Pluspunten
Grote keus in verlichting en duidelijke website
Pluspunten
Snel en goede reactie op vragen. Zeer behulpzaam.
De handleiding in het nederlands moet uitgebreider en duidelijker geschreven worden, net als in het engels
Pluspunten
Erg goede en vriendelijke klantenservice
Pluspunten
Prima geholpen bij het zelf installeren.
Pluspunten
aanspreekbaar bij problemen met de instaleren
Verbeterpuntenzou de beschrijvingen bij de diverse onderdelen nog eens onder de loep nemen.
Pluspunten
Ik had een ELRO AS8000 draadloos alarmsysteem besteld. Het systeem kon gemakkelijk worden geïnstalleerd en werkt perfect. Helaas werkte de bijgeleverde IP beveiligingscamera niet. Deze kon via de WIFI geen verbinding maken met de router. Hierop ELRO Nederland gebeld waarna ik nog tijdens het telefoongesprek werd geholpen. Via de e-mail werden een aantal mogelijkheden opgesomd waaraan dit euvel zou kunnen liggen. Toen dit niet kon worden opgelost werd een dag erna ter vervanging al een nieuwe IP beveiligingscamera opgestuurd. Ik vind dit een top service! Dit tref je niet overal zo aan.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Makkelijk om met vragen over de producten te benaderen.
VerbeterpuntenGebruikshandleidingen zouden wat duidelijker mogen.
Pluspunten
Denken met de klant mee!
Pluspunten
Nadat ik een videodeurintercom van het merk ELRO had aangeschaft was de afmeting van het aansluitsnoer niet wenselijk voor mijn situatie, kontakt met de klantenservice gezocht en deze hebben dus in samenwerking met de fabrikant kosteloos een verlengkabel toegestuurd. Van het begin van mijn verzoek tot aan de levering is de communicatie zeer goed en prettig verlopen.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!
Pluspunten
Goede service ook teleonisch
Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpuntengeen ging goed
Pluspunten
Zeer goede helpdesk
VerbeterpuntenEen betere gebruiksaanwijzing met name uitleg over de koppeling van brandmelders maakt de helpdesk minder noodzakelijk, nu was ik blij met de helpdesk
Pluspunten
Goede communicatie, snelle reactie. Snelle levering, meedenkend. Doen wat ze beloven
Pluspunten
Goede klantenservice die me vriendelijk te woord gestaan heeft. Artikel omruilen was geen probleem. In dit geval geen verbeterpunten.
46 Meirseweg
Zundert 4881MJ