snelle en goede bediening

veel keuze en een goede kwaliteit

Perfecte kousen, perfecte service

Heel mooie panty’s die ik jammer genoeg niet vond in mijn stad. Heel gemakkelijk te bestellen en snelle service. Zeker niet de laatste keer......

Makkelijk bestellen, super snel en goed geleverd !

Zie boven

Tevreden

Supersnelle levering perfect geleverd

Tevreden klant.

Heb al enkele keren beroep gedaan op kousenonline.be en kan het zeker aanbevelen. Goede service en een ruime keuze voor gans mijn gezin!

service picobello

Heb de kousen besteld, omdat ik meerdere keren per week voorbij de vestiging in Putte rij, dus even de "kousenonline" uitproberen. Heb 3 types besteld die er de dag nadien geleverd werden. Service meer dan ok- test kousen moet nog komen.

service top!

Klantenservice top!

Goede zaak en goede afhandeling.

goeie kwaliteit van keuze en snelle levering

alles perfect!

Alles netjes toegekregen - goede service

vlotte service

vlotte service

Snelle en correcte service

Ik heb alleen de kousen gekocht die ik normaal ook op de markt bij jullie koop. Ik mis bij aankopen via de website jullie advies.

prima service

snelle levering , prima service

Vlotte bestelling en levering

Belgische handelaars, goede website, correcte afhandeling van de bestelling

Super goed!

Correcte en snelle levering!

snelle bestelt en snel geleverd

al enkele keren bestelt en altijd snel geleverd

Snelle en correcte verzending

Correcte verzending Goeie informeren

Tijdig en correct

Alles vlot verlopen

Top service!

goede afspraak,

goede afspraak en snelle levering een aanrader.

Correct en vlug

Ok

snelle service en alles tiptop in orde!

bestelling geplaatst en alles in goede orde ontvangen. Snelle service. Zeker voor herhaling vatbaar

Geweldig en snel.

Ik heb er ook mee geleerd, dat komt denk ik door mijn leeftijd, omdat ik gewend ben, drie paar zijn zes sokken, en geen twaalf?? Helemaal niet erg, mijn vrienden op de volkstuin dragen ze nu ook, dus ik heb toch een beetje reclame gemaakt. Mijn vraag is verkopen jullie ook leren klompsokken, ja dat heb je met tachtig jarige klanten.

Super snelle service

Super snelle levering

Vlot en correct

Eerste aankoop via deze site is perfect verlopen. Ik had zeer snel de mijn bestelling thuis. Ik kon mijn bestelling heel vlot volgen, kreeg steeds up-do-date-informatie, zo goed dat deze site er wel bovenuit steekt bij anderen Top ! Doe zo verder !

Leuvensebaan 16

2581 Putte