Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Prima rolhor Eenvoudig te monteren. Ziet er netjes uit. Werkt uitstekend, snelle levering.
15 May 2024
Charles
Alphen aan den Rijn
Snel en goed geleverd. Installeren is simpel
28 April 2024
Frank
Oostvoorne
Het uitmeten was een uitdaging gezien de montage aan de buitenkant op de dag. Was het goed opletten dat de greep wel bereikbaar is na het sluiten. Betreft de montage is het jammer dat er wordt bezuinigd op de schroeven. Deze zijn er bijna niet in te krijgen. Schroeven van 15 mm in een rail van 15 mm is lastig (zeker als je er niet goed bij kan). Heb uiteindelijk zelf schroeven gekocht 3x30, probleem opgelost. Vermoed dat de monteurs ook standaard hun eigen schroeven gebruiken. Verder mooie en goede kwaliteit.
28 April 2024
Anoniem
Ergens
Alles was en is perfect
27 April 2024
Ton
Helmond
Materiaal en bestelproces zijn perfect. Ik heb wel wat geleerd van deze keer waarin ik zelf de maten heb opgenomen en het product heb gemonteerd. Een volgende keer zou ik de maten toch anders doen en ik miste enorm de instructie om mijn product, dubbele plisse, op-de-dag te monteren. Voor een grote dubbele pisse op-de-dag zou ik aanraden om toch een externe partij de boel te laten regelen.
26 April 2024
Leonard van Thuijl
Eemnes
Ik heb de hor zelf opgemeten en geplaatst. Het was even uitzoeken, maar met filmpje van internet lukte het. Ik heb onze onderburen Unilux geadviseerd en zij hebben inmiddels hor bij jullie besteld.
25 April 2024
G.
Sittard
Van bestelling tot montage is het goed te doen voor een handige persoon.
30 March 2024
H
Deventer
De de dubbele hordeur is perfect , goede kwaliteit en binnen een week geleverd
30 March 2024
AC
Hellevoetsluis
maatwerk juiste maatvoering doorgegeven echter kunstofkappen voorafwerking in mindering van de boven balk af moeten zagen besteld van muur tot muur (dagkant) te minste dat dacht ik . gelukkig kon ik het in de maatvoering op het kozijn plaatsen. een betere uitleg op de bestellijst zou een issue zijn. voor de rest een top product
23 March 2024
Ed Buitendijk
Spijkenisse
Mijn 2de bestelling. Net als de eerste geen klachten. Kwalitatief goed product en prijs valt overal mee, zeker als je zelf opmeet.
11 March 2024
Dave
Roermond
Alleen jammer dat er wel een meerprijs wordt aangegeven bij een niet standaard kleur, maar dat daar ook nog eens 'opstartkosten' bijkomen, waarbij niet duidelijk is hoeveel dat is. Dat zie je later bij opmaak factuur. Het eindresultaat is wel een erg mooie hordeur.
10 March 2024
P.
Tilburg
Snel en goed. Topkwaliteit. En 100 procent aan de maat.
27 January 2024
yvan
Aardenburg
Bestellen van de rollhor was heel duidelijk beschreven en simpel Aflevering precies zoals aangegeven
29 November 2023
JPH
Linne
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, correcte levering en goed product gemakkelijk zelf te monteren.
21 November 2023
Hans
Wageningen
Mooie hor voor schuifpui. Snel geleverd. De installatie heb ik zelf gedaan, de beschrijving is duidelijk, goed zelf te doen.
5 November 2023
Remco
Nijverdal
Makkelijk te bestellen met inmeetinstructies en snel geleverd
29 October 2023
Rene Henskes
HAARLEM
Alles naar Wens
26 October 2023
Kors
Leersum
Unilux plissé hor besteld en mooi op afgesproken moment geleverd. Goed, nette afwerking, eenvoudig te plaatsen.
5 October 2023
Robin
Zevenhuizen
Ik heb zelf de hor ingemeten en besteld. Goed verpakt en netjes binnen het gegeven tijdsblok bezorgd. Installatie was zeer eenvoudig en snel gebeurd. Ik weet waar mijn volgende horren vandaan komen !!!!!
2 October 2023
Danny
Zaandam
Het is een mooi en stevig hor.
25 September 2023
Sandy Goedhart
Nibbixwoud
Eenvoudig te bestellen, zelf opgemeten en dat was niet moeilijk. Netjes volgens afspraak geleverd. Horren passen goed en zien er goed uit. Wel wat prijzig allemaal.
18 September 2023
Mark
Den Haag
Alles goed gegaan. Ziet er kwalitatief goed uit. Niets op aan te merken.
18 September 2023
Dave
Roermond
Levering was correct en snel. Meetinstructies zijn onduidelijk over de breedte van het plissédeur pakket in ingevouwen toestand. Deze heb ik moeten schatten. in de praktijk is dit pakket breder dan geschat, waardoor de deur nu voor een deel "in de dag" zit. Erg jammer. dit had simpel kunnen worden voorkomen.
16 September 2023
Rogier
Nootdorp
16 September 2023
Danny
obdam
Goede kwaliteit hor voor een naar binnen draaiend raam. Levering volgens afspraak.
13 September 2023
E.