Alles netjes geleverd volgens bestelling.

Alles netjes geleverd volgens bestelling, tevens ook nog eens allemaal netjes vacuüm verpakt. Geweldig.

Heerlijke kaas,snelle levering!

Heerlijke kaas snelle levering!

Prima volgens verwachting

Ronduit goed!

Genieten van de kaas die ik besteld heb, steeds weer opnieuw.

Keurig verpakt en snel bezorgd; kortom alles prima!! En lekker!!

Keurig verpakt en snel bezorgd; kortom alles prima!! En lekker!!

Prima service.

Goede lekkere kaas. Snelle levering. Goed verpakt zodat er niets mee kan gebeuren.

Goede levering op tijd

Snelle levering , netjes verpakt

Heerlijke kaas, fijn thuis bezorgd!

Kaas van hoogendoorn is altijd goed! Netjes vacuum verpakt, exyra kaaspapiertje netjes meegestuurd en keurig verzonden met post.nl. Wat ons betreft top!!

Prima producten

Wordt perfect uitgeleverd, denk dat er alleen in de zomer een juiste manier moeten vinden om de kazen goed uit te leveren, ik bedoel daarmee dat de kaas bij laatste levering bezweet was

Perfect en snel.

Beste en lekkerste kaas met een perfecte prijs.

Snel geleverd, goed verzorgd en top kwaliteit!

Voor het eerst besteld, dit ga ik vaker doen!

Uitstekende kaasboer

Op de eerste plaats een heerlijk assortiment, met name de Stolwijkse kaas, ongeacht de leeftijd. Logistiek uitstekend. Bestellingen worden snel geleverd met PostNL.

roomboter besteld

Al enkele keren heerlijke roomboter besteld en een zeer snelle levering.

Goede kaas uit NL

Goede kaas uit NL

Keurige levering van heerlijke kaas

Prima service en snelle levering van (h)eerlijke kaas!

Snel geleverd en netjes verpakt

Alles netjes verpakt ook het blok kaas netjes in de vacuüm, smaak goed niet anders verwacht

De allerbeste kaas

Echt heerlijke kaas met een heel ruim aanbod. Probeer vooral de rauwmelkse kazen. Veel, veel beter dan wat je in supermarkt kan krijgen, en zelfs voor een lagere prijs. Vlotte bezorging.

top

top

De lekkerste kaas en top personeel

Wij zijn verhuist van Rotterdan schiebroek naar Heenvliet maar we gaan nig steeds kaas halen of we bestellen. Het is een top zaak.

Snelle en accurate levering

Heerlijke kaas!

lekker hoor

Snelle levering perfect hoor

zeer smaalvolle stolwijker en pesto

Kocht als ik in Gouda was altijd bij een bedrijf aan de markt,Hoogenboom geloof ik.Ik weet niet of ze nog bestaan.Ze hadden ook al het smakelijke Berkenwouder.Hebben jullie die ook? Ik hoor het graag,groeten,Co de Wilt.

De lekkerste kaas van Nederland

Ja is gewoon de lekkerste kaas van Nederland, kan niet anders zeggen... Met het komen van de site ben ik ook helemaal blij, als ik het niet redt om naar de markt te komen, kan ik toch mijn kaas bestellen en hier zalig van genieten... Top dus

lekker en snel

de bestelling simpel, de levering prima ,enn de kazen heerlijk

Altijd fantastisch

Constante kwaliteit van hún steengoede kaas. Niet voor niets dat we al 8 jaar na verhuizing naar de Veluwe nog steeds geen andere kaas willen. Dan ook blij met de verzendmogelijkheid.

coenecoop 735

2741pw Waddinxveen

Over Hoogendoornkaas.nl

Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en nieren. Zes dagen in de week staan wij op markten in de wijde omtrek en ook online mogen wij onze klanten voorzien van de beste en lekkerste kaas. In ons met zorg samengestelde assortiment vindt u zowel Nederlandse als buitenlandse kazen van hoogwaardige kwaliteit.