Keurig verzorgd

Ook keurig ingepakt, alleen jammer dat het geen kinder inpakpapier was maar zwart/wit. Vandaar een 9

Mooie merken, goede kwaliteit en persoonlijk service!

Snelle leveringen met een persoonlijk geschreven kaartje. Ruim assortiment met prachtige merken!

Supermooie lamp, prettige levering

Wat een fijne webwinkel, ik heb een supermooie lamp gekocht voor op de babykamer, deze was netjes verpakt, tijdig geleverd! En ook nog een gratis nachtlampje cadeau gekregen! Zeker de moeite waard om nogmaals een bestelling te plaatsen!

Fijne webshop

Mooie items, ook dingen die niet bij de grote online webshops te krijgen. Dus je hebt echt iets unieks. Snelle levering. Niet alleen voor dreumesen ;)

Erg tevreden met 2 mooie plafondlampen. Keurig verpakt en goede snelle service.

Goede hulp en snel geleverd

Ik wilde graag een lamp die ik niet op de site kon vinden dus heb ik mijn vraag gemaild. Ze hebben deze lamp toen voor mij gemaakt. Super tof!!

Snelle levering.

Snelle levering. Mooi verpakt. Echt super. Echt een aanrader

Erg blij met de aankoop

De silhouette lamp is precies als op het plaatje, of eigenlijk nog mooier! Ook erg makkelijk op te hangen. De service en levering is uitstekend!

Snel geleverd, mooi ingepakt!

Snel geleverd. Mooi ingepakt. Leuke spullen.

ik kan het niet beoordelen want ik heb het pakketje nooit gehad

we hebben het pakket nooit ontvangen en er stond geen nummer bij. Dus misschien kunnen jullie alsnog de bestelling leveren

Super goede service

We hebben lang gezocht naar een kapstok die we gezien hadden op internet. Helaas waren deze uitverkocht. We hebben vervolgens contact opgenomen met dreumes enzo om te vragen of de kapstok nog te krijgen is. Helaas was het 1e antwoord dat deze niet meer in het assortiment zitten. Kort daarna volgde een mail dat de betreffende persoon het magazijn had doorzocht en er nog eentje had gevonden. Echt super dat er zo veel moeite wordt gedaan voor tevreden klanten. Bedankt dreumes enzo !!!!

snelle levering, leuke puzzels!

Mooie puzzels besteld voor een goede prijs en super snelle levering. Top!

Héél goed.

Hele leuke spullen en zeer snelle levering.

Prima ervaring

Snelle levering van het pakje en ook heel leuk ingepakt. Heb het cadeautje nog niet kunnen geven aangezien de baby nog niet is geboren, maar ik verwacht dat alles naar wens is.

Product om blij van te worden!

Snelle levering van het bestelde product, product voldoet aan onze wensen. Wij werden hier letterlijk erg blij van!

Mooie artikelen en snelle levering

Mooie artikelen en snelle levering. Prijs van levering naar België wel wat aan de hoge kant...

Alles prima verlopen!

Bestellen en aflevering verliep op rolletjes. En mijn kleindochter was dolenthousiast over haar mooie nieuwe paraplu

Mooie lamp, niet duur

Met de 2e opkomst hebben we voor de kinderkamer opnieuw een lamp besteld bij Dreumes Enzo. Wederom goede kwaliteit, eenvoudig te monteren en mooi licht.

Goede kwaliteit en snelle service

Goede kwaliteit en snelle service

Levering snel Netjes verpakt

Helemaal goed

Goede en snelle levering, kleur van product is iets lichter dan verwacht, maar past wel heel mooi bij de rest van de babykamer. Heel blij mee.

Goede service, precies op tijd!

Netjes ingepakt en op tijd geleverd, zeer tevreden.

Goede communicatie inzake de bestelling en wanneer we deze konden verwachten. Nog sneller dan eerst toegezegd! De lamp voldoet ook aan alle verwachtingen. Een volgende keer zou ik hier zeker weer bestellen!

Product voldoet aan de verwachting

Prima product. Goede en snelle verzending

Snelle levering, goede communicatie

carnavalsmaandag besteld, woensdag in huis.

Schuilenburglaan 5A 5 A

7604 BJ Almelo

Over Dreumes enZo

Dreumes enzo de online winkel met hippe, kwalitatieve en duurzame baby- en kinderitems. De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad. Hongerig naar inspiratie en op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren. Want het kamertje van ons kindje moest - net zoals die van jullie kindje - bijzonder worden. Het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby- en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. Er ontstond een droom om een website te starten waar je deze unieke en onderscheidende spulletjes wèl vindt. En dan ook nog eens allemaal op één site. Langzaam maar zeker kreeg deze droom handjes en voetjes en werd Deumes enzo geboren… Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer -en kinderkamer accessoires.