Blij verrast

Super ingepakt en persoonlijk kaartje erbij! Grote moeite voor een klein pakketje, betekent dat elke klant en aankoop belangrijk is. Dank je wel !

Gewoon TOP!

Verkeerde bestelling gekregen en na een mailtje werd dat direct in orde gebracht! Ikblijf zeker klant!!

Snelle en correcte service!

Leuk kaartje erbij, zorgt voor persoonlijke toets.

doen wat jullie zeggen en zeggen wat jullie doen.

Mooie kwaliteit, vriendelijk geholpen, alles mooi verpakt.

Goed!

Goede kwaliteit en pasvorm. Onderscheidend klantvriendelijk, handgeschreven kaartje met dankwoord voor aankoop. Een snelle levering.

Uitmuntend

Handige en overzichtelijke website/webshop. Snel antwoord bij eventuele vragen We hadden onze mooie sokken snel in huis!

Goede keuze , snelle verzending

Fijn om een pakje te ontvangen Leuk verpakt en briefje en lolly erbij Net ff iets meer aandacht aan besteed !

Uitmuntende service!

Altijd zeer vriendelijk én behulpzaam én bovenop nog eens heel correct met super kwaliteit! Kortom, zoek niet verder, beter ga je niet vinden...

Heel tevreden

Goede info en vriendelijk contact. Vlotte uitvoering van de bestelling.

Snel toegekomen in goede conditie. Perfect!

Zeer goede producten aan de beste prijs

Topervaring, altijd…

Super mooi verpakt. Mooi assortiment Goed bezig

gewoon heel goed

Zeer correct; vlugge levering

Maillots zien er goed uit

De maillots (kousenbroeken) die ik voor mijzelf en mijn dochtertje kocht, zien er goed uit. De kleuren zijn mooi. Ze hebben een eerste wascyclus goed doorstaan. We hebben ze echter nog niet gedragen, dus over het comfort kan ik nog niet oordelen.

Zeer vriendelijk en goede service

Schitterende service en uitstekende kwaliteit

Mijn sokken werden snel geleverd met een mooi kaartje erbij. De sokken zijn van zeer goede kwaliteit en zitten perfect.

Snelle levering, goede kwaliteit en heel fijn verpakt met een kleine boodschap! Ik kan het niet beter wensen :)

Top service!!

Zeer goede kwaliteit

Ik beveel jullie website aan iedereen aan

Betrouwbaar en snelle levering van de producten. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Super snelle service!

Binnen no time had ik mijn pakket ontvangen. De sokken zijn precies zoals ik ze had verwacht: Comfortabel, van goede kwaliteit en lekker warm. De vijf sterren zijn welverdiend!

Alles prima verlopen.

Alleen de doorgifte van mijn adres aan GLS, moet secuurder.

zeer klantvriendelijk en goede producten

ik heb tijdens mijn online bestelling telefonisch info gekregen er was eerst de juiste kleur niet voorradig maar zij heeft ons dan gecontacteerd om onze gewenste kleur toch toe te sturen van een goede klantvriendelijkheid en opvolging en betrokkenheid gesproken zeken aan te raden

Fijne shop!

Toevallig ben ik bij deze shop uitgekomen en wat ben ik blij met mijn aankoop. Mooie keuze, fijne prijzen en een supersnelle service met een lekkere verrassing!

Snelle levering en een leuke boodschap erbij.

Leuvensebaan 16

2581 Putte