Prima kwaliteit maar alleen bestellen als je 100% zeker van je zaak bent.
De horren zijn van stevige en goede kwaliteit. De magneet van onze verticale rolhor mag alleen wel wat sterker zijn, daar deze op een flauw aflopende kozijn gemonteerd is en dus net aan contact kan maken en soms los schiet..
Levertijd van een week prima in orde. Van de levering ook keurig op de hoogte gebracht.
Verder snap ik het concept van Unilux voor geen meter. Ze doen er alles aan om je via een dealer te laten bestellen. Dus, na zes weken wachten op een inmeetafspraak bij een dealer krijg ik een offerte waarop twee van de drie horren veel duurder zijn dan op de website aangeven staat (zonder de -15%). Na dit aan te kaarten wil de dealer absoluut niet meegaan met de correcte prijs. Ik geef aan dat ik het dan maar zelf online bestel - de dealer doet geen moeite om de koop binnen te halen.
Het opmeten van een inklemhor en rolhor is echt peanuts. Ik begrijp niet waarom ik zes weken op een dealer afspraak heb gewacht.. Echter op de website van Unilux krijg ik het gevoel dat er alles aan gedaan wordt om het je zo moeilijk mogelijk te maken zodat je niet durft te bestellen. Vage en niet up-to-date inmeet filmpjes, geen of slechte uitleg bij opties en in de winkelwagen krijg je als verrassing ook nog eens per hor 'opstartkosten' erbij bovenop de kosten voor een andere RAL kleur, dit is misleidend.
Door de vage en ontbrekende informatie heb ik nu een hor waarvan Unilux zelf, zonder aan te geven, 1 cm van de hoogte heeft afgetrokken. Ik heb een aluminium strip onderaan zitten. Dit gaf ik aan bij de opties dat de klemmetjes dan verticaal ipv horizontaal zitten. Nergens wordt aangegeven dat er ook 1cm wordt afgetrokken. Bij navraag krijg ik slechts een 'ga maar naar de dealer'... Dus wees gewaarschuwd voor deze optie.
Montage handleiding is erg summier, niet iedereen kan uit de voeten met alleen afbeeldingen. Begeleidende tekst zou prettig zijn. De afbeeldingen klopten overigens niet eens en again: de montage filmpjes zijn niet up-to-date.