Filters

1

Slechte ervaring!

Enkele rookmelders besteld. Waren wel refurbished. Kreeg ze op geen mogelijkheid aangemeld en heb ze daarom terug gestuurd. Nu krijg ik een melding dat ze er 1 te weinig retour hebben ontvangen. Zo raar. Hoop dat het toch correct wordt afgehandeld.

 • Aanbevelen? Nee
5

Middelmatig

De ervaring met ELRO is op zich prima. Alleen het verzendbedrijf DPD is echt slecht. Ik heb geen mail van hun ontvangen met Track & Trace code en heb heel veel moeite moeten doen om toch mijn pakket te ontvangen. Door ELRO netjes geholpen aan de telefoon maar ik ben in totaal 3x naar het afhaalpunt geweest voordat ik mijn pakket meekreeg. Daardoor is de ervaring met dit bestelde pakket slecht, wat niet zozeer aan ELRO ligt maar aan DPD. Maar ELRO kiest wel voor DPD, mijn idee is kiezen voor een ander verzendbedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Hele goede service met snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed product

Goed product en werkt zoals verwacht!

 • Aanbevelen? Ja
5

Geen informatie mbt status bestelling

Na een ELRO alarmsysteem te hebben gekocht via BOL, wilde ik er nog wat accessoires bij kopen. Deze rechtstreeks bij ELRO besteld. Na de bestelling kreeg ik alleen een Email van ELRO dat de betaling gelukt was doch verder hoorde ik helemaal niets meer (ook niet in de spam box). Geen bevestiging van de bestelling, geen verwachte levering etc. Na 2 dagen eens op mijn account ingelogd en zag daar staan: “In verwerking”. Toen ik de 3e dag eens wilde gaan bellen met klantenservice stond plots de bezorger voor de deur met een deel van de bestelling. Toen alsnog gebeld met ELRO en hoorde ik dat het resterende deel via de gewone post zou worden afgeleverd. Ze vonden het vreemd dat ik niets gehoord had. Mijn account nog eens gechecked en daar stond nog steeds “In verwerking”. Volgende keer bestel ik weer gewoon via BOL, waar je wel prima op de hoogte gehouden wordt mbt status van bestelling.

 • Aanbevelen? Nee
4

Ik ben er nog altijd bij bezig bij de connector en heb er geen ervaring in.

Ik ben nog altijd aan het zoeken waarom ik geen verbinding bij mijn connector kan leggen. Bedankt ELRO voor de info die je me door stuurde. Hopelijk krijg ik het probleem opgelost. Het systeem kost genoeg om niet te kunnen gebruiken.

 • Aanbevelen? Nee
1

Communicatieve ramp

Het duurt telkens 2 a 3 dagen eer ik antwoord krijg via e-mail. Vanaf dat de bestelling betaald was kreeg ik nog 1 e-mail dat ze de betaling hadden ontvangen en het de volgende dag verstuurd ging worden en 1 a 2 werkdagen ging duren. Verder niets meer, ook geen track&trace. Daarop volgende maandag nog steeds niets ontvangen dus maar weer gemailed. Geen antwoord. Woensdag gemailed, weer geen antwoord. Vrijdag eindelijk een teken van leven: mijn pakket was bij een buur geleverd, of ik daar even kon gaan kijken. De buur is nooit thuis en DPD had het afgelopen maandag op zijn terras gedeponeerd en zelf afgetekend. Hij wist van niets. Pakket stond al een hele week in de regen en de vrieskou en was doornat. Ik stuur opnieuw een e-mail met foto's en de vraag of ze de goede werking nog kunnen garanderen. Al weer meer dan een week geen antwoord. Hadden ze track&trace link doorgestuurd of op zijn minst sneller geantwoord dan had het pakket geen hele week in de regen gelegen. Compleet waardeloos

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima.

Prima, zoals ik verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantasrisch

Werkt prima en gemakkelijk te installeren en bedienen

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische Service

Nadat bij het plaatsen van rookmelders van een rookmelder het montage plaatje verloren geraakt was, heb ik direct telefonisch contact gezocht met de Firma ELRO. De telefoniste verbond mij direct door naar de betreffende afdeling. Nadat ik in het kort de medewerksters het probleem verteld had dat zonder dit plaatje de rookmelder niet gemonteerd kon worden, en gevraagd of de firma ELRO dit artikel los kon leveren. Binnen een paar tellen had de deskundige medewerkster het artikel opgezocht, en het was mogelijk. Naam en adres genoteerd, en een dag later werd het betreffende plaatje met de post bezorgd, zonder dat er wat voor betaald moest worden, en succes gewenst met de montage. Deze firma zou ik iedereen aan kunnen bevelen. Dank u wel ELRO voor de geweldige service. P.J.

 • Aanbevelen? Ja
6

Gelukkig door goede buur geleverd

Jullie vervoerder had de levering gedropt op huisnummer 53 , daar waar wij op nummer 58 wonen. Je zou denken enkele nummers verschil, maar in realiteit wel 1 Km van elkaar verwijderd . Gelukkig nam deze lieve dame de moeite om met haar auto te komen zoeken naar nummer 58 . Had zij dit niet gedaan, dan was jullie zending nooit aangekomen !!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer makkelijk te installeren.

Na goed lezen . Doet de QR code zijn best.

 • Aanbevelen? Ja
10

Elro bied steeds een uitstekende communicatieve service

Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed produkt zoals verwacht.

Zoals verwacht en op tijd bezorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

5

5

 • Aanbevelen? Ja
9

perfecte service & goede toestellen

perfecte service & goede toestellen

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle installatie, prima systeem

Eenvoudig en snel te installeren. Jammer van het slim stopcontact, dit is niet geschikt voor een ronde stekker.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed product

Zeer eenvoudig te installeren en apparaten toe te voegen. Tevens voor een goede kwaliteit prijs - verhouding.

 • Aanbevelen? Ja
7

product functioneert ruim voldoende voor redelijke prijs

Product wordt geleverd met een goede handleiding en alles functioneert. Zelfcalibratie is een blackbox. Het is niet duidelijk hoe de zelfcalibratie wordt uitgevoerd en wat de afhankelijkheid van de omgevingscondities is. De kwaliteit van het resultaat in het bijzonder de CO2 concentratie meting kan ik niet verifiëren. Het lijkt in de praktijk redelijk te werken. De temperatuurmeting wordt beïnvloed door de warmte die vrij komt met het opladen. De afwijking bij een eerste waarneming is tussen de 1 a 2 graden hoger dan de omgevingstemperatuur. Mogelijk geeft batterij op off een betere uitlezing.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het is een professionele alarm systeem 10/10

Je kan alles perfect zelf installeren als je een lader, boormachine en schroevendraaiers hebt. Succes

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed product, snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over mijn ELRO babyfoon. Ik had een nieuwe monitor nodig, deze was makkelijk gevonden, besteld, en snel geleverd. Fijn dat een losse monitor besteld kan worden, en niet gelijk een hele nieuwe babyfoon-set nodig is. Wel jammer dat kapotte monitors meestal niet gemaakt (kunnen) worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden met CO Melder

Ik ben er tevreden over. Doet wat het moet doen. Dit zou iedereen in huis moeten hebben

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem – Met extra camera en afstandsbediening gekocht. Makkelijk te installeren, vind de app ook makkelijk te gebruiken. Heb het systeem nu voor een half jaar, voor wat het is werkt het prima, goed en gebruiksvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig klantenservice!

Elro deurbel intercom met camera gekocht en snel geleverd. Daarna had een paar vragen over de montage en die waren bij klantenservice snel beantwoorden.

 • Aanbevelen? Ja
1

Camera’s doen het niet

Vorig jaar een geheel Home + set aangeschaft. Daarbij ook nog 3 camera’s gekocht. Alarm is verder goed maar de camera’s laten het afweten. Kan geen verbinding maken of iets zien. Soms doen ze het wel maar vaker niet.. Ik heb in ieder geval 300.- in de prullenbak gegooid, want het blijft drama, ook na alle tips van ELRO. Let wel klachten blijven iedere keer terug komen.

 • Aanbevelen? Nee

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd