Niets op aan te merken.

Wellicht nog een andere oplossing vinden voor het papier met plastic als verpakking van de kaas. Lastig te scheiden i.v.m. recycling.

De enige echte

Hoog en Doorn kaas is de winkel en of kraam voor de allerbeste kazen. Of je nu Nederlandse kaas wil of een buitenlandse. Ik ken ze van de markt in Rotterdam. Toen wij verhuisde naar Brabant stuurde ze de kaas gewoon op. Nu zijn we wat verder weg gegaan. Maar voor deze mensen is geen moeite teveel en sturen ze mijn oh zo geliefde kaas op naar Denemarken. De service is er altijd dikke prima. Vriendelijk en meedenkend. Voor mij een fantastische winkel die zorgt dat ik zelfs in Denemarken geen stukje kaas hoef te missen.

Zalig

De Geitenkaas was weer zoals altijd.."Zalig"...

Fantastisch!

Alle kaas was snel binnen en weer mooie Zeeuwse puntjes.

Prima kazen tot nu, bijna allemaal halve ponden genomen om te proberen!

Fijn dat ik vooral voor mijn man de blokkaas met komijn van vroeger heb gevonden en ook voor de goedkoopste prijs van een kaaswebshop. Alles wat we al hebben geproefd is lekker, voor mij zijn de Hollandse Blauwe en de Brie nu nog het lekkerst. Ook keurig verpakt en snel verzonden.

Goeie kaas en snelle verzending

prima producten

goed verpakt prima spullen

heerlijke kaas

heerlijke kaas bestel dit vaker, goede service, maar ik heb geen zin om na elke bestelling de kaas te beoordelen. Heb dit al een paar keer gedaan, maar het gaat nu vervelend worden. MVG Ron

Toppie

Het zijn heel lekkere kazen, zorgvuldig verpakt. En zeker niet lang moeten wachten op de levering.

Super tevreden

Nu voor de 2de keer besteld netjes verpakt goede producten en leuk geprijsd

Goede kaas leverancier

Heerlijke kazen en andere producten. Ook 1x na snelle levering. Mail contact tegenwoordig minder dan in het verleden en dat vind ik wel een punt. Heb een mail gestuurd, maar geen reactie op ontvangen.

Uitstekende kwaliteit en service.

Uitstekende kwaliteit en service

Overheerlijke kaas en zending prima verzorgd.

Zeer tevreden met het product en de goede service.

Zoals gebruikelijk heel goed

Makkelijk te bestellen en winkelen.

Top kaas

Voor de 5e keer besteld...netjes verpakt in stukken zoals je het wil hebben.. Noord Hollandse overjarige is gewoon weg geweldig

Geweldige ervaring! Snel verzonden en goed verpakt

Ik ben heel blij dat ik Hoogendoornkaas online heb gevonden. Het pakket was een week onderweg door DPD en .... de kaas is perfect gebleven door de goede verpakking. Ik bestel binnenkort weer, want dit is wel mij favouriete kaasboer :-)

Top bedrijf

Koop regelmatig mijn kaas via internet bij Hoogendoorn als ik geen tijd heb de markt te bezoeken. Keurig gesneden stukken, vacuüm verpakt. En... Kwaliteits kaas.

Heerlijk

Bestellen hier vaker, vooral de Zwitserse Schabziger kaasjes. En de overheerlijke brokkel kaas. Snel en zorgvuldig verpakt geleverd

Meestal lekkere kaas, altijd goed verpakt

Ik bestel bijna maandelijks kaas en elke keer andere smaken. Het is altijd goed verpakt en alles komt altijd op. Wel erg jammer dat je nu minimaal voor 30 euro moet bestellen. Ik had deze kaasboer tijden terug gekozen omdat je voor elk bedrag mocht bestellen. On de kwaliteit van de kaas blijf ik hier wel bestellen, misschien wat minder vaak vanwege die €30. Verder tevreden.

Blijf daar niet voor niets bestellen!

Lekker, makkelijk en snel.

Erg goeie ervaring met het bedrijf, erg vriendel8ke mensen.

Er was met de levering iets fout gegaan, dhl had niet bezorgt, maar dat heeft te bedrijf heel netjes opgelost, ben er blij mee en ik blijf zeker bij ze bestellen, mits ze versturen met PostNL.

bijzonder prettige webshop

fijne webshop, duidelijk en overzichtelijk, ook betaal proces en bezorging prima geregeld. Top.

Heerlijke kaas en de levering was perfect,

De kaas smaakt heerlijk en het was zeer snel geleverd. Volgende keer koop ik hier weer.

Goede producten, communicatie en ip snelle levering

Meer dan tevreden en een terugkerende klant.

coenecoop 735

2741pw Waddinxveen

Over Hoogendoornkaas.nl

Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en nieren. Zes dagen in de week staan wij op markten in de wijde omtrek en ook online mogen wij onze klanten voorzien van de beste en lekkerste kaas. In ons met zorg samengestelde assortiment vindt u zowel Nederlandse als buitenlandse kazen van hoogwaardige kwaliteit.