Zeer aardige mensen met een goed product

Altijd gezellig, grapje hier en daar, en heerlijke kaas

Service service service

Top geregeld in de corona tijd. Alles vacuüm verpakt. Helemaal geweldig.

Hoogendoorn kaas, de beste kaas

Geweldig team daar bij Hoogendoorn

Hoogendoornkaas wij kunnen niet zonder!!

Al 25 jaar in onze familie. Dank jullie wel. Groeten van De familie De familie ""nietsaandehandkaas"

Altijd vriendelijk een goede kwaliteit

Altijd een vriendelijk woord een kwaliteit

Geweldig!

Meedenken, goede service en snel geleverd.

Heerlijke kaas

Bij gebrek aan de kaasboer op de markt ben ik maar eens gaan kijken waar ik in deze rare tijd lekkere kaas vandaan kon halen. Hoogendoornkaas werd het al snel door de scherpe prijsstelling en het ruime aanbod. De kaas werd snel en keurig verpakt geleverd. Het aller belangrijkste is natuurlijk de smaak en deze stelde ook zeker niet telleur. Al met al, ik ben heel erg tevreden! Ik zal hier zeker nog eens bestellen!

heerlijke kaas, top advies

Kaas kopen bij Hoogendoorn is een feest. Super bediening, en geweldig lekkere kazen.

Too

Heerlijke kazen, super service

Heerlijke kaas, vlotte en uiterst verzorgde levering.

zie hierboven

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel!

Heel makkelijk te bestellen, betalen en af te halen. Uitstekend geregeld

Zeer prettig, vriendelijk en eenvoudig. Je kunt de bestelling zelfs thuis laten bezorgen! Top service!!

Perfecte kaas, vriendelijk personeel

Al jaren koop ik kaas op de markt in Schiebroek. Vrijwel altijd pittige Stolwijkse. Heerlijk! Altijd goedgehumeurd vriendelijk personeel.

Prima kwaliteit

Heerlijke kaas

Fijne service nu fysiek winkelen niet mogelijk is.

De persoonlijke noot blijft aanwezig. Jammer dat we nu niet kunnen proeven om een goede keuze uit het heerlijke aanbod te maken.

Goede kwaliteit

Altijd lekkere kaas en vriendelijke mensen. En was erg blij tijdens de weken dat er geen markt was toch online en dictbij konden bestellen en ophalen

Heerlijke kaas van gezellige mensen

Hier staat service en menselijkheid nog hoog in het vaandel. De kaas is heerlijk en er zijn zoveel soorten dat het moeilijk kiezen is. De medewerkers zijn vriendelijk en helpen je een lekkere kaas te kiezen.

Heerlijke kaas en uitmuntende service!

De kazen die ik besteld heb smaakten verrukkelijk en waren goed verpakt!

prima kaas en -boer

federiek is my favourite en deze is lekker maar niet goedkoop. Bediening is niets op aan te merken.

Snelle prettige bediening en goede kwaliteit

Fijne persoonlijke bediening. Ruime keus. En heerlijke kaas.

Bestellingen per mail gingen perfect!

Gelukkig is de markt weer open, ik kom het liefst gezellig langs! Alle kazen waren netjes vacuüm verpakt. En smaakten net zo lekker als anders!

Snel, efficiënt, goed verpakt, keurig op tijd. Kwaliteit goed.

Zie boven staande.

Op zich tevrede

Het is jammer ik heb hier al eerde over gebeld ik heb de laatste maanden voor zo 300 euro kaas gekocht maar ik krijg geen zegels ik heb het als eens bij de opmerkingen gezet maar ook dat help niet vind dit wel erg jammer voor de rest is het uitstekend

Al jaren heerlijke kaas

Ik kocht al jaren kaas van Hoogedoorn op de markt in Schiebroek. Sinds ik verhuisd ben (ca. 70 km verder) bestel ik mijn kaas online. Prima service, kaas is goed vacuum verpakt zodat deze goed blijft en de bezorging is snel. Makkelijker (en lekkerder) kan gewoon niet!

Heerlijke kaas en super service

Ik ben al jaren klant op de markt in Rotterdam. Erg lekkere kaas, super service en heel fijne mensen. Nu in deze tijd van covid19 via de website en ophalen of laten bezorgen - tip top!!!

coenecoop 735

2741pw Waddinxveen

Over Hoogendoornkaas.nl

Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en nieren. Zes dagen in de week staan wij op markten in de wijde omtrek en ook online mogen wij onze klanten voorzien van de beste en lekkerste kaas. In ons met zorg samengestelde assortiment vindt u zowel Nederlandse als buitenlandse kazen van hoogwaardige kwaliteit.