Hele goede producten en een gemakkelijke en overzichtelijke manier van bestellen via de site. Heb al 2 bestellingen gedaan, eerste keer 2 stuks en de tweede keer 5 stuks

Vlotte afhandeling

Pakket netjes geleverd en met zorg verpakt, Helaas toch 2 eindkapjes manco

Goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Montage fluitje van een cent, montageuitleg, laat staan begeleiding: nul.

Bestelling 864538-001. Wij bestelden een enkele hordeur in de dag te monteren. Wij wonen op Vlieland, waar geen dealer is. Na overleg met Unilux hebben wij de opdracht rechtstreeks geplaatst op het internet. Bij de montage kwamen wij de volgende vraagtekens tegen: hoe plaats je de twistlock op een enkele deur? Op welke plek wordt de borstel gemonteerd? Inbellen is niet mogelijk, de verbinding wordt verbroken nadat je verwezen bent naar het internet. Wij hebben het idee, dat de borstel en twistlock per abuis zijn bijgeleverd en niet passen bij een enkele deur. Technisch is het een mooi product, maar uitleg of goede montagehandleiding doet afbreuk aan dit artikel.

Duidelijk en snelle reacties

Duidelijk en snelle levering

Na de bestelling hadden we de dubbele plisse hordeur na een kleine week in huis. De montage is prima zelf te doen. Kortom, prima product voor een goede prijs.

goed bedrijf, snelle levering.

goed bedrijf, snelle levering. enige nadeel vind ik dat wanneer ik mijn adres gegevens in moet vullen op jullie website, ik niet mijn eigen huisnummer kan invullen omdat hij maar tot een bepaalt nummer gaat en hij een fout melding geeft als ik mijn eigen nummer invoer. aangezien ik wel eens vaker bij jullie wat bestel, vind mijn buurman dit niet handig.

Alles past perfect

Alle horren passen perfect en zien er degelijk uit. Snel geleverd volgens afspraak en de prijs vind ik ook nog meevallen.

Snelle levering en uistekend pasvorm

Prima service en mooie kwaliteit

Mooi product, prima service.

Erg fraaie plisse hor, zeer eenvoudige montage. Er ontbraken helaas een paar onderdelen, maar dit is snel en probleemloos opgelost.

Zelf opgemeten veerstifthor past goed ben heel tevreden

Zeer goede horren

Hele mooie, stevige horren die snel geleverd werden.

Goede kwaliteit hor

Ik had al een aantal unilux horren hangen in het huis dat ik heb gekocht. Heb een goedkopere hor erbij gekocht maar wat een flut kwaliteit. Bij Unilux was ik iets meer geld kwijt maar dat is het me zeker waard!

Perfect gemaakt en afgeleverd!

Goed vakkundig bedrijf.

Prima hor, maar wel goed opletten met zelf meten

Prima kwaliteit horren. Klemmen mooi binnen het kozijn. De instructie om zelf te meten mag wat eenvoudiger.

Alles netjes volgens afspraak

Levertijd ☆☆☆☆☆ Verpakking ☆☆☆☆☆ Kwaliteit ☆☆☆☆☆

Uitstekende raamhorren

2 x 2 raamhorren besteld. Mooie kwaliteit, perfect op maat, snel geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Prima service en kwaliteit

Vervanging van een inmiddels 14 jaar oude hor met de klantenservice afgestemd. Zeer vriendelijk en goed geholpen. Vervanging snel geleverd.

Super fijn en goed product

Alles is eigenlijk goed, zowel de bestelservice als de levering. Enige wat nog iets beter zou mogen is de beschrijving van de montage van een schuine strip bij een schuifhor. Verder alles perfect

Mooie spullen. Top.

Snel geleverd. Mooi en alles past.

Softfit: goede kwaliteit en werking hor

Mijn horren waren aan vervanging toe en ik kwam via familie op Unilux uit. In eerste instantie wilde ik gaan voor de inklemhor maar de Softfit kwam op de markt en na het product bekeken te hebben sprak deze mij meer aan vanwege het dunnere model zodat het raam beter zou sluiten en het makkelijkere meten. De meetfilmpjes hebben mij goed geholpen met opmeten maar ik moest ze wel een paar keer goed bekijken. Tip: volgende keer de persoon iets meer van boven filmen zodat goed te zien is van waar tot waar wordt gemeten (vooral in de breedte). Na het opmeten was het bestellen. Dit ging overzichtelijk en duidelijk. Het product is niet het goedkoopste wat ze hebben maar de prijs zie ik wel terug in de kwaliteit. De horren zitten uitstekend in de kozijn en door de kunststof flenzen is het kozijn altijd goed afgesloten. Ook handig dat met het lipje het hor makkelijk kan worden verwijderd en worden terug geplaatst. In het begin zal het even stroef gaan met het raam weer dicht te maken maar dit is na een paar keer al soepeler.

Perfect!!

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit.

Dik tevreden

Fantastisch produkt. Goede levering. Alles volgens afspraak.

Zelf gemeten, past perfect! Eenvoudige installatie plisse hordeur. Twistlock zou ik niet schroeven in aluminium. Bijna niet te doen. Ik heb dubbelzijdige extra strong outdoor tape gebruikt, veel eenvoudiger en maakt geen schade aan je alu hordeur profiel.

Schouwrooij 18

5281 RE Boxtel