Voor herhaling vatbaar

De brokkelkaas is voortreffelijk

Klantvriendelijk en de bestellingen worden top geleverd

Ben heel blij met deze kaasboer. De bestellingen worden goed afgeleverd en ze zijn super klantvriendelijk

Snelle correcte levering .

Tevreden vaste klant op markt Hoogvliet. Nu vanwege Corona geen markt. Voor de eerste keer besteld via webshop is prima verlopen . Zolang het nodig is blijf ik de kaas via de webshop bestellen.

heel goed

Wat een kanjers

Product is goed. Bezorgen via postnl kut

Kaas is lekker

Heerlijke kaas en supersnelle bezorging!

Heerlijke kaas en supersnelle bezorging!

Lekkere kaas

Lekkere kaas, een hoop keus en snel geleverd zelfs in deze tijd!

Fantastische service en de kaas is TOP

Zie bovenstaande zin. Echt prima Succes, houdt de zaak overeind, want wij (bestel ook voor de buurvrouw) willen niet zonder de kaas van HOOGENDOORN

Super om nu mijn lekkere kaas aan de deur te krijgen.

Heerlijk en keurig verpakte kaas.

Normaal kom ik vrijwel wekelijks op de markt in Hoogvliet waar ik door de toffe dames in de kraam aldaar altijd wordt aangesproken als Mijnheer Staartveer! Ik kom er al jaren en wordt er altijd extra blij als hun 'Boeren Juweel' er weer is voor een maand lang a 2 x per jaar! Deze is nu dus keurig geseald verpakt met de rest van de bestelde kaassorten apart. Daarbij is ook keurig netjes ook nog voor ieder geseald stuk een netjes, nieuw stuk kladpapier toegevoegd in een mooie stevige doos. Top Hoogendoorn, ga zo door! Groetjes van mijnheer Staartveer!

Top producten

Ben zeer te spreken over deze kaasboer en de producten. Goede kaas voor een eerlijke prijs.

Mooi gesealed en netjes afgeleverd. Kwaliteit is net zo goed als wanneer je t op de markt haalt.

Perfect geregeld

Goed verpakt,snel,en goede keuze m.b.t. diverse kazen enz Ga normaal naar de markt in Hoogvliet door corona niet mogelijk nu kan ik online toch de heerlijke kazen van Hoogendoorn bestellen.

mooie kaas voor een mooie prijs. snelle reactie op mail

Prima service en goede kaas

Heerlijke kaas, goede service

Fijn dat mijn kaas nu ook thuis bezorgd kan worden! Gaat makkelijk en snel

Heerlijke kaas, goeie service! Gezellig op de markt en nu gelukkig nog steeds online te krijgen.

Goede kwaliteit kaas en snelle levering

Heerlijke kaas, vacuüm verpakt zodat je niet alles tegelijk hoeft te eten. Het wordt snel geleverd!

Gewoon de lekkerste kaas

Supersnel geleverd

Geweldig lekkere kaas en service

Ben al jaren klant van Hoogendoorn Kaas op de markt in Rotterdam-Centrum. Nu met de corona crisis is er geen markt maar heb ik onze heerlijke Juweel kaas en uiteraard ook andere soorten kunnen bestellen via de webwinkel. Perfecte service. Vrijdag besteld en zatermiddag bezorgd. Hopelijk zien we elkaar weer snel op de markt.

Heel fijn in deze tijd om te kunnen bestellen. Markt is gezelliger maar bet de bestelling ben ik heel blij. Snel besteld en snel en correct afgeleverd. Alles goed verpakt in vacuüm. Heel fijn . Dank voor het team van Hoogendoorn.

Heel fijn dat er ook bezorgd wordt

Erg blij dat er ook wordt bezorgd, binnen 1 dag de bestelling in huis. Echt top!

Zo brengen de Corona-maatregelen iets verrassend goeds!

Nooit gedacht dat ik kaas via internet zou bestellen, maar nood breekt wet: de markten zijn geblokkeerd door de Corona maatregelen dus tijd voor een andere manier van lekkere kaas kopen. Eindelijk de site van Hoogendoornkaas opgezocht en heel soepel de juiste kaas (Boerenjuweel) gevonden. Ook de andere vertrouwde heerlijkheden staan helder in rubrieken opgesomd en zijn makkelijk te bestellen. Door de drukte bij Postnl duurde de aflevering een dag langer dan was aangekondigd, maar dat maakt nu weinig uit sinds we de deur nauwelijks meer uitkomen. De kaas was goed verpakt en in een mooi passend doosje verstuurd. En de extra bestelde kaas is zeer warm ontvangen door onze kinderen!

Top leverancier van kaas van hoge kwaliteit

Ruim en gevarieerd assortiment, top kwaliteit tegen een acceptabele prijs.

Goede producten voor een mooie prijs

Snelle levering, goede producten

Geheel volgens wens en zoals ook gewend op de markt

Al jaren klant en nu even online en dat gaat perfect.

coenecoop 735

2741pw Waddinxveen

Over Hoogendoornkaas.nl

Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en nieren. Zes dagen in de week staan wij op markten in de wijde omtrek en ook online mogen wij onze klanten voorzien van de beste en lekkerste kaas. In ons met zorg samengestelde assortiment vindt u zowel Nederlandse als buitenlandse kazen van hoogwaardige kwaliteit.