Filters

10

Goede levering snel

Wat ik bestel wordt geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering van de rookmelders

 • Aanbevelen? Ja
3

Voorlopig nog onvoldoende

Nog steeds elke keer melding dan de power weer return is. Er is een nieuwe adapter beloofd maar nog niets ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aankoop vlot verlopen

Prima voorlichting en advies. Pakket na twee dagen op de stoep zoals aangegeven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vlotte levering en duidelijke installatie

Op woensdag bestelling alarmsysteem geplaatst en vrijdag geleverd. Vraag aan de helpdesk gesteld over reikwijdte van de rookmelders t.o.v. de alarminstallatie. Kreeg de volgende dag al reactie. Installatie ging vlot, was wel wat lastig om te bepalen op welke manier de sim kaart geplaatst moest worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede klantenservice

Ik had een probleem via email doorgegeven. Volgende dag al antwoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Ik heb bij Elro een zwarte deurbel besteld. Mijn pakket werd geleverd en ik was direct enthousiast. Het werd geleverd in een klein doosje met batterijen erbij. De deurbel heeft een mooie uitstraling en geeft door het zwart een extra design aan de voordeur. Er zitten 52 melodieën op en je kunt hem verstellen kwa geluid. Ik ben zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

perfect systeem

Na wat zoeken alles kunnen aansluiten. Werkt na testing perfect.

 • Aanbevelen? Ja
8

Voor de eerste maal gekocht bij ELRO

Drie rookmelders gekocht een ervan blijft aangeven batterij leeg moeten toch tien jaar meegaan .Andere werken goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Een service waar ze trots op mogen zijn. Na een belletje dat ik een probleem had met de spanning op de monitor werd er onmiddellijk een vervangende monitor opgestuurd. Uiteindelijk bleek het probleem bij mijzelf te liggen, foutieve polarisatie bij het verlengen van het adaptersnoer. Service mag zeker als voorbeeld zijn voor vele andere bedrijven.

 • Aanbevelen? Ja
6

Ik heb het artikel snel ontvangen

Ik heb het artikel snel ontvangen, maar ik heb het retour gestuurd, en dat duurt wel erg lang voordat je er wat van hoort, Of het geld retour hebt op je rekening hebt. Als het komt dat is nog maar een vraagteken.

 • Aanbevelen? Nee
7

K1 connector in samenwerking met de app

Nu +/- 2 jaar een smart home system in huis hangen. Over het algemeen tevreden over de producten en de tot nu toe ontvangen service. Wel is er nog zeker verbetering aan de werking van de app en/of in samenwerking met de K1 connector. Na de laatste updates van de app en/of connector is de synchronisatie van de app met de k1 connector niet optimaal. Hier was voorheen redelijk goed omheen te werken door de app goed af te sluiten en pas daarna weer te openen wat er voor zorgde dat het weer goed gesynchroniseerd werd. Nu is dat helaas niet meer een makkelijke oplossing die nog werkt. Vaak lopen de ingestelde tijdsvlakken niet gelijk met de daadwerkelijke instelling op/ in de K1. Graag wil ik daarom ook verzoeken dit te verbeteren en deze update uit te rollen. Mvg. Joan

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Door mijnheer Frank geweldig geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

In gebruik sinds januari 2020

elro-connects-rookmelder-kit-sf400s-complete-set-met-k1-connector-en-3x-draadloos-koppelbare-rookmelder en 1 co melder. Gisteren alarm rond 2.00u zonder duidelijke oorzaak en geen melding op App? Daarna nogmaals rond 9.00u melding op app van een van de rookmelders echter geen probleem vastgesteld… Deze morgen terug rond 5.00u weer rookmelder maar geen oorzaak kunnen vaststellen??? Batterij percentages rond 60-70%. Oorzaak???

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer positief

Ik vind de Elro producten goed en ze doen wat ze beloven. -Centrale kast - netjes -Activatiepaneel - werk goed - verlichting kan beter -Deurvoeler - mooi, compact en werkt goed -Bewegingsdetector - compact en goed -Camera: niet heel klein, jammer dat de bewegingsdetector er niet bij in zit- werk feilloos met mooie beelden -App - werk goed en overzichtelijk Montage - goed en snel uitgevoerd! Wegwerken van kabels kan mooier!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Zeer goed!

 • Aanbevelen? Ja
6

Goede babyfoon maar mindere service

Omdat wij echt dringend een babyfoon nodig hadden heb ik gebeld dat deze toch zeker dezelfde dag verstuurd zou worden.. ja dat werd verzekerd. Je raad het al.. niet gebeurd. Toen ik mailde ook geen antwoord meer gekregen. Babyfoon is wel van goede kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super deurbel met drukknop vandaag ontvangen

Gisteravond laat besteld, vandaag afgeleverd en in bedrijf gesteld. Voor dit geld een fantastische deurbel met drukknop. Het geluid is op een makkelijke manier in te stellen en klinkt voor zo’n klein en goedkoop apparaatje uitstekend. Elro heeft ons nog nooit in de steek gelaten met onze aankopen. Prima merk!

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed systeem

Het camerasysteem funktioneert goed maar de blauwe symbolen zijn voortdurend hinderlijk in beeld. Bovendien is het niet mogelijk om het geluid geheel uit te zetten en de camera in de standby-stand niet te laten reageren. Al met al was mijn vorige Smartwares camerasysteem veel gebruiksvriendelijker en ook duidelijker

 • Aanbevelen? Nee
8

Very professional

My order was sent somewhere else. I made a call to the office and the next day my order was delivered to me. Staff were friendly and helped in this matter. It is the best service I ever had when something went wrong.

 • Would you recommend us? Yes
10

Support

Beste Laurens Elro heeft me veel steun aan jou gegeven. De DV477IP biedt veel waar voor zijn geld. Laurens, met jouw hulp vandaag, werkt mijn mobiele telefoon transmissie nu ook geweldig. Geweldig apparaat Geweldige telefonische ondersteuning Bedankt PS excuseer mijn slecht Nederlands, groeten uit Zwitserland. Matthias

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloze rommel

Zeker de stekkerdozen zijn van heel slechte kwaliteit. Met zogenaamde kinderbeveiliging…… M.a.w er gaat sowieso geen stekker meer fatsoenlijk in.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Ton, Hartelijk dank voor uw review. Wij verkopen geen stekkerdozen onder ELRO. Ik vermoed dat u een stekkerdoos van een ander merk gekocht heeft. Ik zou u adviseren om op de achterkant van het product na te gaan (productlabel) van welk bedrijf u het gekocht heeft en met hen in contact treden. Veel succes gewenst. Met vriendelijke groet, Niek Daamen - ELRO

10

ELRO altijd goed

Duidelijke omschrijvingen, snelle verzending, goede after-sale-service.

 • Aanbevelen? Ja
4

slecht service

duurde heel lang voordat er antwoord kwam op mijn mail, retourformulier ingevuld ook hierop nog geen reactie ontvangen (zou instructies en code ontvangen)

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Marga, Hartelijk dank voor uw review. Ik heb het nagekeken en ik zie dat we een dag later op uw mail hebben gereageerd dan dat we beloven. Gelukkig lukt het ons bijna altijd om vlot te antwoorden op alle klantenvragen, maar in uw geval is dit helaas niet gelukt. Dit is zeker niet wat we nastreven en onze welgemeende excuses hiervoor. We nemen dit zeker meer ter verbetering. Met vriendelijke groet, Niek Daamen - ELRO

8

Prima alarm systeem!

Installeren ging goed, maar duurde wel langer dan een kwartier!

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd