Lekkere kaas. Goed verpakt. Goede service.

Lekkere kaas. Goed verpakt. Goede service.

Heerlijke kaas, goed verpakt.

Ook de roomboter is erg goed.

Een uitstekend alternatief om mijn favoriete kazen van de markt toch zonder "risico" in huis te halen. Op de kwaliteit en smaak valt niets aan te merken en de levering is vlot en probleemloos met PostNL.

Erg leuk!

Het was erg lekker en makkelijk. Het werd ook precies op de dag bezorgd dat het zou moeten! Het enige wat erg onhandig was, was dat de toevoeging van mijn adres niet door was gegeven aan postnl, terwijl ik zeker weet dat ik deze er wel bij had gezet.

Gewoon goed!

Gewoon goed. Correct. Keurig verzorgd!

Heerlijke kaas, fijn team.

Op de markt is het leuker, maar de webshop voldoet ook goed.

Goede kaas, smaak wil nog wel eens wisselen

Mijn ervaring met hoogendoorn kaas is goed. Ik koop nu al maanden verschillende soorten kaas bij deze webshop/kaasboer en blijf het ook doen. Ik wissel van verschillende soorten kaas en soms is dezelfde kaas een tweede keer anders van smaak. Dat is soms lastig om de keus te maken, maar ik heb nog geen slechte kaas ontvangen. Zeker aan te raden.

Vaker besteld en altijd goed

Heerlijke kaas.

Door de coronamaatregelen kan ik niet naar de markt komen. Via internet bestellen inde beste 2e optie voor mij.

Vlotte en correcte levering

Artikelen waren snel binnen en goed verpakt. De rasp had voor mij wel iets fijner mogen zijn. Voor de rest zeer tevreden.

Geweldige service

Blij!!!

Zeer tevreden met de bestelde kazen. Allemaal netjes verpakt en gevacumeerd, zodat(ik bestel altijd teveel) het lang goed blijft. Erg lekkere en goede kazen!

Perfect !

Top kaas, goed verpakt en snelle levering.Als extra service nog tip op kaas in nieuw bijgevoegd papier te verpakken.Hoop dat het assortiment nog verder uitgebreid wordt!

TOP

Goede kwaliteit, goede verpakking en ik ben erg tevreden.

High quality products and very friendly staff

Fast delivery, good packaging

Snel en nette levering.

De belegen geitenkaas vind ik niet belegen genoeg.

Ook na een lange reis nog steeds lekker!

goede service

Alleen jammer dat er door de TNT de kaas heel lang onderweg is geweest

Heerlijk

Heerlijke kaas en vriendelijke mensen

Perfecte kaas

Perfecte kaas

Netjes verpakt en netjes op tijd afgeleverd

Snelle levering netjes verpakt en op tijd in huis

Alles netjes per soort vacuüm verpakt Bijgevoegd nieuwe papiertjes om de kaas te verpakken Ga zeker vaker bestellen

Heerlijke kaas. Vooral de Zwitserse., die heeft niet iedereen in de winkel. Netjes en zorgvuldig verpakt. Vriendelijk. Graag weer voor een volgende keer

Al heel lang kom ik bij jullie op de markt in Rotterdam sinds corona bestel ik on line klantvriendelijk en de lekkerste magere kaas

De Smaak van de jonge en de kosteloze kaas is erg lekker ,de andere kaas kan ik niet zeggen moet ik nog gebruiken.

coenecoop 735

2741pw Waddinxveen

Over Hoogendoornkaas.nl

Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en nieren. Zes dagen in de week staan wij op markten in de wijde omtrek en ook online mogen wij onze klanten voorzien van de beste en lekkerste kaas. In ons met zorg samengestelde assortiment vindt u zowel Nederlandse als buitenlandse kazen van hoogwaardige kwaliteit.