Heerlijk ideaal en gebruiksvriendelijk

Kwaliteit is altijd stabiel Handig in deze tijd om mensen op afstand een hart onder de riem te steken

heerlijke bon bons

leuke doosjes lekkere chocola

Delicious

Heerlijke bonbons grote keuze en goede service.

Geweldige service

Ruime keuze voor verschillende gebeurtenissen. Voor ieder wat wils.

Goede kwaliteit. Leuk geven. Altijd passend kado

Goede kwaliteit chocolade! Leuk geven. Altijd passend kado

Duur en traag

Het duurde eindeloos voordat ik mijn bestelling geleverd kreeg. En toen viel de hoeveelheid chocola ook nog tegen.

Lekker en betaalbaar

Leuk om te krijgen, nog leuker om weg te geven.

Aanrader

Goede chocola, originele producten. De ontvanger was verrast

heerlijke chocolade, prachtig om te zien ook

Aardig personeel, prachtig vormgegeven en netjes verpakte chocolade. Nog belangrijker: het smaakt heerlijk.

Geweldige producten en service

Ze leveren heerlijke chocola en vriendelijke bediening.

Zeer vriendelijk en goede kwaliteit

Chocolade is geweldig lekker, fijne service, ik bestel hier regelmatig. Altijd leuk om te geven en wordt blij ontvangen. Nu nog hopen deze zelf een keer te mogen ontvangen ;-)

Mooie en lekker

De bonbons zijn van goede kwaliteit, ze zijn groot en smaken heerlijk. De presentatie is echt mooi. Het lijkt op een exclusieve kadootje.

Volgens belofte is mijn pakketje op tijd binnen gekomen, ondanks de tegenwoordige drukte! Chocolade zag er goed uit, heb het cadeau gegeven, nog niet gehoord of het ook lekker was :)

Verrukkelijk!

Een heerlijke ontdekking. Leuk om kado te geven. Bescheiden of luxe: van een klein geschenkdoosje tot en met een grootse verpakking met een fles Cholat in a Bottle. Aanrader! Van een tevreden snoeper en uitdeler.

Hellemaal top!

Super lekker en alles goed geregeld

Kan niet beter.

De bestellingen die ik tot nu toe heb gedaan, zijn prima verwerkt en op tijd afgeleverd, tot volle tevredenheid van de ontvangers.

Altijd vriendelijk en heerlijke chocolade

Altijd meedenkend personeel, vriendelijk en heerlijke chocolade

Onwijs lekkere chocolade

Als we chocolade halen, dan hier.. Goede en lieve mensen aan het werk.. Ze luisteren goed.. En de bonbons zijn goddelijk.. Vooral het appeltaartje

Goede, snelle levering en heerlijke bonbons.

Fijn dat je zelf de bonbons kunt uitzoeken

Geweldig origineel & lekker!!!

Iedere doos is zorgvuldig ingepakt en inhoud is grootse kwaliteit. Bij problemen van pakket service ( dingetje voor veel bedrijven in deze tijd) lossen ze goed op in een prettig mail contact qua communicatie

Erg mooi en professioneel om weg te geven als cadeau

Goed geregeld en top cadeau om weg te geven aan relaties

Super lekkere bonbons, heel veel keus in smaken

Als het kon zou ik villa chocola 10 sterren geven.

De lekkerste chocolade en een prettige winkel om te komen. De

De lekkerste chocolade voor groot en klein. De smaak is zo vol. Ene prettige winkel in Apeldoorn waar je fijn wordt geholpen.

Een zeer verslavende winkel met een fijne service!

Alleen de geur al wanneer je de winkel binnen komt..mmm! Ik kom er regelmatig, meestal voor een kado’tje. Er is een groot assortiment met heerlijke bonbons die je in een mooie kado-doos kunt laten verpakken. Daarbij vriendelijk personeel, ook erg belangrijk.

Alleen jammer van de hoge verzendkosten.

Oranjerie 110

7311WD Apeldoorn

055 5219863

Over Villa Chocola

Villa Chocola is de overtreffende trap in chocola. Altijd lekker en net even leuker!