Super goede en snelle service.

Hele fijne website , met persoonlijke service.

Snelle levering,leuk ingepakt en goed product

Super leuk ingepakt en dat ook nog gratis! Prima producten en snelle levering met duidelijke e-mails. Niks te klagen!

top

goede snelle levering alles netjes geleverd

Mooie puzzle

En mooie tijger puzzle besteld en snel geleverd. Vriendelijk contact

Super snelle levering

2 kraamkado's besteld en laten inpakken. 1x reeds gegeven. Leuk speeltje van mooie kwaliteit. Ander kado zit nog ingepakt te wachten op de volgende baby. Nog niet bekeken dus. Maar ik heb er het volste vertrouwen in dat ook dit kado een goede keuze is. Gratis inpakservice is top.

De bestelling werd snel geleverd

We hebben niks aan te merken op het bestelde artikel. Het is van prima kwaliteit en snel bezorgd.

Lampekap erg mooi, snoer heel erg plastic

Roze wafel-lampekap besteld, erg mooi :-) De pendel/snoer met ophangkapje is ontzettend dun en het plastic straalt er af. Beetje jammer. wel een mooie lamp verder!

mooie puzzels en snel bezorgd, met leuk bedlampje cadeau!

Heel goed!

Lampenkap top snoerpendel armzalig

De lampenkap ziet er erg tof uit helaas wordt die geleverd met een armzalig snoerpendel wat het dan wel een erg dure kap maakt.

Foutje snel hersteld

De bestelling was aanvankelijk niet helemaal compleet. Na een mailtje werd dit in razendtempo gecorrigeerd en nagezonden. Super. Ziet er allemaal netjes uit.

Voor het eerst hier besteld. Mijn nichtje wilde graag een robot spaarpot. Hier hadden ze ook nog haar lievelingskleur. Ze leveren snel. En vind achteraf betalen fijn. Zo betaal je pas als je tevreden bent. Hier ga ik vaker komen en bestellen.

Product is precies zoals verwacht en snelle levering.

Fijne website, mooie lampen, snel bezorgd. Een aanrader!

Super gaaf

Mooie ,prachtige design lamp Joseph, zo blij mee voor mijn kleindochter

Prachtig ingepakt & snelle service

Snelle levering en prachtig ingepakt een feestje om te geven! Op de site stond vermeld dat bij een bestelling >35 euro je een nachtlampje gratis bij je bestelling kreeg. Helaas kon ik op de site nergens vinden over wat voor nachtlampje dit ging. Daarnaast telefonisch contact gezocht, zonder resultaat. Jammer, want anders had ik een artikel aan mijn bestelling toegevoegd als ik had geweten over welk nachtlampje het zou gaan.

Correct en vlot

Babylampje besteld voor de babyshower van mijn dochter, op dinsdag bestelling geplaatst en vrijdag reeds aan huis geleverd! (Zeer goed op te volgen per mail) Het lampje is in perfecte staat en heel schattig!

Heel keurig ingepakt

Het was dan wel geen cadeau, maar de bordspellen waren heel leuk ingepakt.

Snelle reactie

Ik wilde voor dochter een ketting, maar die wel de volgende dag nodig. Na snel reactie hoorde ik dat dat mogelijk moest zijn. Product op voorraad en zou dezelfde dag verzonden worden. Top! Het had misschien wel door de brievenbus gepast hebben. Dat zou weer verzendkosten schelen. Maar wij zijn zeer tevreden!

Uitgebreid aanbod aan prachtig, gedetailleerde producten inclusief snelle levering

Wij gaan altijd op zoek naar de iets wat specialere en meer gedetailleerde decoraties. Bij Dreumes en Zo hadden we veel keuzemogelijkheden aan een schappelijke prijs. Door de snelle levering van de producten waren we er nog meer van overtuigd dat Dreumes en Zo heel klantgericht en nauwkeurig te werk gaat. Topproducten (met supermooie afwerking) en een snelle levering, wat willen wij als klant nu nog meer :D Bedankt Dreumes en Zo!

Leuk product, veel te grote verpakking

De kapstokjes zijn heel leuk en van goede kwaliteit. Maar: het zijn drie kleine voorwerpjes die mákkelijk in een brievenbuspakketje hadden gepast, maar ze arriveerden in een grote doos vol verpakkingsmateriaal. Zonde. Verder heel tevreden!

Leuke lamp gekocht voor in de babykamer. Kwam netjes verpakt en ziet er leuk uit met het wafelpatroon. Makkelijk te bevestigen.

Mooie lamp

Mooie lamp. Mijn kleinzoon is er blij mee.

Matige service

Twee lampen besteld, mooie lampen ik wilde de keus hebben en besloot er 1 terug te sturen. Voor het retourneren moest ik vooraf 3,95 betalen en de retour gestuurde lamp is nu een week geleden ontvangen door Dreumes enZo maar ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Ik vind de lamp verder aan de prijzige kant en met het ophangen brak er al een stukje plastic af.

Zeer goed.

Snel, netjes verpakt uitstekend product.

Zelfde dag had ik de gekochte artikelen nog in huis

onjuiste levering en geen contact

Ik heb een heel ander pakket gekregen en geprobeerd contact te zoeken en geen reactie!!

Schuilenburglaan 5A 5 A

7604 BJ Almelo

Over Dreumes enZo

Dreumes enzo de online winkel met hippe, kwalitatieve en duurzame baby- en kinderitems. De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad. Hongerig naar inspiratie en op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren. Want het kamertje van ons kindje moest - net zoals die van jullie kindje - bijzonder worden. Het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby- en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. Er ontstond een droom om een website te starten waar je deze unieke en onderscheidende spulletjes wèl vindt. En dan ook nog eens allemaal op één site. Langzaam maar zeker kreeg deze droom handjes en voetjes en werd Deumes enzo geboren… Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer -en kinderkamer accessoires.