Super vriendelijk en een hele goede service!

Heel vriendelijk te woord gestaan toen ik belde over een vraag over mijn bestelling. En echt een prachtige winkel!

Kunnen veel winkels iets van leren!

Fijne site, ruim assortiment en leuke aanbiedingen. Na het bestellen ben ik netjes gebeld dat het niet geheel voorradig was. Ze kijken gelijk mee maar een oplossing. Erg fijn. Denken mee met de klant.

Fijne en snelle service! Omdat een artikel niet op voorraad was werd ik gebeld welk product ik dan liever zou ontvangen. Erg fijne winkel om de paardenspullen te kopen!

Verkeerde informatie ontvangen via whats app

Ik stelde een vraag via de app en kreeg een antwoord dat niet klopt. Na het weekend gebeld en toen kreeg ik wel de juiste informatie. Ik heb het product nog niet binnen, dus daar kan ik niet over oordelen. Als de info die ik telefonisch heb ontvangen klopt dan is het een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Als de info niet klopt dan moet ik terug sturen. Even een tip v.w.b de mail die vraagt om deze recensie (ik heb mijn mail geopend op een I-pad): de kink naar de beoordeling en de link naar de algemene website van kioh staan vlak onder elkaar. Ik drukte dus met mijn (dikke) vingers - niet wetend - op de verkeerde link, waardoor ik op een scherm terecht kwam dat ik dacht: ‘Waar moet ik nu op drukken voor mijn beoordeling.’

Goede service Snelle levering Fijn met achteraf betalen

Fijne service

Prettig

Snelle levering en persoonlijk contact

Goede ervaring. Artikel dat op voorraad was is direct geleverd. Het artikel dat niet op voorraad was is netjes en snel nageleverd na een telefoontje een paar uur na de bestelling. Goed verwachtingsmanagement.

Een jas besteld die uiteindelijk niet meer op voorraad bleek. Keurig gebeld wat ik wilde of bestellen, dat zou ongeveer een week duren, of annuleren. Ik heb hem laten bestellen en toch na 4 dagen de jas keurig binnen.

Snelle levering en artikel voldoet aan verwachting

Alles netjes verpakt en snel geleverd, super tevreden met de kwaliteit van deze winkel!!

Fijne service

Fijne service toen ik belde omdat ik iets online niet kon vinden Duurde alleen wel wat langer voordat het bezorgd werd. Maar kortom een fijn bedrijf!

Uitstekende service!

Wat een top zaak! Mijn dekje was niet op voorraad die ik besteld had via de webshop en werd gelijk de volgende dag gebeld. Het aankomende weekend had ik een wedstrijd dus had echt een nieuw dekje nodig en had ook nog mijn voorkeuren. Dit was geen probleem! Alle dekjes die eraan voldeden werden op de foto gezet en kreeg ze gelijk binnen via me app. Volgende dag had ik het in huis!

Netjes en snel

De spullen zijn netjes. Word snel geleverd.

Top shop!

Duidelijke site, goede support en backoffice. Snelle levering

Top winkel

Snel geholpen en goed advies

Zeer vriendelijk geholpen.

Vriendelijk personeel, mijn product was niet op voorraad, maar ik werd goed op de hoogte gehouden en was er uiteindelijk vlot.

Overzichtelijke site, snelle levering

Site is overzichtelijk, bestelproces verloopt vlot. Verzendkosten zijn echter hoog. Bestellingen boven 100 euro is pas gratis.

Goede, supersnelle levering

Goed en supersnel. Top ervaring.

Perfecte en snelle service

De bestelde producten waren niet allemaal leverbaar. Er werd een goed alternatief aangeboden en snel geleverd. Mooie ruitersportzaak met een compleet assortiment en een prettige persoonlijke behandeling. Verzendkosten geen enkel probleem, ik kan er niet voor op en neer rijden!

Mooi dekje

Mooi dekje besteld, nog een paar euro goedkoper dan elders ook. Jammer van de verzendkosten, pas boven de 100 euro gratis. Maar snel binnen en verder heel tevreden. Tip: doe er iets leuks bij, een persoonlijk bedankje voor de bestelling, iets lekkers voor het paard of een leuke folder, ik vobd het geheel wel erg kaal.

Snelle levering, goede klantenservice

Snelle levering, goede klantenservice en goede informatie over de status van mijn bestelling

Goede service & mooi producten

Goede service op maat en mooi kwalitatieve producten.

Fijn contact en snelle levering!

Rijjasje was niet meer voorradig in mijn maat, maar er werd een goed alternatief geboden. Top!

Zeer goede en professionele service

Goed advies i.v.m. maat ontvangen. Had eigenlijk een te grote maat besteld, maar werd persoonlijk geadviseerd om een kleinere maat te bestellen naar aanleiding van de ervaring die men zelf heeft met het product.

Lange levertijd

Op vrijdag iets besteld. Volgens post nl wordt zaterdag bezorgd. Nu op woensdag nog niet binnen

Grotestraat 264

5151BS Drunen