Filters

6

Werkt behoorlijk

Werkt zoals het moet. Een minpuntje is wel dat de connectie met de camera dikwijls wordt verbroken. Het terug verbinden is soms moeilijk. Ik heb de camera al een keer moeten resetten.

 • Aanbevelen? Ja
10

wij zijn tevreden over het produkt

wij zijn tevreden over het produkt

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima producten

Snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
2

graag antwoord op mijn e-mail

Ik kocht een el431dvr ik verbind alles zoals beschreven maar krijg geen beeld. als ik de app wil downloaden krijg ik een bericht dat het een testapp is en ik geen toegang heb tot de app! op 26/08 voor het eerst e-mail gestuurd.

 • Aanbevelen? Nee
10

Super perfect!

Top!

 • Aanbevelen? Ja
8

Perfect

Een mooie en goede kwaliteit beeld. Ook in het donker zie je voldoende. Duidelijk geluid van beide kanten. Wel even bezig geweest om het te installeren, maar niet moeilijk! Al met al een fijn product, we zijn er zeer positief over.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bestellingen worden prima verwerkt en op tijd afgeleverd

prima

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed, makkelijk systeem, lastig te openen

Gisteren heb ik het alarmsysteem geinstalleerd. Naast de basisset heb ik extra raam/deurcontacten en bewegingsmelders geinstalleerd, welke allemaal zeer makkelijk toe te voegen waren in de app. Het is makkelijk op meerdere telefoons te installeren en je ziet in een oogopslag welke raam/deurcontacten open of dicht zijn. Daarnaast heb je een 'geschiedenis' waarin staat wie het alarm in- of uitgeschakeld heeft, waar het alarm afgegaan is, en of dit een raam/deurcontact was of een bewegingsmelder. Het systeem hangt hier in de meterkast, omdat we geen groot gat wilden boren om de stekker doorheen te doen, hierdoor is de sirene wel wat zachter dan gewild, maar een extra sirene toevoegen kan altijd nog. Bij één raam/deur contact was de batterij bij aanvang al leeg, en hoewel het zeer makkelijk is dat dit aangegeven wordt in de app, is het contact ontzettend moeilijk open te maken. En dit was nog toen deze niet aan de muur hing. Het is daarom wel van groot belang dat je het raamcontact zo ophangt, dat je met een kleine schroevendraaier nog het knopje in kan drukken en langs de zijkant kan gaan zodat de rest van het doosje opengaat. Anders ben ik bang dat je de batterij niet kunt vervangen.

 • Aanbevelen? Ja
5

Mooi systeem, maar link met iphone werkt niet

Systeem zit gemakkelijk in elkaar Aansluiting voor net werk op je iphone werkt niet. Ook de qr code in folder niet

 • Aanbevelen? Ja
8

Vlotte levering en prima werking.

Er was een foute camera geleverd, na contact met de firma binnen de 24u opgelost. De installatie ging vlot en werkt volgens verwachting. Zeer goede ervaring

 • Aanbevelen? Ja
8

Perfect

Een mooie en goede kwaliteit beeld. Ook in het donker zie je voldoende. Duidelijk geluid van beide kanten. Fijn dat je ook via de app kan meekijken. Hier zit wel wat vertraging in. Al met al een fijn product, we zijn er zeer positief over.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer degelijke kwaliteit

Ben zeer tevreden, gemakkelijke installatie en het werkt zoals verwacht. de klantenservice gebeld en goed geholpen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

 • Aanbevelen? Ja
4

Nog niet zo goed

Mijn eerste ervaring is niet zo goed helaas. Mijn base wil niet pairen met mijn mobiel (Samsung S6), terwijl deze wel als apparaat zichtbaar is. Ik moet hier nog even met u bellen, maar had geen tijd.

 • Aanbevelen? Nee
10

Super service! Kundig en snel!

Huidig Elro systeem na 10 jaar aan update/ vervanging toe. Even met ze gebeld om wat vragen te stellen. Super goed persoonlijk contact, kundig antwoord en advies waar je wat aan hebt. Binnen een uur na overmaken factuur, bestelling verzonden. Super blij! Nieuw systeem kan alleen maar nóg eenvoudiger en beter zijn dan de vorige. kan niet wachten!

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi assortiment, snelle levering

Breed assortiment, goede prijzen en snelle levering. Moet alles nog monteren dus kan de werking nog niet beoordelen

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloos product. Werkt meestal niet

Of geen verbinding of verbinding en werkt ontsluiten via mobiel niet

 • Aanbevelen? Nee
10

Andy

Ich bin mit dem Gerät sehr zufrieden und kann es nur weiterempfehlen.

 • Aanbevelen? Ja
10

perfect

snel geleverd

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Ik ben zeer goed geholpen ik ben meer dan tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

IP VIDEO DEURBEL DVC040IP

Ik moest even rommelen met het snoertje van de oude bel maar ja daar stond maar 6 volt op, dus knippen dat snoer en er 12 volt opgezet. Nog wel even kijken hoe het draaitje aangesloten moet worden anders bromt de installatie. En nu werkt alles bovenverwachting Geluid heel duidelijk Alleen als je de oproep annuleer in plaats dat je antwoord, dan blijft de verbinding nog 5 seconden overgaan en dat zou je uit moeten kunnen zetten. Maar verder is dat geen probleem Handleiding mag wel wat uitgebreider (op internet misschien ?) Ik kan dit apparaat zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke website, goede prijzen, makkelijk te bestellen

Normaal is het goedkoper om de producten niet van de producent te bestellen, deze keer echt niet, en natuurlijk is het assortiment op de ERLO website compleet Handlijdingen en FAQs zijn ook duidelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering, goede service

7 rookmelders besteld waarvan er 1 defect binnenkwam. Snel geleverd overigens, na een mail aan ELRO had ik binnen twee dagen zonder gezeur, gezeik of bonnetje gewoon een nieuwe. Kijk, zo hoort het en zo zou het overal gewoon moeten zijn. Petje af voor ELRO !

 • Aanbevelen? Ja
6

wel ok

vrijdag besteld. Dinsdag kwamen de stickers met de gewone post, en seperaat kwam het pakje via DHL. Onnodig veel rompslomp dus met de verzending. Maar het product is in orde

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Paul, Hartelijk dank voor uw review! Normaliter sturen wij een mailtje naar klanten om te vertellen dat het in twee pakketjes komt, de stickers komen namelijk vanuit een ander magazijn. Zoals ik het nu begrijp heeft u dit mailtje niet ontvangen, waarvoor onze excuses. Gelukkig is het product in orde! Veel gebruiksplezier. Met vriendelijke groet, Laura - ELRO

7

draadloos verbinden, waardeloos

12 stuks, niet te verbinden. dan de ene wel, dan andere niet etc. etc. na deze beoordeling benaderd door elro. met een duidelijke handleiding hoe te verbinden. (stond niet zo duidelijk op de verpakking). contacten duidelijk en aanvullende vragen goed beantwoord. dus uiteindelijk tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Toine, Hartelijk dank voor uw review. Spijtig te horen dat u de producten niet gekoppeld krijgt. Wij hebben u inmiddels kunnen bereiken en uitgelegd hoe u de producten moet koppelen. Uw probleem lijkt te zijn ontstaan door een manier van koppelen die niet helemaal juist is. Dit hebben we nu aan u terug gekoppeld. We hopen dat dit voor u nu duidelijk is en horen graag terug of het nu wel gelukt is. Met vriendelijke groet, Niek Daamen

7

keurig geholpen

goed geinformeerd, en retour goed afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd