Geweldige kaas voor een goed prijs.

Op de markt altijd al de heerlijke kaas van Hoogendoorn gekocht. Ik mis de hoogendoorkaas dan ook. Gelukkig kan ik nu deze online bestellen. Ik mis dan wel de gezelligheid aan de marktkraam.

Fantastisch mijn heerlijke kaas zo thuis bezorgd

Wat fantastisch dat jullie ook online werken. Door omstandigheden is het niet altijd mogelijk bij jullie aan de kraam te komen. Wat een geweldig alternatief. De kaas komt snel en is zoals altijd van een geweldige kwaliteit. Super service

Altijd goed

Mijn ervaring is goed zowel online als op de markt

Keurig verpakt en ingeseald

erg goed en snel

mijn bestelling had ik binnen 30 sec in mijn handen. Na het noemen van mijn ordernummer had ik de kaas, precies zoals opgegeven, heel snel in mijn handen. Super

Heerlijke kaas voor een eerlijke prijs!

Mijn vrouw en ik zijn beide gek op kaas, ik hou van een zachte, boeren belegen en mijn vrouw is meer van de wat pittigere oude en ook komijn en andere soorten zoals geit of Spaanse manchego. Momenteel is de boeren juweel er weer waar ik zelf een groot fan van ben. Ook zijn de kaasdames op de markt altijd heel vriendelijk en noemen mij mijnheer Staartveer, de groetjes aan hun hierbij weer. Sinds de Corona bestel ik via de site en be nm ik daar tot nu toe dik tevreden mee! Misschien een leuke actie om vanaf een bepaald bedrag gratis te verzenden? 😉 Groetjes, Dhr. Staartveer

Heerlijke kaas, snelle levering

Supergoede service en heerlijke kaas!

Heerlijke kaas, altijd keurig verpakt en snel thuisbezorgd.

Snelle levering, heerlijke kaas!

altijd top kwaliteit

of ik nu op de markt mijn kaas en eieren koop of de kaas bestel online (eieren is wat lastig per post ;) ) de kwaliteit is altijd uitstekend en je word altijd prettig geholpen

Na de on-line bestelling werden we gebeld met de vraag naar het juiste afleveradres. Dat gaven we aan hem door. We vroegen ook nog of het mogelijk was om platte stukken kaas te krijgen. Dat kon! De kaas werd netjes afgeleverd. Prima!

Als ik om een kilo vraagt krijg ik ook 1 kilo. Vandaar deze 10.

Blij met deze optie al mis ik de mensen van de markt

Tijdens deze corona dagen blijf ik binnen en ben dus erg blij dat ik mijn geliefde Noord Hollandse Kaas toch kan krijgen viaa online bestellen. Kaas was perfect afgeleverd en smaakte verrukkelijk.

Keurig verzorgd.

Had 2x één kg besteld in twee stukken. Email verstuurd dat ik, bij nader inzien, graag vier stukken wilde ipv twee als het nog niet ingepakt was. Kreeg netjes vier stukken, goed verpakt en zelfs nog iets meer gewicht ontvangen. Zolang Corona duurt zal ik nog regelmatig langs deze weg bestellen.

helemaat goed

Boerenjuweel, thuisbezorgd. Wat wil je nog meer..

Super snelle levering

Wat heerlijk om toch aan de vertrouwde kaas te komen in deze tijd. Super idee om het online te verkopen, wij zijn helemaal happy.

Zo fijn om van onze vertrouwde kaas te kunnen genieten in deze Corona tijd!

Vlotte bezorging

Top service en super kaas, hopen ze gauw weer te zien op de markt

Heerlijke kaas!

Lekkere dingen allemaal

Geweldige kaas fijne en vriendelijke mensen

Lekkerste kaas en goede service! Aanrader

TOP!

Ruime keuze aan kazen en accessoires. Makkelijk te gebruiken site. Goede ophaal- of zelfs thuisbezorgservice.

Zelfs met de lock down in het buiten land ontvangen. We konden niet in onze vakantie naar NL komen, maar zo hebben we toch een beetje NL in huis!

Ik ben er heel tevreden over

Prima service, snelle levering. Helaas bij mijn laatste levering een kaas niet juist verpakt ontvangen, daardoor beschimmelde kaas.

zeer goed

zeer goed

coenecoop 735

2741pw Waddinxveen

Over Hoogendoornkaas.nl

Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en nieren. Zes dagen in de week staan wij op markten in de wijde omtrek en ook online mogen wij onze klanten voorzien van de beste en lekkerste kaas. In ons met zorg samengestelde assortiment vindt u zowel Nederlandse als buitenlandse kazen van hoogwaardige kwaliteit.