Goede service, ruime keus, vriendelijk personeel

Goed.

Leuke gezellige mensen en heerlijke kaas

excellent

fantastic

Uitmuntend!!

Goede service, bij vragen, telefonisch als e-mail, wordt direct gereageerd. Pakket in zeer goede orde ontvangen. Complimenten en een aanbeveling waard! Armando

Top kazen! Bij een geweldig bedrijf.

Altijd lekkere kaas bij hoogendoorn je word geweldig geholpen en de service is uitstekend.wij halen altijd juweel kaas bij hoogendoorn maar ook de andere kazen zijn subliem

topkwaliteit en uitstekende service

kaas werd persoonlijk aan huis bezorgd

Beste alternatief na de markt.

Ook online prima kaas. Maar het praatje er bij op de markt, krijg je er niet bij. In R’dam staat Hoogendoorn inmiddels weer op de markt. Ik ben helemaal gelukkig, althans wat kaas betreft......

Prima de luxe

Goede kaas veel keuze en altijd gezellig om te kopen op de markt en online ook prima en makkelijk

schnell und zuverlässig

Kontakt schnell und zuverlässig, flexibel in den Details. Lieferung asap. Und der Käse wie immer lecker. Kennen den Käse vom Rotterdammer Markt seit 15 jahren, Seit wir wieder in Hamburg wohnen haben wir ihn oftmals vermisst. Jetzt nicht mehr ; )

Geweldige service

Voor eerst besteld via de site netjes de volgende dag bezorgt zeker aan te raden en ga dit zeker blijven doen ik kan niet naar de markt voor lekkere kaas ivm werk dan is dit top voor mensen die dan toch lekkere kaas willen .

Altijd heerlijke kaas

Ondanks dat we jullie enorm missen op de Rotterdamse markt, genieten we nog steeds dagelijks van een lekkere boterham.

Gelukkig deze site ontdekt om heerlijke kaas te bestellen.

De bestelde kaas werd keurig geseald, schokvrij verpakt en snel geleverd.

Snelle bezorging. Keurig verpakt Verse kaas

Heerlijk

Heerlijke kaas supersnelle bezorging zeer de moeite waard.

Heerlijke kaas voor een prima prijs!

Ik kom al graag op de markt in Rotterdam, ga vaak speciaal voor de kaas al er naar toe. Kan nu niet, heb vlak voor de crisis voor het eerst online bestellen uitgevonden. Perfect, goede levering en ook hier de vertrouwde kwaliteit!

Netjes verpakt en snel geleverd

De kaas was heel netjes verpakt en werd snel geleverd. Fijn om zo toch kaas van de markt te kunnen krijgen. Website werkte ook prettig.

Zo fijn dat ik mijn favoriete kaas ook gewoon kan bestellen nu de markt dicht is/was!

De lekkerste kaas gewoon met de post thuis. Heldere website, makkelijk bestellen. Duidelijk wanneer de kaas verzonden is.

Alles is naar wen geregeld

Fijn dat we nu toch heerlijke kaas kunnen bestellen

netjes verpakt, perfect en heerlijke kaas

netjes verpakt, perfect en heerlijke kaas

super

blij als de markt weer open mag, maar ik heb mijn heerlijke kaas niet hoeven missen

Heerlijke kaas, goede service

Snel geleverd, voldoet aan de omschrijving, Is heerlijk

Goede kaas

Nette communicatie Goed verpakt ... en uiteraard kwaliteit kaas

heeeeeeeel leker en netjes verpakt in huis

Heerlijke kaas , we genieten er volop van en een heel redelijke prijs.

Lekkere kaas Goede service

Hoogendoorn Kaas staat op de markt in Rotterdam. Als rasechte Rotterdamse wonend in Brabant reed ik regelmatig op zaterdag naar Rotterdam voor deze kaas. Maar na een, zoals altijd gezellig gesprekje ontdekte ik dat ze website hadden en ik gewoon mijn kaas online kon bestellen. Daar maak ik nu gebruik van. En alles Keurig vacuüm verpakt. Zo kan ik als ik weinig tijd heb toch genieten van de vele soorten kaas.

coenecoop 735

2741pw Waddinxveen

Over Hoogendoornkaas.nl

Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en nieren. Zes dagen in de week staan wij op markten in de wijde omtrek en ook online mogen wij onze klanten voorzien van de beste en lekkerste kaas. In ons met zorg samengestelde assortiment vindt u zowel Nederlandse als buitenlandse kazen van hoogwaardige kwaliteit.