Super, heel fijn geholpen en heerlijke chocola!

Top geholpen, ook met verzendingen naar het buitenland.

Te lekkere bonbons!!!

En dan ook nog een superservice! Klantvriendelijke mensen.

heerlijk!

De chocola van Villa Chocola is een echte traktatie. En een heel presentje om te geven!

Uitstekend!

Heerlijke chocolade. Leuke verpakking. Altijd een gewaardeerd cadeautje! Vriendelijke bediening.

Heerlijke bonbons

Meerdere dozen gekocht in december, ook voor de collega’s. Ze vonden ze allemaal heerlijk

Mooi, snel bezorgd, prijs kwaliteit helemaal goed!

very positive and satisfied

I would give all 20 scores if it was possible :)

Great service!

Tasty chocolate and lots choices of presents.

Heerlijke chocolade en snel geleverd. Helemaal top!

Formidabele

Vriendelijke goede service. Wat wel Jammer is dat je een hele grote order moet plaatsen voordat je geen verzendkosten hoeft te betalen. En de chocolade is werkelijk heerlijk. Zeker een aanrader en de verpakking ziet er ook zo lux en mooi uit.

Super service!

Heel snel geholpen en goed online advies.

Buitengewoon.

On line afhandeling is top! De kwaliteit van de bon-bons is hemels.

Geweldig!

Wat een mooie ruime keuze, hoogwaardige verpakking en een handgeschreven kaart. Heel luxe en niet te vergeten vond de ontvanger van het cadeau het heerlijk!

De jarige was zeer verast

De ontvanger vond het super leuk en was op tijd bij haar binnen!

Aanrader !

Heerlijke bonbons , mooie verpakking , snelle levering.

Snel geleverd, Mooi verpakt en héérlijk❣️

Snel geleverd, Mooi verpakt en héérlijk❣️

Goede snelle service en lekkere chcolade

De ontvanger was super blij

Ik heb de bestelling geplaatst en het is goed ontvangen. Iedereen in het verzorgingstehuis heeft ervan genoten.

Snelle service en vooral heerlijke bonbons en chocolade

De service via de webshop is heel erg goed en snel.

Snelle bezorging en heerlijke chocolade!

Snel bezorgd bij mijn vriendin thuis en zij heeft er heerlijk van genoten. Chocolade van echte kwaliteit!

Super service!

Zeer snelle en goede levering en snelle reactie bij vragen. Superleuk om te geven en te ontvangen.

supersnelle levering!

Zeer aangenaam verrast dat mijn bestelling op zondag, op maandag al werd geleverd!

Geweldige service!

Wat een prettig bedrijf die mee denkt en ook telefonisch bereikbaar is bij vragen. Altijd vriendelijk te woord staan. Op tijd leveren indien overleg nodig is nemen ze contact op en denken mee. Ik krijg van de mensen die de chocolade ontvangen altijd ontzettend positieve reacties.

Top kwaliteit en betrouwbaar!

Wij bestellen vaak voor onze relaties. Iedereen vindt het heerlijk.

Gewoon de lekkerste bonbons.

Ik heb ook met plezier bij jullie gewerkt. Groetjes Marja.

Oranjerie 110

7311WD Apeldoorn

055 5219863

Over Villa Chocola

Villa Chocola is de overtreffende trap in chocola. Altijd lekker en net even leuker!