Zoals ook via de mail aangegeven heeft het bij PostNL, vanwege drukte, langer geduurd voordat het pakket bij u bezorgd is. Wij hebben helaas geen invloed op vertragingen die ontstaan bij PostNL. Hopelijk zijn de schoenen naar wens. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Manwood Amsterdam
Beste Kamal, Het is uiteraard erg jammer dat de schoenen niet passen en dat u ze heeft moeten retourneren. Zoals bij ons op de website staat aangegeven, zijn de retourkosten altijd voor eigen rekening. Mocht u schoenen terugsturen waarbij u verzendkosten betaald heeft, dan krijgt u het aankoopbedrag en de verzendkosten terug. Hierdoor betaalt u alleen de retourkosten. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Manwood Amsterdam
Beste Erkan, Het is uiteraard erg jammer dat de schoenen niet passen en dat u ze heeft moeten retourneren. Zoals bij ons op de website staat aangegeven, zijn de retourkosten altijd voor eigen rekening. Mocht u schoenen terugsturen waarbij u verzendkosten betaald heeft, dan krijgt u het aankoopbedrag en de verzendkosten terug. Hierdoor betaalt u alleen de retourkosten. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Manwood Amsterdam
Beste Henny, Wat jammer dat u niet tevreden bent over de service. Wij hebben u gemaild en telefonisch te woord gestaan om de gang van zaken uit te leggen, we hebben onze excuses aangeboden en vervolgens hebben we het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort. Omdat de refund via Worldline, ons betalingsplatvorm, zit er wat tijd tussen. We zijn blij met u als klant en misschien kunnen we u volgende keer in de winkel helpen. Met vriendelijke groet, Webshop Manwood