Laden reviews...
31 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent de snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Sommige klanten geven aan dat er problemen waren met maatvoering of prijsverschillen. Retourneren verliep meestal soepel en de verpakking was degelijk. Over het algemeen wordt de service als positief ervaren.
Al jaren met plezier gewinkeld, personeel altijd vriendelijk!! Wat wil je nog meer? Vriendelijk zijn kost niets. Met vriendelijke groet, Giovanna
19 July 2024
Giovanna
Harmelen
alles conform afspraken geleverd en afgehandeld
16 July 2024
Thea
Wijchen
11 July 2024
Lilian
Beek
helaas de schoen waren niet geschikt voor mij Heb ze retour gestuurd
10 July 2024
Liesbeth Fielmich
Bosch en Duin
Alles is naar wens verlopen.
8 July 2024
Luus
Wageningen
6 July 2024
Toine
Amsterdam
Service en contact met webshop als goed ervaren
5 July 2024
Joelle
Weert
Bestelling verzorgd en snel geleverd.
2 July 2024
Ellen
Elst
Tevreden.
1 July 2024
Charlotte
Den Haag
De bestelling gedaan, betaling was niet door gekomen daar over contact gehad. Schoenen na betalingsbewijs snel verzonden en na 1 dag in huis. Ps denk alleen dat er op de schoenen buiten is gelopen, onderkant vies en een beetje gesleten. maar ik dacht dat het misschien kort gedragen is en daarna terug gestuurd, daarom afgeprijsd.
20 June 2024
Brenda Dekker
Meteren
Duidelijkheid op de site , en vlug geleverd.
14 June 2024
H J
Gouda
Prima, snelle levering! tip: zet bij de track& trace code ook even welke bezorgdienst t pakket brengt. Was mij nl niet duidelijk. Groet, I Kamm
12 June 2024
Ivonne
Venlo
Schoenen besteld maar helaas te groot. Schoenen retour en geld snel terug.
11 June 2024
Bianca
Valkenburg
Al jaren een goede ervaring!! Vandaag bestellen morgen in huis en daar kun je van op aan. Héél belangrijk vind ik dat! Met vriendelijke groet, Giovanna
9 June 2024
Giovanna
Harmelen
Er is nog niks afgeleverd na 6 dagen. Ben benieuwd of ik mijn schoenen nog krijg ? Staat op de site voor 12 uur besteld de volgende dag afgeleverd!!
31 May 2024
Willem
Purmerend
Zoals ook via de mail aangegeven heeft het bij PostNL, vanwege drukte, langer geduurd voordat het pakket bij u bezorgd is. Wij hebben helaas geen invloed op vertragingen die ontstaan bij PostNL. Hopelijk zijn de schoenen naar wens. Excuses voor het ongemak!
31 May 2024
Ronald
Oegstgeest
28 May 2024
Bianca
Doorn
Prachtige schoenen en snelle levering
28 May 2024
Christel
Spanbroek
Uiteindelijk verlies geleden aan het terug sturen, dus andere bestellen zou me alleen meer geld kosten mocht het niet zijn zoals het behoort te zijn.
9 May 2024
Kamal
Leiden
Beste Kamal,
Het is uiteraard erg jammer dat de schoenen niet passen en dat u ze heeft moeten retourneren. Zoals bij ons op de website staat aangegeven, zijn de retourkosten altijd voor eigen rekening. Mocht u schoenen terugsturen waarbij u verzendkosten betaald heeft, dan krijgt u het aankoopbedrag en de verzendkosten terug. Hierdoor betaalt u alleen de retourkosten.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Manwood Amsterdam
Fijn dat mijn sneakers van Mercer er waren.Snelle levering,blij mee.
3 May 2024
Astrid
Kudelstaart
snelle levering en vriendelijk aan de telefoon
21 April 2024
corrie kegge
Hellevoetsluis
Beste,, Je koop hele dure schoenen waar je aan verzendkosten aan moet betalen. Nou dat is geen probleem maar wil je het terug sturen moetje weer verzend kosten betalen. Je bent dus bijna €15 kwijt omdat je een schoen wilt passen . Ben teleurgesteld..!!
8 April 2024
Erkan
Veghel
Beste Erkan,
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Manwood Amsterdam
Mooie laarsjes van Elena Iachi. Snel verstuurd en prima contact met klantenservice.
6 April 2024
R.
Hilvarenbeek
Ik had een vraag en daar werd snel en duidelijk op gereageerd
31 March 2024
Monique
Badhoevedorp
Ruim aanbod en mooie overzichtelijke site, besteld en 2 dagen later geleverd zoals aangegeven!
27 March 2024
Gerard