Laden reviews...
127 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken doorgaans snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijke service. Het persoonlijke kaartje en de attente verpakking worden vaak genoemd als fijne extra's. Een paar bestellingen hadden vertragingen of leveringsproblemen, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. Het assortiment en de beschikbaarheid zorgen voor herhaalaankopen.
Zeer snelle service, prachtige cadeauverpakking, en zeer vriendelijke mensen. Persoonlijke aanpak!
9 December 2025
Lies
Lint
De wollen kousen zijn zalig om te dragen. Zeer comfortabel!
8 December 2025
Rita De Munter
Lokeren
Ik ben zeer tevreden over de panty's. Zij passen zeer goed. De levering gebeurde heel vlug.
6 December 2025
Jeanine
Denderleeuw
Zit goed en gaan lang mee ik ga er mij nog bestellen spijtig dat er niet veel maten beshikbaar zijn zoals de blauwe l/xl gr
6 December 2025
Kathleen
Merelbeke
Pijlsnelle en accurate levering.
2 December 2025
Stijn
Keerbergen
Super snelle levering met persoonlijk bedankje. Heerlijke kwaliteit sokken.
2 December 2025
Merel
Putte
Deze firma onderscheidt zich enorm in extra dienstverlening. Supervriendelijke communicatie, zeer goed advies bij twijfels, een lief kaartje in het pakket... Een zekere Catherine heeft mij geholpen en ik was werkelijk "blown away" van haar vriendelijkheid.
30 November 2025
VE
Huldenberg
Erg veel dank om mijn moeder te helpen met het wisselen van een item! Ze is ouder en ik help haar met bestellen. Uw behulpzaamheid en vriendelijkheid is een hart onder de riem! Perfect!
29 November 2025
Ellen
United Kingdom
Mooi assortiment. Goede website. Correcte levering
28 November 2025
Martine
Mechelen
De enige kousenvoetjes/sokjes die niet wegzakken in mijn schoenen en sneakers dankzij de siliconen band. Een aanrader! Zeer snelle levering.
26 November 2025
Evy
Keerbergen
Mooie, duidelijke webshop. Prijs-kwaliteit ok. Duidelijke communicatie en een mooie compensatie voor de,ongewilde, vertraging.
25 November 2025
Ilse
Duffel
Correct en op tijd geleverd
25 November 2025
Jaap Kornelis
OOSTKAMP
Vlotte levering, in een mooie verpakking en met een persoonlijke toets.
24 November 2025
Norbert De Vos
Buggenhout
Aangenaam , commercieel en professioneel telefoontje ontvangen van hun klantendienst nadat een product niet meer voorradig was .
23 November 2025
Patricia
Merchtem
Topservice Goede kwaliteit van kousen en ondergoed.
23 November 2025
Leen Dupont
Putte
Bedankt voor de hulp bij het lokaliseren van mijn pak! De kousen waren netjes verpakt en voldeden aan de verwachtingen.
22 November 2025
Melissa
Zottegem
Alles verliep zeer vlot en overzichtelijk
21 November 2025
Caroline Colle
Deerlijk
Altijd snelle levering, goede kwaliteit van de producten
Daisy
Tessenderlo-Ham
Ik vind gemakkelijk wat ik nodig heb op de site. Kousenonline heeft een uitgebreid aanbod. Verzending en vragen worden altijd snel afgehandeld.
Joris
Hasselt
Mooie en duidelijke website. Zeer snel geleverd en met een persoonlijk berichtje geschreven erbij. Echt TOP!!!
Els
Westerlo
Goede pasvorm en kwaliteit. Klein gaatje in het been.
17 November 2025
Guy
Leuven
Ik koop mijn panty,s van dit merk normaal steeds bij JBC. Jammer genoeg is dit een piepkleine stand met zeer weinig panty’s op voorraad….. is meer leeg dan vol….. en dit in alle winkels…..Wanneer ik ze bij jullie bestel heb ik ze de dag daarna….. waarvoor dank…. Super service!!!!!
17 November 2025
Andrea
Aalst
Goede prijs kwaliteit, vriendelijk,super
13 November 2025
Lutgarde
Putte
Uitstekende service en zeer klantvriendelijk.
9 November 2025
Günther
Aarschot
Top producten met goede omschrijvingen en eerlijke prijzen...
9 November 2025
Paul