Hulpvaardig bedrijf
Hulpvaardig bedrijf dat ook telefonisch meedenkt als dat nodig is, bijvoorbeeld bij de installatie. Er is een keer iets misgegaan bij hen toen ik iets bestelde en na een mailtje van mij werd dat meteen opgepakt. Ik heb een alarm en camera en kan niet vergelijken met andere merken.
Wat ik soms lastig vind, is dat de sabotageknoppen van de kastjes die je op de ramen plakt erg gevoelig zijn. Het alarm is regelmatig afgegaan zonder dat er zichtbaar iets gebeurde. Als je niet thuis bent, weet je dan niet of er daadwerkelijk wordt ingebroken of dat het “weer eens” een gevoelige sabotageknop was. Het gaat vaak tijden goed en dan begint er ineens eentje lastig te doen. Opnieuw installeren is dan wat we te doen hebben. Dat is niet moeilijk: je moet nieuwe Tesa Powerstrips kopen, het alarm op testmodus zetten, het kastje en contact verwijderen en elders herplaatsen. Voor mij een klusje dat ik graag uitstel.
De camera zou toegankelijk moeten zijn via internet, maar is alleen bereikbaar vanaf hetzelfde wifi-netwerk. Vermoedelijk is opnieuw installeren ook daar nodig. Niet mijn hobby, maar zou dit bij andere merken beter zijn? Volgens mij heb je vaak dit soort gedoe met dergelijk materiaal.