Snel maar niet compleet

Zeer mooie en makkelijke webshop. Snelle verwerking en bezorging. 1 van de 3 producten was niet zoals besteld. Melding gedaan en eigenlijk een ontwijkend antwoord gekregen op deze misser en geen oplossing.

Heerlijk

Heerlijke kaas! Goed ingepakt en heel snel verzonden! Ik had het de volgende dag al in huis:)

Prrfect!

Prima gedaan ! Tevreden....👍

Keurig verpakt en snel geleverd

heel goede website, snelle levering, goede veroakking

boven verwachting

Geweldig en goede prijs/kwaliteit!

Normaal gesproken, plaats ik nooit een beoordeling. Hoog & Doorn heeft me zelfs niet uitgenodigd voor een beoordeling, maar ik ben zo tevreden dat ik hierbij de maximale score geef. Het bestelproces is dik in orde, de levering kwam meteen de volgende dag (in de 1e week van de corona crisis!!), fantastisch goed ingepakt allemaal in vacuum. En de kaas..... ik had van alles wat besteld; 3 soorten boerenkaas, jonge geit en een magere kaas en wat buitenlandse kaasjes. Dat ging erin als koek. Dus nu een week later weer een grote bestelling geplaatst. Ik hoef niet meer naar de markt!!

super service

Normaal op de markt al super tevreden goede kwaliteit kaas en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, ook nu er bijna geen markten zijn en ik de kaas online bestel niets dan lof voor de snelle afhandeling en het uitstekend verzorgde pakket wat ik ontving

Makkelijk en netjes

Bestellen gaat gemakkelijk en de bestelling wordt keurig verpakt bezorgd. Kwam ook sneller dan eerst in de mail werd aangegeven.

Hoogendoorn is DE kaasboer

Snelle levering, heerlijke kaas en nu ik niet meer naar de markt kan is het geweldig dat Hoogendoorn gewoon bezorgd. Ik kan niet wachten op de Paaskaas :)

heel erg goed

heel fijn dat ik mijn kaas niet hoef te missen, dankzij internet.

makkelijk als je niet weg kan

Makkelijk bestellen , snel thuis bezorgt

Makkelijk

Fijn dat nu de markten zijn gesloten via de website kaas kan bestellen. Wel graag volgende keer de opmerking lezen

Ontzettend fijn om onze vertrouwde kaas bezorgd te krijgen in deze corona tijd, super service!

Zowel op de markt als op internet beslist 5 sterren waard.

Prima kwaliteit,meelevend personeel, na 1 keer op de markt in Schiebroek geweest te zijn werden we daarna herkend als Opa en Oma uit Oud Beijerland .

Heerlijke kaas plus lekkere jam en hele vriendelijke mensen plus als ik bestel heb ik het de volgende dag al

Ik kom altijd op de markt in Schiebroek maar sinds de Corona tijd doe ik het via de mail en dat is steeds super gegaan mijn kompliment daar voor . Groetjes Roger (alias meneer R )

Geweldige kaas met een hele fijne bediening

Het kopen van kaas is een ‘uitje’

Je krijgt goed advies welke kaas je zou willen.

Heerlijke kaas

Normaal kopen wij op de Rotterdamse markt. Heerlijke kaas en geweldige mensen, altijd vrolijk. Met plezier ga je daar heen. Nu vanwege de Corona crisis online bestellen. Kunnen de kaas niet missen, moeten helaas het wekelijkse ‘praatje’ wel missen. Hoop dat meer mensen jullie door de crisis heen helpen en online bestellen! Hopelijk tot snel ziens op de markt. Pieter en Matthieu

Heerlijke kaas!

De kaas is heerlijk en de service uitstekend!

Snel...topkwaliteit voor een mooie prijs

Hele snelle bezorging.keurig, verpakt met extra kaasvellen. De kwaliteit is erg goed, hier gaan we zeker vaker bestellen!

Prijs kwaliteit verhouding is goed

lekkere kaas en goede service

Als we de kaas bestellen, wordt het al binnen enkele dagen bezorgd. opmerkingen die we maken worden altijd goed opgepakt.

Heerlijk al de kazen van Hoogendoorn

Al 50 jaar komen wij bij Hoogendoorn. Zolang als wij in Schiebroek wonen. Leuke vlotte bediening. Wij hopen nog lang klant te blijven en te genieten van de lekkere kaas.

Het is écht lekkere kaas

Het word goed verpakt en snel verzonden

coenecoop 735

2741pw Waddinxveen

Over Hoogendoornkaas.nl

Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en nieren. Zes dagen in de week staan wij op markten in de wijde omtrek en ook online mogen wij onze klanten voorzien van de beste en lekkerste kaas. In ons met zorg samengestelde assortiment vindt u zowel Nederlandse als buitenlandse kazen van hoogwaardige kwaliteit.