Alles vlot besteld en geleverd. Eén vd weinige leveranciers die 10 jaar GARANTIE geeft... SUPER !!!
Voorlopig heb ik enkel betaald, en verder niets van info gekregen wanneer ik krijg wat ik gekocht heb.
Revisión original
Snelle levering en de installatie fluitje van een cent. Dik tevreden.
Men controleert de echtheid van het order. Ik werd persoonlijk gecontacteerd aangezien bestelling plaats vond via een Zweeds IP adres.
Gewoon een prachtig systeem met vele mogelijkheden, heb nu 8 branddectoren, 2 hittemelders en 1 CO2 melder geinstalleerd en ben echt zeer tevreden van de kwaliteit alsook van de App waarmee je alles goed kan monitoren en meldingen ontvangen. Ga het systeem zeker nog uitbreiden !
Op tijd geleverd en in orde
Spullen worden snel geleverd tegen een eerlijke prijs.
Levering op tijd. Prijs goed en kwaliteit gunstig
Super, duidelijk, snel en correct.
Alles volgens wens verlopen.
Het is eenvoudig te monteren en te installeren. Ook de uitbreiding is eenvoudig te koppelen.
Bestelling worden snel en correct geleverd. Bij probleem met installatie: klantvriendelijk en zoekt men mee om het probleem op te lossen.
Lang getwijfeld maar het houd niks in en nu zijn wij iets veiliger
We gebruiken de K1-module met zes brandmelders om de bergingen van ons complex te bewaken. Helaas blijken de betonnen muren de goede werking te verstoren. Drie melders werken prima; er is zelfs al een alarm geweest en dit is prima afgehandeld. Wij proberen nu door de inzet van een tweede K1-module het gehele complex te kunnen bewaken.
Revisión original
Het zou handig zijn om een revisieverzoek te versturen ná levering .
werkt uitstekend, gemakkelijke installatie!
In eerste instantie had ik niet de goede configuratie gekozen, probleemloos terug gestuurd en geld terug. De hulp bij de uiteindelijke installatie was erg goed.
Heel goede service
Zeer goed.
Correcte info en behandeling
Gezien de feestdagen die ertussen zaten, is mijn bestelling enkele dagen later toegekomen, wat ik helemaal kan begrijpen. De firma ELRO heeft de levering fantastisch, snel en accuraat opgevolgd nadat ik eerst had gemeld dat mijn bestelling nog niet was toegekomen, waarvoor hartelijke dank. Ik heb bij ELRO de rookmelders type FS4610 besteld die ik op vlak van design de allermooiste vond en dat was het beetje wachten wel waard. Hartelijke dank voor de naservice, mensen!!! Marc Temmerman
Beste Marc, Bedankt voor het herschrijven van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met de FS4610 rookmelders. Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
Ik heb mijn bestelling tot op vandaag 27-12-2019 nog niet ontvangen
Vlotte aankoop, vlotte betaling, vlotte informatie, vlotte levering. Kortom, prima!
Het connect systeem werkt prima en is ook goed betaalbaar.
bij problemen met een rookmelder had ik via de app een vraag gesteld. hierop kwam snel correct antwoord. Bij uitproberen van de voorgestelde oplossing bleek dit nog niet te lukken. teruggemeld aan Elro medewerker via mail en na nog een mailtje werd door medewerker besloten dat de brandmelder defect moest zijn. Hij stelde zelf direct voor mij een nieuwe melder gratis op te sturen. Ik had hier niet eens om gevraagd, er werd niet naar garantiedatum gevraagd ... schitterend toch. Mijn melders zijn anderhalf jaar oud. Enkel puntje van kritiek ivm niet werken van het systeem via 5Ghz. Ik vermoed dat veel gebruikers er niet zullen in slagen om deze uit te schakelen in de modem van hun provider. Lijkt me best dat Elro iets uitdoktert waardoor zowel 2,4 als 5 Ghz band mogelijk zijn.
ik als iemand van in de 70 is de installatie documenten niet te lezen Het installeren op de display is alles in het Engels en ontzetten ingewikkeld. Als ik alles van te voren had geweten had dit niet gekocht. Maar zouden jullie mij een keer kunnen helpen met het installeren. Met vriendelijke groeten
Geachte Herman, Hartelijk dank voor uw review. We hebben u inmiddels diverse malen gemaild om u te helpen met de installatie. De problemen die u omschrijft zijn namelijk eenvoudig op te lossen, we zouden dan ook graag met u in contact komen om u te helpen. We vernemen dan ook alsnog graag van u zodat we van u een tevreden gebruiker van ELRO kunnen maken. Met vriendelijke groet, ELRO - Niek Daamen
46 Meirseweg
Zundert 4881MJ