Snelle en Nette service

Heb een mooie lamp gekocht voor op de kinderkamer. Kwaliteit en snel geleverd.

Moeilijk om een evaluatie te doen van een order dat niet werd geleverd

Ik ontvang deze mail om mijn bestelling te evalueren maar ik mocht nog niets ontvangen? Kan u me laten weten wanneer we onze bestelling zullen ontvangen?

Goed!

Goede en snelle service! Ook het persoonlijke kaartje in het pakketje is erg leuk gedaan!

Snel geleverd en vriendelijke service.

Snelle en vriendelijke service. Een lief kaartje zat er bij de bestelling, zeer attent. De volgende keer kijk ik zeker weer even bij Dreumes enZo.

Product lijkt niet nieuw

Een lamp besteld, maar de lamp lijkt gebruikt en het stof zit niet mooi op de lamp. Voor deze prijs mag je verwachten een mooie, net afgewerkte lamp te ontvangen. Of een in ieder geval verwacht je een kwaliteit-check voor verzending. De fitting voor aan het plafond mist de schroefjes voor de contactdraden en is vies.

Persoonlijk en servicegericht!

We ontvingen ons leuke kapstokje erg vlot met daarbij een leuk kaartje. Erg persoonlijk!

Producten snel geleverd. Alles naar wens en zelf een bedank kaartje erbij. Ga er zeker vaker bestellen.

Snel en handig

Het bestelde kraamcadeau was een dag na bestellen al bij de jonge nieuwe wereldburger . Nog een mooie extra optie zou zijn als je een kaartje met tekst kunt laten toevoegen.

Prima, alles goed en snel verlopen, keurig verzorgd.

Reeds leuk als cadeau verpakt.

Mooie en duidelijke webshop met prachtige producten en mooie merken! Echt een aanrader. De service is ook top, snelle levering en met zorg verpakt (en zelfs onwijs leuk ingepakt) al met al top!

Prachtige prodcuten

Super tevreden over de producten van Dreumes enZo :-). Ik kan deze winkel aan alle toekomstige ouders aanbevelen.

Goede snelle levering

Mails en bestelling zeer overzichtelijk

Perfect!!

Zeker aan te bevelen

Perfect!

Leuk ingepakt( gratis)top service! Met een persoonlijke note erbij!!

Enthousiast over product en levering

Een leuke actie van de Joseph konijnlamp. Staat echt heel leuk. We zijn er zeer blij mee. Snelle levering van het product volgens afspraak. Kortom een tevreden klant die vast nog eens iets gaat bestellen.

Snelle bezorging, gratis ingepakt, lief kaartje er bij, gunstige prijs en de bestelde lamp bleek ook nog mooier dan verwacht. Kortom, heel erg tevreden!

Snelle levering netjes (gratis) ingepakt

Voor het eerst een cadeau via deze website gekocht. Snelle levering en keurig ingepakt. Zeer verzorgd!

Zou de volgende keer weer bij bestellen

Snelle levering, en de babyhaakjes zijn precies zoals we hadden verwacht

De babyhaakjes zijn super, zoals verwacht. Onze babykamers zijn compleet met deze accesoired

Niks op aan te merken

Goed product, alleen 3 dagen later geleverd dan gepland. Geen idee waarom.

Pluspunten

Snelle levering. uitstekend verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, leuk geschreven briefje erbij en alles apart ingepakt met verschillende lintjes om de kadoos te kunnen onderscheiden, daar had ik niet aan gedacht.

Geen, ben zeer tevreden!

Pluspunten

Mooie producten, netjes en snel geleverd

Schuilenburglaan 5A 5 A

7604 BJ Almelo

Over Dreumes enZo

Dreumes enzo de online winkel met hippe, kwalitatieve en duurzame baby- en kinderitems. De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad. Hongerig naar inspiratie en op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren. Want het kamertje van ons kindje moest - net zoals die van jullie kindje - bijzonder worden. Het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby- en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. Er ontstond een droom om een website te starten waar je deze unieke en onderscheidende spulletjes wèl vindt. En dan ook nog eens allemaal op één site. Langzaam maar zeker kreeg deze droom handjes en voetjes en werd Deumes enzo geboren… Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer -en kinderkamer accessoires.