Laden reviews...
46 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven consequent lof voor snelle levering, nette verpakking en vriendelijke service. Veel reviews noemen persoonlijke aandacht en snelle afhandeling. De algehele ervaring wordt als betrouwbaar en prettig beschreven, met gemakkelijk online bestellen en zorgvuldige verpakking. De toon van de beoordelingen is overwegend positief.
Fijn dat alles zo snel kwam. Mooi product en heel leuk ingepakt.
21 June 2026
Monique
Utrecht
Messing knoppen voor mijn kast gevonden in de webshop, even gebeld om te vragen hoe veel ze op voorraad hadden (waar kan dat tegenwoordig nog?). Ik werd vlot en zeer vriendelijk geholpen dus meteen besteld, top service!
10 June 2026
Stefan
Brunssum
Stickers zijn goed beschermd geleverd. Bedankt. Nu kan ik opnieuw troostpost verzenden voor kinderen met verdriet. De tranenfee
31 May 2026
De tranenfee
Anderlecht
Heel mooi en goede kwaliteit.
6 May 2026
Marta Elena
Sassenheim
Leuk verpakt en super leuk om te geven!
18 April 2026
J
hengelo
We wilde iets bestellen, maar dat was niet op voorraad. Toen de shop het binnen had gekregen stuurde ze netjes een mailtje. Toppie.
28 March 2026
Aria
Zaltbommel
Persoonlijk en goede service
25 February 2026
Chantalle
Maastricht
Super service! Het verkeerde artikel was geleverd met mijn online bestelling en het juiste artikel was op opgestuurd voordat ik het ‘verkeerde’ artikel terug gestuurd had! Heel vriendelijk
22 February 2026
Inge
Nuenen
Besteld betaald en het werd bezorgd op mijn adres. Keurig verpakt en snelle levering en goede service
6 February 2026
Karin
Nieuwegein
Voor 13.00 uur besteld, 5 dagen daarna bezorgd. Dat vind ik erg jammer omdat de merino cocoon zo nodig was voor de pasgeborene. Als het de volgende dag was bezorgd of er was contact door dreumes en co met mij gezocht zou ik tevreden zijn geweest.
Beveelt niet aan
4 February 2026
Gerry
WAGENINGEN
Soepel dekentje soepel bezorgd. Erg tevreden over de afhandeling.
1 February 2026
Annemieke
Amersfoort
Het bestellen ging vlot en het cadeautje werd keurig afgeleverd op het andere adres.
20 January 2026
Ted
Bilthoven
Snel verzonden, je krijgt precies wat je besteld en het is super leuk ingepakt!
14 January 2026
Iris
Lieren
Hele mooie items en leuk ingepakt en snel verzonden!
Robin
Amsterdam
Snelle levering, en mooi product!
Mevr.M
Waddinxveen
Snelle levering en leuk ingepakt.
An
Buren
Wederom een heerlijk zacht cadeau gegeven van Dreumesenzo! Mooi ingepakt en snel geleverd! Dank weer!
7 January 2026
Stephanie
Hengelo
Lekker warm en super handig.
7 January 2026
Yvonne
Hengelo
Fijne website en super service
17 December 2025
Marjolein
Breukelen
Wat fijn om te horen, dankjewel! 😊 Zo leuk dat je onze website en service zo prettig hebt ervaren. Daar worden we blij van!
Liefs, Milou
Zeer positief, snelle levering en leuk ingepakt. Echt een cadeautje!
16 December 2025
B
Barchem
Dank je wel! Superfijn om te horen en wat leuk dat je onze service zo waardeert!
Liefs, Milou
Moonie besteld en snel binnen. Zo lief, kaartje er bij en heel mooi ingepakt in het allerliefste inpak papier. Hartelijk bedankt x
9 December 2025
Marc
Bergen nh
Dankjewel! Wij pakken elke bestelling met veel liefde in dus extra leuk om te horen dat je het zo hebt gewaardeerd.
Liefs, Milou
Bij Dreumes enzo zijn de artikelen die ik bijna nergens kan vinden vaak wel op voorraad! Super fijn. En hele goede klantenservice!
6 December 2025
Lina
Rotterdam
Wat een fijne woorden, dankjewel! 💛 Zo leuk dat je bij ons juist die bijzondere items kunt vinden.
Cxx
5 December 2025
Matt
Eindhoven
Een week moeten wachten op mijn bestelling!
Beveelt niet aan
17 November 2025
Annemarie
Borssele
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je het product mooi vindt.
Dit item was een pre-order, waardoor de levertijd iets langer was dan normaal. We begrijpen heel goed dat dat vervelend kan zijn en nemen je feedback mee om dit in de webshop nóg duidelijker te vermelden. Dankjewel daarvoor!
Snelle levering, goed product
9 November 2025
Jolanda
Geulle
Dank je wel Jolanda! Heel graag tot een volgende keer.
Liefs, Milou
Dreumes enzo de online winkel met hippe, kwalitatieve en duurzame baby- en kinderitems.
De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad. Hongerig naar inspiratie en op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren. Want het kamertje van ons kindje moest - net zoals die van jullie kindje - bijzonder worden.
Het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby- en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. Er ontstond een droom om een website te starten waar je deze unieke en onderscheidende spulletjes wèl vindt. En dan ook nog eens allemaal op één site. Langzaam maar zeker kreeg deze droom handjes en voetjes en werd Deumes enzo geboren…
Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer -en kinderkamer accessoires.
Schuilenburglaan 5A 5 A
7604 BJ Almelo