Artikelen goed op voorraad en de volgende dag geleverd

Goede collectie, goede kwaliteit.

Ik vind het altijd heel prettig winkelen bij Manwood Middenweg. Ik word altijd professioneel geholpen (niet iedereen is even vriendelijk en behulpzaam) en met een goede service. Vooral omdat de producten een goede kwaliteit hebben en altijd met de trend meelopen koop ik graag laarzen bij jullie.

Slecht

Wel een enquête sturen maar ik heb het artikel nog niet ontvangen, ook nog geen aankondiging dat jullie er mee bezig zijn.

Snel verzonden en mooie schoenen!

Heel blij met mijn mooie nieuwe schoenen! Ook nog eens snel en netjes verzonden. Ik ben blij!

Mooie website

Snelle levering.

Top product

Ik heb de sneakers van Copenhagen besteld. Snelle levering, mooi ingepakt, prachtige schoenen. Ik heb al vaker bij Manwood besteld en altijd heel blij mee!

Alles spoedig verlopen. Alleen adres was fout. Wij wonen Wolvenbos 9 en pakketje kwam bij onze buren Nr 5 aan. Was geen probleem.

Tweede keer besteld, super snelle levering!

Zie boven

perfect

Fantastische dienstverlening, flexibel, snelle service

prima verlopen

SCHOENEN GEEN GOEDE PASVORM TERUG GESTUURD EN DAARNA GELD TERUG ONTVANGEN

Correct, duidelijk, snel.

heel goed!

hele goede en snelle levering

Perfecte service

Bestelling werd heel snel geleverd.

Snelle levering.

Ik ga zeker vaker een bestelling plaatsen.

Ondanks sale snelle levering

Vond op de site van Manwood in de sale een paar mooie loafers(ook nog in een goede kleur) van het merk Daniel Kenneth tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Manwood hanteert dus nog echte sale prijzen!

Zeer goede service. Snelle levertijd.

Zeer goede service. Snelle levertijd. Goede producten.

Snelle levering en goed kwaliteit.

vriendelijke dame bij klantenservice, netjes afgeleverd en de retour wad ook prima

zie hierboven omschreven

TOP

Duidelijk website, overzichtelijk en goede informatie. Na onze bestelling prima afwikkeling en snelle levering, ronduit heel goed!

Suoer

Makkelijk bestellen, snelle levering en goed op de hoogte gehouden worden van de levertijden

netjes verpakt

Alles was naar wens

Product werd snel geleverd en was exact wat de site had late zien

Fijne site

Vlot en goede site

Helemaal top.

Snel geleverd, goede retourpolicy en geld snel terug.

Willemsparkweg 173

1071GZ Amsterdam