inderdaad goeie kaas goeie prijs goeie kwaliteit goeie bediening meer weet ik niet

geweldig

Lekkere kaas en sympathieke verkopers

Het kopen van kaas bij Hooge doorn is een feestje. Mensen die er zin in hebben in de kraam. Je mag altijd proeven en volop keuze.

Prijs kwaliteit top!!

Ik ken jullie kaas al heel lang. Voor het eerst laten opsturen vanwege de pandemie.

Gratis entertainment aan de kraam en lekkere kaas

wekelijks hoogtepunt. Heerlijke kaas en fijne mensen.

Goeder kaas maar wel een stuk duurder geworden

Al jaren koop ik Goudse "oud maar snijdbaar" op de markt, de laatste jaren voor 8.90 euro de kilo. Eindelijk weer gevonden via internet en dus gelijk besteld. In enkele maanden is deze kaas 3 euro per kilo duurder geworden. Een verhoging van 33 % is toch wel een grote stap.

al jaren lang uitstekende kaas

is al erg lang een uitstekende kaasboer en is al langdurig een vaste markt koopman op verschillende markten met een uitstekende kwaliteit en assortiment aan binnen en buitenlandse kazen " waar begrip op de markten"

Altijd vriendelijkheid en zij kennen hun klanten, mijn kaas kraam

Kaas waar ik aan gewend ben en deze heel erg miste toen er geen markt was

Betrouwbaar

Volgens afspraak

Goede service!

Heel fijn dat we in Coronatijd onze geliefde pittige Noord-Hollandse kaas gewoon konden bestellen!!!

Top kaasboer

top kaasboer waar ik al ruim 25 jaar mijn kaas haal

Altijd lekkere kaas!

Zelfs als er geen markt kon zijn konden we toch de lekkerste kaas eten!

fantastisch dat je per mail de kaas kon bestellen.

Alles prima. De hele bestelling was fantastisch uitgevoerd. Was er heel blij mee

prima webshop!

Mijn enige opmerking is dat levering wellicht 1 dag sneller kan

Heerlijk

Altijd heerlijke kaas

Altijd goeie zin en heerlijke producten!

Heerlijke kaas!

Perfect, op tijd en heerlijke kaas

Kan ik aanbevelen. Kaas is heerlijk en bezorging keurig.

Ze doen.het goed en leuk

De digitale marktservice wss perfect.

Toppie

Lekker en fijn dat t met bestellen e afhaal puntkon

Kundige,prettige behandeling

Goed geholpen, handige tips, lekkere kaas.

Zelfs in corona tijden van lekkere kaas genieten!

Super fijn dat er in corona tijd de mogelijk is gesteld kaas online te bestellen en bij het pick up point op te halen!

Zeergoed

Goed geregeld voor deklanten.

Uitstekend bedrijf om kaas te kopen

Zeer goede kwaliteit en ruim assortiment. Vriendelijk personeel. Altijd in voor een grap en een praatje.

Prima kaas,vriendelijk personeel

De kaas is heerlijk, geen plastic fabriekskaas, je wordt heel vriendelijk geholpen, en snel,tijdens corona goede service doormiddel van bestellen en ophalen super.

Heerlijke kaas, en snelle bezorging

prima kaas en snelle levering

wegens de corona ben ik van de markt in Schiebroek overgegaan naar de webstore. Dezelfde kaas, vacuum en aan huis. Wat wil je nog meer.

coenecoop 735

2741pw Waddinxveen

Over Hoogendoornkaas.nl

Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en nieren. Zes dagen in de week staan wij op markten in de wijde omtrek en ook online mogen wij onze klanten voorzien van de beste en lekkerste kaas. In ons met zorg samengestelde assortiment vindt u zowel Nederlandse als buitenlandse kazen van hoogwaardige kwaliteit.