Laden reviews...
120 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken doorgaans snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijke service. Het persoonlijke kaartje en de attente verpakking worden vaak genoemd als fijne extra's. Een paar bestellingen hadden vertragingen of leveringsproblemen, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. Het assortiment en de beschikbaarheid zorgen voor herhaalaankopen.
Snelle levering, goed ingepakt en een super leuke verrassing in de doos. Goede prijs - kwaliteit. Heel behulpzaam en vriendelijk.
4 September 2025
Marijke
Gent
Snelle levering, heel professioneel
4 September 2025
Marlies
Mechelen
Prima firma correct en vriendelijk.Kaartje en snoepje bij het pakketje was zeer welkom.Doe zo verder.Bedankt voor de goede service.
Carine
9032 Gent-Wondelgem
altijd leuke kousen veel keuze en goede kwaliteit
neys vera
essen
Pakketje met heel veel zorg ingepakt!
Lise
Geens
Ruime keuze, correcte prijsvermelding en vlotte levering
22 August 2025
Chris
Sint-Laureins
Catherine heeft mij geholpen om een nieuwe soort kousen voor te stellen en het is een zeer goede keuze. Catherine is goed bereikbaar met de mail en geeft duidelijke info. De bestelling is vlot verlopen.
22 August 2025
Christine
Brugge
Niet twijfelen als je kousen online wilt bestellen en een persoonlijke service wenst. Beste service ooit online gekregen. Paar sokken uit voorraad en kreeg mail met wat wel in voorraad was. De bestelde wandelsokken die wel in stock waren werden me afzonderlijk opgestuurd zodat ik ze nog tijd had om op wandelvakantie te gaan. De andere sokken werden me pas toegestuurd als ik terugkwam van reis zodat er geen pakket voor de deur hoefde te staan én de verzending was gratis. Daarom dus mijn toprating
20 August 2025
Emmy
Evergem
Snel geleverd, met een vriendelijk kaartje en een zakje snoepjes. Wat een aangename verassing
18 August 2025
Inge
Roosdaal
Ik had geen bestellingsmail ontvangen, ook niet in mijn SPAM. Ik had een mail naar de webshop gestuurd. Ze hebben onmiddellijk geantwoord, en ik ontving ook onmiddellijk een bericht ontvangen om mijn bestelling te kunnen opvolgen. Zeer goede service, zeer professioneel en vooral ook heel vriendelijk!
8 August 2025
Katrien
Damme
Mooi assortiment van de beste kwaliteit. Top om bij Catherine te shoppen.
4 August 2025
Anja
Keerbergen
Mijn bestellingen worden steeds prima verzonden en bezorgd, en de kwaliteit van de goederen zijn top.
3 August 2025
Marcille Prenen
Berchem/Antwerpen
Goede ervaring. Snel ontvangen. Blij met de kousen. Leuke kaart en bedankt voor de snoepjes.
3 August 2025
Hannie
Papendrecht
Het persoonlijke kaartje in mijn pakket is heel tof. Als klant ben je dan niet gewoon een nummer.
29 July 2025
Nathalie
Antwerpen
Heel snelle vriendelijke correcte afhandeling van bestelling met daarbij een hele goede kwaliteit .
28 July 2025
Sabine van looy
Keerbergen
Zeer comfortabele slipjes
26 July 2025
Lili
Kastel
Sinds 4 dagen nog niks gekregen!!!!!Waar is mijn pakket????
22 July 2025
Astrid Bouffioux
Ottenburg
Deze website ga ik zeker nog dikwijls gebruiken
21 July 2025
Annie Sels
mol
Super snelle levering en heel goede kwaliteit!
20 July 2025
Lorine
Lier
Eenvoudig bestellen Goede en correcte levering, de snelheid kon iets beter
15 July 2025
Ludo
Hasselt
Snel antwoord op mail, goede uitleg. Afspraak voor afhalen, naar mijn wensen. Heel vriendelijk ontvangen en verder geholpen.
12 July 2025
Isabelle
Putte
Zeer goede kwaliteit, heel fijn contact met jullie, fijne. avond
7 July 2025
Bart Flobert
SINT-DENIJS-WESTREM
Bestellingen verlopen altijd correct. Bij twijfel wordt er goed geholpen . Zeer vriendelijk een echte aanrader.
5 July 2025
Kris