Altijd weer een super leuk kado om te geven, snelle levering en heerlijke producten!
Brigitte
Heeft een totaal van 699 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Brigitte
Purmerend
Zeer goede service en mooie producten! Goede en duidelijke service !
Marisa
Vianen
Zeer tevreden. Jarige waren heel blij met het onverwachte cadeautje.
Lem
Gouda
De lekkerste chocola die ik ooit gegeten hebt.
Sandhia
Barendrecht
De diversiteit in smaken is geweldig!
Esther
Bleiswijk
Omdat ik in een dorp woon waar je eigenlijk niets kunt kopen ben ik ontzettend blij met Villa Chocola
Mirjam
Venhuizen
Heerlijke chocola , uitstekende en persoonlijke dienstverlening! Pakketjes worden met veel enthousiasme ontvangen!
Irma
Heemstede
Heerlijke chocolade.mooi ingepakt en snelle levering
E
Purmerend
De overheerlijke doos chocolade heb ik al een paar keer besteld. De eerste keer voor mijn moeder en de andere keren heb ik een paar mensen er bij mee gemaakt. Snelle levering en netjes verpakt. Super leuk om cadeau te doen. Fijne klanten service !
26 June 2022
karin
Leiden
Leuk om weg te geven met een speciale boodschap erbij of gewoon voor jezelf kopen en zelf opeten
Ingrid
Nieuwveen
Gemakkelijk te bestellen voor ee goede prijs/kwaliteit
Pieter
Enschede
De levering is altijd snel en keurig verpakt.
Petra
Monnickendam
Bijzondere kadootjes maar ook heerlijke kwaliteit en snelle bezorging!
Susan
Nieuwegein
Heerlijke chocolade in een mooie verpakking. Leuk om te geven (nog leuker om te krijgen :-)). Je wordt altijd goed geholpen
Annet
Apeldoorn
Altijd telefonisch veel aandacht voor de klant,voor bestellingen,maar ook in de winkel.vriendelijk personeel
Henny Van der Hoek
Almere
Het is een prachtige winkel, super aardige medewerkers en de chocolade is fantastisch! Geef het graag kado in hun wens boxen maar heb laatst de verleiding niet kunnen weer staan om 1 zelf leeg te eten
Karen
Schildwolde
Ilse
Zwolle
Ziet er fantastisch uit en smaakt heerlijk!
Chantal
Hoogeveen
13 June 2022
Bianca
Utrecht
Goed assortiment te vinden op een makkelijk te gebruiken website. Snelle levering, keurig geregeld!
13 June 2022
F
Laharum
Al aantal keren naar vrienden gestuurd en hoor leuke reacties: lekkere chocolade in mooie verpakking!
Wiepke
Roosendaal
We hebben op ons huwelijk de getuige bonbons gegeven. Dat werd enorm gewaardeerd.
Marcella
ZEIST
In korte tijd 2 keer mogen genieten van een cadeau verpakking met deze heerlijke chocolade. Waar ik me tot voor kort verheugde op 1 dag reisjes om in Belgie echt lekkere chocolade te gaan kopen heb ik nu ontdekt dat dit ook gewoon in Apeldoorn bij Villa Chocolade kan gaan gebeuren. Heerlijk.
Rob
Meijaard
Het is al een verrassing om het langwerpige kado uit te pakken. Wat kan dat nou zijn? En dan is elke bonbon op zichzelf ook nog eens een kadootje: verrukkelijk. Zo blijf je heel lang jarig en je kunt het ook nog delen met een andere liefhebber. Top.
Nicole
Schagen
Met mijn verjaardag verrast met dit kado.
Willeke
IJsselmuiden
Villa Chocola is de overtreffende trap in chocola.
Altijd lekker en net even leuker!
Oranjerie 110
7311WD Apeldoorn