Medewerker Dennis is goud waard.
mijn eerste alarm kreeg ik niet meer werkend,hetgeen uiteindelijk alleen maar door de app op de telefoon kwam.meerdere keren contact gehad met klantenservice,maar deze hebben mij niet goed geholpen.(ook een jong iemand uit mijn familie die digitaal best wel goed onderlegd is kwam er eerst niet uit) beetje jammer achteraf had ik alleen wat extra accessoires kunnen aanschaffen en niet een heel nieuw alarm.
Ik had inlogproblemen op de app van mijn Alarmsysteem, vraag gemaild en kreeg binnen een uur antwoord met de oplossing.
Mooi spul allemaal, goed beveiligingssysteem, makkelijk te installeren.
Snel en betrouwbaar
Goed ding snel bezorgd
radio connected rookmelders waren heel gemakkelijk te installeren
Zoals geschreven, er kwam snel een reactie op mijn vraag. En het gaf ook de oplossing.
Goed product, snel verzonden. Klein probleem met adressering perfect opgepakt. Helpdesk van uitzonderlijke klasse. Complimenten!!
Telefonisch contact ‘s morgens. Tot 12 uur , niet te bereiken, e-mail duurt lang voor er een bericht binnenkomt. Wij begrijpen niet,hoe een bedrijf zo kan draaien. Sorry maar misschien kunnen jullie er wat mee met vriendelijke groet mevrouw AAkoppers
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wat jammer om te lezen dat onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer u ons telefonisch niet direct kunt bereiken en wanneer een e-mailreactie langer op zich laat wachten dan gehoopt. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. Wij ontvangen in die uren veel telefoontjes, maar doen uiteraard ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan. Het spijt ons oprecht dat dit in uw geval niet is gelukt. In ons systeem kan ik geen eerdere e-mailconversatie van u terugvinden, behalve uw retouraanmelding. Deze is correct en volledig afgehandeld. Mocht er desondanks nog iets openstaan of heeft u nog een vraag, dan horen wij dat graag. Wij zorgen er dan voor dat dit netjes en spoedig wordt opgepakt. Nogmaals dank voor uw feedback. Wij nemen uw opmerkingen zeker mee om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
Camera was niet wifi te pairen met modem. Stap voor stap de oorzaak gezocht. Uiteindelijk te wijten aan beveiliging WP3 die pairen in de weg zat. Suggestie: breidt installatie toelichting uit met oorzaken mislukken pairen
Mooie meter geeft duidelijk de waarde aan. Wel even een dagje wachten totdat hij goed gekalibreerd is. Weet nu pas hoe gezond of ongezond mijn huis is. Ben er blij mee.
...
Snel geleverd , proffesioneel spul , goede prijs kwaliteits verhouding , je kijgt wat je ziet en beschreven wordt !
- levering OK - installatie redelijk probleemloos - MAAR: K2 connector verliest voortdurend contact met melders en moet dan helemaal opnieuw opgestart worden + alle melders opnieuw ingegeven - app (ANDROID) is heel sober, zeer primitief en niet doordacht. Zeker niet slim en al heel zeker niet innovatief. - product voldoet wel, maar toch slechts marginaal - Schoolcijfer = 5/10 hakken over de sloot, niet meer niet minder
Beste Eric, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen en dat de installatie redelijk probleemloos is gegaan. Tegelijkertijd vinden wij het uiteraard erg vervelend om te horen dat u problemen ervaart met de K2-connector die de verbinding met de melders verliest en opnieuw moet worden ingesteld. Dat is niet de ervaring die wij voor ogen hebben. Ook uw feedback over de Android-app nemen wij serieus. Wij begrijpen dat u meer verwacht op het gebied van gebruiksgemak, functionaliteit en innovatie. Feedback zoals die van u wordt intern besproken en helpt ons bij het verbeteren van onze producten en software. Mijn collega Rick is inmiddels met u in contact over uw review. Mocht u aanvullend nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
Pakket verzonden geen tractrace melding gekregen en welke courier dienst voor levering. Stond onverwacht opeens aan de deur. Verpakking was perfect . Mvg johnny
Beste Johnny, Dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u geen track & trace-gegevens heeft ontvangen en dat de bezorging daardoor onverwacht was. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij gaan dit opnemen met DPD, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Fijn om te lezen dat de verpakking in perfecte staat was bij ontvangst. Ik wens u een fijne dag! Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
Mooi spul, werkt, geen gebreken, geen vals alarm. Doet wat men beloofd
Geleverd zo als aangegeven en goede telefonische hulp. En makkelijke montage.
Een bestelling gedaan maar na 4 werkdagen nog niet geleverd. Navraag gedaan en bleek de bestelling foutief te zijn en daardoor ontving ik een vraag wat ik wilde bestellen. Ik moest dat zelf aangeven wat Elro kan je niet adviseren welke componenten compatibel zijn met elkaar.. Materialen nooit meer ontvangen, geld terug is nog niet afgehandeld en moet ik nog op wachten.
Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling niet correct is verwerkt en dat dit tot vertraging en onduidelijkheid heeft geleid. Dat is uiteraard niet de service die u van ELRO mag verwachten. Door een interne verwerkingsfout is uw bestelling helaas niet correct doorgekomen, waardoor wij u opnieuw om bevestiging moesten vragen. Wij begrijpen dat dit frustrerend is, zeker wanneer u rekent op duidelijke ondersteuning bij het kiezen van compatibele producten. Zoals per e-mail vermeld, is uw betaling inmiddels volledig teruggestort. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Laura – ELRO
Scherp beeld en hoge kwaliteit
De producten van Elro zijn vanoudsher leuk voor de consumentenmarkt. Ik dacht bestel een leuke inbraakmeldinstallatie voor een kleine winkel. Zonder abonnementskosten en met app. Helaas is de bestelling nooit door Elro verzonden ondanks de belofte voor 11:00 uur besteld volgende (werk)dag thuis.. Na 4 dagen gaan mailen en toen waren er problemen in de bestelling. Met vage commmunicatie kwamen we niet tot een werkend systeem. Geld terug gevraagd in mij laatste mail en zondere verdere reactie 16 uur later melding (23:00 uur) van betaalplatform dat er geld werd terug gestort word.. Jammer van Elro dat het zo gelopen is. Als ze iets beter gecommuniceerd hadden en niet bij mij het probleem hadden neer gelegd van een misconfiguratie van de artikelen was het vermoedelijk Elro geworden.
Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw aanvullende/tweede review. We vinden het jammer om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen. Zoals wij ook onder uw andere review hebben aangegeven, is er helaas een fout ontstaan in de verwerking van uw bestelling, waardoor deze niet correct is verzonden. Wij begrijpen dat dit, in combinatie met de ontstane onduidelijkheid rondom de productconfiguratie, voor frustratie heeft gezorgd. Dat is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
We hebben de babyfoon BC4000 aangeschaft en zijn tot nu toe zeker tevreden. Installatie en bediening is duidelijk en niet moeilijk. Hopen nog lang van de Babyfoon te mogen genieten.
ik heb het pakketje nog steeds niet ontvangen
Beste Hans, Wat vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet had ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat mijn collega uw melding direct heeft opgepakt en dat er inmiddels een nieuw pakket naar u is verzonden. Wij hopen dat u deze inmiddels in goede orde heeft ontvangen. Mocht er nog iets niet in orde zijn, laat het ons dan gerust weten, we helpen u graag verder. Veel plezier met uw ELRO-product! Met vriendelijke groet, Laura – ELRO
46 Meirseweg
Zundert 4881MJ