Fijn alarmsysteem

Bestellen ging vlot en duidelijk. Voor het installeren wel de complete gebruiksaanwijzing gedownload. Als je die precies volgt is het simpel en duidelijk. Alleen jammer dat ik de aanbieding niet heb gezien voor een complete set te kopen scheelt toch 60,- Tot nu toe voor de rest tevreden.

Volgende dag in huis, trap er niet in.

2-6 besteld, 3-6 bericht dpd uw pakket is ontvangen wordt volgende dag bezorgd 5-6 pakket in huis.

Teleurgesteld in ELRO

Recent heb ik een alarmsysteem AS90S aangeschaft. Na de installatie hiervan bleef ik met 3 onvolkomenheden zitten. Hierover contact opgenomen met de klantenservice. Voor 1 punt kon men mij een goed passende oplossing aandragen. Voor het niet kunnen verbinden van de centrale via WIFI is de oplossing het kan ook via LAN. Op mijn vervolg vraag geen reactie van de klantenservice meer. Voor het niet kunnen uitzetten van het vervelende snerpgeluid bij het in- en uitschakelen via de App geen oplossing en ook geen reactie meer van de klantenservice.

Prima alarmsysteem en prima service.

Alarmsysteem met camera reeds een tijdje in gebruik. Heel gemakkelijk te installeren met de handige gsm-app. Werkt prima en betrouwbaar, met meldingen op de gsm bij in en uitschakeling. Ook volledig op de gsm te bedienen. Camera geeft mooi beeld. Er was een probleempje bij de levering waarbij er iets tekort wad geleverd, na een mailtje met Elro onmiddellijk opgelost, prima service. Een Alarmsysteem waar ik nog jaren zal van genieten.

klantgericht

De klantenservice is vriendelijk, denkt mee met in het belang van de klant. De garantie-afspraken worden nagekomen.

Prima systeem maar niet in 15 minuten

Een degelijk veiligheidssysteem. Voelt betrouwbaar aan. Alles goed plaatsen en installeren vraagt wel enige tijd. De app is geweldig.

Het product voldoet volledig aan de verwachtingen

Het heeft even geduurd voordat ik inzicht kreeg in de status van verzending. Heb veel plezier van het product. Goed zaken doen met ELRO.

Kon beterder

Ik werd niet begrepen

Uitstekende behandeling klacht

Eén van de drie rookmelders (gekocht in 2022) bleef maar piepen. Via mail contact gezocht met ELRO. Ze gaven eerst (de volgende dag al) een paar tips (of er misschien stof etc. in zat). Dat was niet het geval. Men vroeg om de factuur (die had ik gelukkig nog) te sturen. Volgende dag bericht dat er een nieuwe zou worden verstuurd. Het pakketje is nu (060625) onderweg. Klacht top afgehandeld. Chapeau!!!

Deur bel gekocht via Bol.de garantie was 4 maanden voorbij een storing in de elektrische deurbel. ELRO Europa mijn adres gegeven en 2 dagen later de nieuwe deurbel in de brievenbus, dat noem ik nog eens service. Top bedankt ELRO.Gr Mart Doetinchem

Goed assortiment, scherpe prijzen

Tot mijn verbazing waren de prijzen op de ELRO webshop lager dan de prijzen bij andere aanbieders. Daarnaast heb ik ook nog een kortingscode ontvangen omdat ik me voor de nieuwsbrief inschreef. Deze kortingscode gaf mij meer korting dan werd gecommuniceerd. Dus dat is een positieve verassing.

Prima en prettige ondersteuning

Laura deed het uitstekend en heeft soms aan de ‘achterkant’ instellingen gedaan waar ik zelf niet verder kon. Problemen daarmee opgelost zodat ik verder kan

Bestelling ging vlot, support is minder

Probleem met mijn deurbel, geen enkele poging om te kijken wat er aan de hand was. Enige terugkoppeling bestel maar een nieuwe deurbel, dat ook gedaan (anders moet je weer een hele nieuwe deurbel kopen) bestelling was wel vlot binnen.

Na ruim 28 jaar trouwe dienst heeft de ELROHA28S de geest gegeven Na wat speurwerk en vergelijkingen weer uitgekomen bij ELRO AS90S Tevens er 2 binnen sirenes bij aangeschaft De installatie verliep vlot en soepel alsook het installeren van de App Misschien 2 punten voor verbetering - Dat je tijdens het inschakelen van het alarm op het bedieningspaneel ook de aftel piep kunt instellen zoals op het basisstation -Als het alarm is ingeschakeld dat er niet continu een LED brand Op het oude bedieningspaneel de HA233 zat dit wel op

Vrij eenvoudig te installeren

Enig nadeel is dat , als camera en video dicht bij elkaar staan( 1 m) is er resonontie als deur open gezet wordt. Zou mooi zijn moest dit kunnen bijgeregeld worden…

Telefonisch niet goed bereikbaar

Telefonisch niet goed bereikbaar

Snel geleverd, gemakkelijk te instaleren.

Camera vastmaken, monitor in stopcontact en klaar. Doet wat het moet doen.

Prima babyphone

Kwalitatief goed.

Alarm installatie op een woensdag, zou normaal gesproken zaterdag toch in huis moeten zijn. Werd echt dinsdag na het weekend, Fout lag niet bij ElRO maar bij DPD. Keurig mail met excuses. Gehele set uitgepakt en check alles goed. Binnen uurtje opgehangen en werkte in 1 keer. Ben zeer tevreden.

Erg blij met de service en de apparaat van Elro

Erg blij met de service en de apparaat van Elro. Contact vriendelijk en snel. Alarmsysteem betaalbaar en eindelijk een systeem wat doet wat het beloofd.

Top notch

Geweldig product, Ben zeer tevreden over bestelling en de levering. Niets op aan te merken.

Nog niet in gebruik

Dit bestelde apparaat is nog niet in gebruik. Het was niet voor mijzelf maar voor een vriend in Zweden. Hij kon het niet vanuit zijn thuisland bestellen gaf hij aan. Ik weet niet hoe dat kon. Het product ligt hier op hem te wachten. Als hij binnenkort komt. Gaat hij het bij hem thuis gebruiken. Ik heb dit product al jaren( via ander bedrijf) Het heeft al menig ongenode gast tegengehouden! Petra

Prima ervaring met ELRO, na een vraag direct antwoord.

Handige deurbel aangeschaft, die werkt zonder batterijtje in de drukknop. Doordacht ontwerp met veel mogelijkheden. Na bestelling levering volgens aankondiging. Ik ben tevreden.

betrouwbaar en korte wachttijd op producten of wisselstukken

de produkten zijn zéér betrouwbaar en betaalbaar

Meirseweg 46

4881MJ Zundert

Over ELRO

ELRO is een Nederlands merk gespecialiseerd in slimme en innovatieve oplossingen voor thuisbeveiliging en comfort. Het assortiment omvat beveiligingscamera’s, rookmelders, alarmsystemen, slimme verlichting en andere huisautomatiseringsproducten. ELRO richt zich op het leveren van betrouwbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare technologie, waarmee consumenten hun huis eenvoudig veiliger en comfortabeler kunnen maken.