Lekkere chocolade

En op tijd geleverd in de drukke Paastijd!

Uitstekend zoals altijd bij Villa chocolade

Super, netjes en vriendelijke service. En ook heerlijk!

Leuke cadeautjes zowel zakelijk als privé. Snelle levering!

Snelle service van prjma kwaliteit

Vriendelijke mensen, goede service

Gewoon goed

Mooi om iemand iets te kunnen geven op afstand.

Ondanks dat ik donderdag pas heb besteld zijn beide pakketjes vandaag bezorgd. Super!

Beste chocolade E V E R.

Oh wat hou ik van chocolade. En Villa Chocola heeft naar mijn mening dan ook ge lekkerste! Normaal gaan we altijd gezellig naar de winkel in Almere. Helaas door her Corona virus doe ik dit liever niet en heb ik online bestelt. De volgende dag was het in huis! Zowel bij ons als bij mijn ouders als presentje. Top!

Goed aan de afspraken gehouden

Alles is goed terecht gekomen

Top chocolade,top service!

Heerlijke chocolade,mooie cadeaus om te geven!

Heerlijke chocola, snelle service

Gewoon goed

Wat hierboven is aangegeven zegt genoeg!

Heerlijke chocolade en goede service

In deze roerige tijd toch gezorgd voor een snelle bezorging. Hele enthousiaste reacties van de ontvangers. Veel dank daarvoor.

Goede kwaliteit

Heerlijke bonbons uitstekend verpakt en verzonden!

Hele lekkere chocola voor goede prijs

Ik had verschillende soorten chocola en chocolademelk besteld voor mijn vriendin. Het is snel geleverd en er is heerlijk van genoten! En tegen een heel aantrekkelijke prijs.

Heerlijke bonbons en het als kadootje verzenden naat anderen is top geregeld!

Leuke kado’s om te versturen!

In deze tijd even een geluk moment

Dr chocolade is zalig

Afspraak is afspraak en die worden snel nagekomen👍

Snel, niet duur, netjes verzorgd ennnn lekker👍

Fantastische service, zoals gewoonlijk :)

Er wordt altijd netjes rekening gehouden met allergieën en dergelijke, dikke duim!

Heel goed geholpen en vriendelijke en actieve manier van meedenken.

Op ons verzoek voor de collega's leuke presentjes bestellen kreeg ik actief een een ander voorstel dan dat ik had benoemd aangezien mijn keuze niet de beste optie was om per post te verzenden. De presentjes zijn met heel veel blijdschap ontvangen bij de collega's. Waarvoor mijn dank.

Vlotte verzending

Mijn cadeau is een succes bij de jarige

Snel bezorgd en tevreden gezichten

Wij vinden chocola van villa heel lekker en het is dan ook een heerlijk cadeautje om weg te geven en te krijgen

Klant- en kwaliteitsgezicht

(Villa) Chocola stelt geen lastige vragen (Villa) Chocola begrijpt je gewoon! Eén van onze favoriete winkels in Apeldoorn. Tijdens deze donkere dagen veel contact mogen hebben om wensdozen met bonbons naar onze collega's te kunnen verzenden. Villa Chocola gaat voor kwaliteit, denken goed mee en bezorgen keer op keer een lach op mijn gezicht. Keep up the great work! Enne: Tot de volgende keer!

Fijne service

Onze bestelling van PaasHanen verliep zeer vlot met alle service en snelle reacties via mailcontact!

Geweldige service, alles was supersnel geregeld en geleverd

Bovenstaand zegt voldoende.

Oranjerie 110

7311WD Apeldoorn

055 5219863

Over Villa Chocola

Villa Chocola is de overtreffende trap in chocola. Altijd lekker en net even leuker!