Wat een lekkere kaas voor een scherpe prijs.

Mooie duidelijke site om een bestelling te doen naar de kaas van je keuze. Snelle levering en heerlijke kaas voor een scherpe prijs!

Helemaal prima

Snel verzonden, niks te klagen

Perfect.

Het was weer snel en Heerlijk.

Uitstekend assortiment

Snelle levering goed verpakt en prima kaas.

top, en snelle levering

Nu ik met pensioen ben en niet meer naar de markt in Zevenhuizen ga, is dit een goede oplossing voor mijn Rotterdamse oude kaas en de Noord-Hollands pittig. Voor Martin te ver om naar Steenbergen in Brabant te komen :)

Zeer goede kaas

We kopen normaal op de markt maar soms laten we door omstandigheden kas bezorgen. Prima service voor ons als kaaskoppen. Er gaat minimaal 2 kg kaas per week doorheen. Dan wil je dus niet zonder zitten als je niet naar de markt kan. Oktober kaas is trouwens verrukkelijk!

Geweldige kazen!

De kazen zijn fantastisch, wij wonen in Spanje en hebben verschillende kazen besteld. De manier van verpakken is ook goed over nagedacht. Ons pakket is helaas ruim 9 dagen onderweg geweest en het is hier nog gemiddeld 27 graden overdag maar ondanks de vertraging van de de bezorging ( komt door bezorgbedrijf MRW hier in Spanje super slecht bedrijf helaas) waren de kazen van nog in perfecte staat. En wat zijn ze lekker. Volle smaken, romige kazen, mooi stukken erg tevreden. Wij hebben ervan genoten en gaan zeer zeker nog eens bestellen.

Snelle kwaliteit

Lekker, mooi en snel

Kaas is zeer smakelijk

Daar was ik al achter gekomen. Aangezien ik lange tijd uw firma kent

Geweldige boerenkaas uit Stolwijk

al geruime tijd koop ik Boerenkaas uit Stolwijk, het is altijd weer smullen geblazen. Vacuum verpakt in de koelkast dat gaat voor een periode van 6/7 weken probleemloos, zelfs op vakantie naar Oostenrijk nemen we een een kilootje mee.

Ik koop a enige tijd uw kaas vanuit Duitsland. De kaas is heerlijk, prijzen zijn prima en de levering perfect.

Goeden kwaliteit en snelle levering

heel positief

Goede en zeer fijne service, kaas is heerlijk en geniet er elke keer lekkerrr van!!!

Goede ervaring

Niet alle kaas is lekker

Goedkoop ,lekker en vlot bezorgd

Is niet de eerste maal dat ik bestelde. Het is lekker, wordt vlot geleverd, en is goedkoper dan de conculegga's.

heerlijke kaas en zeer goede service

Dit bedrijf levert heerlijke kaas en deze prettige mensen, die hier werken, leveren zeer goede service.

Heerlijke kaas

Goede kwaliteit en prijs

Goede kwaliteit en prijs

Alles is goed

Ben enorm tevreden en blij met Hoog&Doorn

zo blij met mijn knuppel kaas

er is moeilijk aan deze kaas te komen, er zijn kaasboeren bij , die niet weten wat ik bedoel. maar echt ik ging jaren terug in mijn leven , en zat weer bij ons thuis aan tafel. het is heerlijk ondanks dat er altijd commentaar is op de lucht die er vanaf komt. zwitsersekaas heerlijk dank jullie wel ik hoop dat jullie het nog lang verkopen.

Prima kaas alleen de jonge kaas was niet goed geseald en was beschimmeld.

lekkere kaas

snel en goed geleverd

Prima kaas.

Prima kaas maar de levering liet even op zich wachten. Besteld op 21-09 geleverd op 27-09. Gezien de track-and-trace informatie ligt dit meer aan DHL dan aan Hoogendoorn

Erg goed.

Snelle verzorging, netjes verpakt en erg lekker!

Heerlijke kaas

De kaas was overheerlijk. De service ook wel, ze bellen niet terug maar reageren wel per mail. Het enige waar ik moeite mee had is dat ook al bestel he voor 12 uur je hebt het spul niet de volgende dag in huis.

coenecoop 735

2741pw Waddinxveen

Over Hoogendoornkaas.nl

Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en nieren. Zes dagen in de week staan wij op markten in de wijde omtrek en ook online mogen wij onze klanten voorzien van de beste en lekkerste kaas. In ons met zorg samengestelde assortiment vindt u zowel Nederlandse als buitenlandse kazen van hoogwaardige kwaliteit.