Filters

6

Mooie hor producten maar heeft meer info nodig...

Miste info tav het plaatsen in geval van schuin vlak bij een dakraam situatie.... Hier waren de schroefjes tbv montage voor deze situatie totaal ongeschikt. Een particulier krijgt dit product niet op een juiste manier gemonteerd wat kan leiden tot onnodige defecten en negatieve ervaringen. Bij plaatsing in een verticaal vlak ontbreekt de info tav te instellingsmogelijkheden bij de sluiting en ontgrendeling. Mijn aanbeveling is negatief maar beperkt zich tot de particulier en voor de prof een betere montage handleiding met meerdere montage middelen als een cassetteklib en langere schroef in geval dakraam montage.

 • Aanbevelen? Nee
4

Onduidelijke en onvolledige handleiding (voor de doe-het-zelver)

De handleiding is (opzettelijk?!) erg onduidelijk en onvolledig. Jammer, want verder is het een goed product. En ook jammer dat Unilux in z'n reacties bij reviews zoals deze blijft volhouden dat dit niet zo is.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

De handleidingen verschillen niet voor de horrenspecialist of de doe-het-zelver. Het lastige van het maken van een handleiding voor een maatwerk product is dat de situatie waarin gemonteerd wordt nooit hetzelfde is. Welke handleiding dan ook zou dus nooit alle situaties kunnen beschrijven, vandaar dat we het afraden om zelf aan de slag te gaan met horren als je geen gevorderd doe-het-zelver bent. Om welk product gaat het in dit geval en waar in de handleiding loop je vast? We kunnen natuurlijk altijd even kijken of een aanpassing nodig is.

8

Prima met één kleine opmerking

De hordeur was precies op maat en prima te plaatsen volgens de instructies. Echter, jammer was de schroefjes opzij in de bovenbalk niet verzonken in de plastic kapjes. Dat werd ook nergens gemeld! Daardoor was de pasmaat niet meer op orde en heb ik het zelf moeten verzinken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Goede prijzen en snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
10

Unilux maakt het waar

De hor voldoet aan alles wat is benoemd op de website. Ook de levering is prima gegaan volgens afspraak. Voor ons was deze bestelling om te proberen. We hebben inmiddels ook voor andere ramen bij Unilux horren besteld.

 • Aanbevelen? Ja
2

Grote teleurstelling en esthetisch niet mooi,

Meerdere veerstifthorren besteld. Wat blijkt de dikke zwarte rubberen rand om het gaas te spannen zit aan de buitenkant van de witte hor. Zo lelijk, terwijl de mooie witte gladde kant aan de binnenkant van je raam valt. Dus nu kijk je zowel naar de dikke zwarte rand van het rubber als de zwarte rand van de borstel. Alle horren zijn door een erkende Unilux dealer geplaatst, in eerste instantie "binnenste-buiten". Dat oogt mooi maar zo kan ik de horren van binnenuit niet open doen en er hoeft maar iemand langs te lopen, die tilt ze er zo uit. Contact met de dealer en nu moeten ze allemaal worden omgedraaid maar dat betekent extra gaatjes in mijn nieuwe kozijnen. Echt teleurgesteld, qua kwaliteit mag ik toch verwachten dat Unilux nadenkt over een goed design. En de Unilux dealer maakt je ook niet attent op zo'n lelijke buitenkant. Nee, in tegenstelling, die plaatst ze (misschien daarom) nog eens verkeerd om. Heel misleidend want in de folders van Unilux laten ze vooral de mooie binnenkant zien of een zwarte hor. Maar niet hoe het er aan de buitenkant van je huis uit ziet. Dus ben gewaarschuwd!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dat smaken verschillen mag bekend zijn. Het is de eerste keer dat we een dergelijke opmerking ontvangen, dus gelukkig is deze mening uitzonderlijk maar niet onbelangrijk om ook te delen. Gelukkig gaan alle andere opmerkingen juist over de nette match tussen gaaskleur (standaard supertransparant en ook zwart) en elegante afwerking met de zwarte inklemstrip en zwarte borstel. De handmonsters die uw horrenspecialist kan tonen in de showroom zijn hier ook van voorzien, dus niemand doet daar geheimzinnig over. Als u deze buitengewoon specifieke wensen tevoren met uw horrenspecialist had besproken had dat natuurlijk makkelijk vooraf voorkomen kunnen worden. U zult de installateur dus moeten aanspreken op het advies/verkoopgesprek en verkeerdom plaatsen, daar hebben wij geen invloed op. Hopelijk komt u er samen goed uit, en toch veel plezier gewenst van de horren!

9

Top product

Mooi product netjes afgewerkt en prima kwaliteit. Levering volgens afspraak snel en goed verpakt

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima bedrijf om zaken mee te doen

Op afgesproken tijd geleverd. Prima product. Zeer goed zelf te installeren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Eenvoudig om via website te bestellen, snelle levering en 15% korting door zelfmontage

 • Aanbevelen? Ja
4

Niet wat ik had verwacht qwa prijs en service kwaliteit

Bij het bestelen had bleek ik niet alle keuzes qwa voorkeuren te hebben gekregen. - in of op de dag - monteren aan de linker of rechter kant - hoekprofiel voor de onder zijde Na gebeld te hebben om dit als nog door te geven wat ik nodig heb zou het in orde zijn. Hoekprofiel moest ik wel nog betalen plus verzendkosten (€30,-) Na het ontvangen van de hordeur wilde ik hem direct monteren maar, had een pakket herkregen voor in de dag (heb zelf constructie gemaakt zou dat hij op de dag kon) en was het gaas uit de reels deze zelf er weer in gezet ging gelukkig wel gemakkelijk. Ook is de handleiding niet heel duidelijk.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Jordy, Dank voor je review, we kijken natuurlijk altijd graag of we iets kunnen verbeteren! Echter: Bij het bestellen waren alle keuzes beschikbaar, je hebt alleen de verkeerde keuzes gemaakt: als je in de dag bestelt, krijg je inderdaad een in de dag hor. In je mail aan klantenservice vraag je zelf om de sluiting op de dag te maken (dus niet de montage!). Het hoekprofiel voor aan de onderzijde kan je er eenvoudig bij bestellen, daar word je zelfs ook nog op gewezen in de winkelmand. Uit coulance heeft onze klantenservice die toch nog handmatig verwerkt voor je. Het is natuurlijk vervelend dat de ervaring niet aan je verwachting voldoet, maar voor zover we kunnen nagaan is alles naar jouw eigen specificaties uitgevoerd. Hopelijk werkt alles toch naar behoren, veel plezier gewenst van de hor!

10

Top!

Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Door zelf goed opmeten hebben we onze tweede Unilux plissé roldeur aangeschaft en zelf gemonteerd. Vijf jaar geleden hebben we de eerste Unilux plissé roldeuren voor de tuindeuren zelf opgemeten en zelf gemonteerd. We zijn erg blij met deze Unilux plissé roldeuren, het vergroot ons woongenot. En heel fijn dat je korting krijgt als je het zelf opmeet en monteert. Dan blijkt het nog net wat goedkoper te zijn dan wat de bekende bouwmarkten aanbieden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede levering en een prima product

Geleide strip aan de onderkant is 2mm te kort. Vergeleken met de bovengeleider die perfect is. Verder makkelijk te installeren en we hebben nu weer een hor die weer lang mee kan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Verkeerde kleur besteld, werd goed opgelost. Zeer tevreden over!

 • Aanbevelen? Ja
4

Ontevreden

Alles gedaan vlgs het meet filmpje Nu achteraf blijkt unilux er 3cm af te halen Dit word nergens vermeld en nu zit het niet Zoals het er mooi aan zou horen. En Kapjes bovenop schieten vaak los.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

De plissefit wordt steeds in 20mm oplopend in hoogte geleverd, zoals op de site vermeld. Daarmee dien je geen rekening te houden. Wij leveren de juiste maat voor de door jou opgegeven maten. Als je de juiste maten hebt besteld kunnen de kapjes er niet af schieten, dus wellicht zou je dit kunnen nameten? Het filmpje laat zien hoe in het algemeen gemeten moet worden. Maar alle situaties zijn anders! Vandaar dat we ook aangegeven dat het meten en monteren echt alleen geschikt is voor de geavanceerde doe-het-zelver. Ga bij twijfel niet zelf aan de gang, maar schakel een professional in, maatwerk is namelijk niet te retourneren. Controleer ook of de boven of ondergeleider netjes recht zitten en niet te kort zijn aan de sluitzijde.

3

Teleurstelling

Het lukt de door de Unilux erkende dealer niet om de hordeur passend te maken. Op internet staat Unilux onder een advertentie van hordeuren zonder kieren. Ik raad dit product niet aan. Unilux maakt reclame met laat het monteren en vraag advies aan u dealer maar als het mis gaat kan je als klant er niet achter komen of het door het product komt of door de dealer.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hoi Trudy, we hebben je foto bekeken en de monteur en waarschijnlijk is dit eenvoudig op te lossen. Neem even contact op met degene die de plissefit bij je gemonteerd heeft.

10

Mooie stevige plise hor, snel geleverd

Plise hor voor schuifpui besteld. Keurig op maat geleverd binnen een week geleverd. Eenvoudig te monteren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vlotte levering en eenvoudige montage

alles super

 • Aanbevelen? Ja
10

top bedrijf

snelle levering, prima communicatie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Inmiddels de 8e Unilux pliséehordeur gemonteerd. Deze hordeuren zijn van uitstekende kwaliteit. Bestelling via de website gaat zeer gemakkelijk. Montage is ook "een fluitje van een cent".

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima product

Exact op maat geleverd, monteren is eenvoudig. Enige nadeel (dubbele plisedeur) is dat je geen lekkere grip hebt bij het openen. De deuren sluiten met een magneetstrip welke enige kracht vergt om te openen. Verder lijkt het allemaal deugdelijk en netjes.

 • Aanbevelen? Ja
9

mooi, degelijk goed product

goed afgeleverd, zeer makkelijk te monteren. zeer tevreden met mijn horraam

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service en uitleg

Na eneiog correspondentie, bleek dat de fout bij mezelf gezocht moest worden, verkeerde maat op gegeven. Waarschijnlijke oorzaak de vermelding in mm en als je cm gewend ben kan je de fout in gaan, maar prima mee gedacht

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel geleverd en prima kwaliteit

Onze bestelling werd snel geleverd en de hordeuren zijn van goede kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Snel geleverd, prima kwaliteit met duidelijke handleiding voor zelf plaatsing.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd