel voor je paard als voor jezelf!

Goed geholpen.

Altijd goed geholpen kom er al jaren.

Goeie service en klantvriendelijk

Je wordt uitstekend geholpen als je vragen hebt over producten. Zowel in de winkel als online op de webshop

Altijd een top service en zeer leuke gezellige medewerkers!!

Super fijne winkel met vriendelijke medewerkers!

Ik ga erg graag naar Drunens Ruiterhuis, ze hebben prachtige spullen en erg behulpzame medewerkers. Ook online shop ik graag! Voor deskundig advies en top service zou ik zeker naar Drunens Ruiterhuis gaan.

Top service!

Wederom een top service! Er zat een klein productiefoutje in een deken en dit is weer goed opgelost!

Super geholpen!

Erg fijn geholpen door Daan.

Goede, snelle service

Laarzen besteld, maar waren er niet meer in mijn maat. Kreeg meteen mail hierover en heb dit direct met de medewerker goed kunnen afhandelen. Super fijn.

Zeer klantvriendelijk

Grotestraat 264