Beste, Inmiddels hebben wij via diverse kanalen proberen contact op te nemen, maar helaas is dit niet gelukt. Wij vinden het oprecht vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan met de bestelling. Mocht u van gedachte veranderen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vriendelijke groet, Team Cole Haan
Beste, Wij hebben de veters helaas niet op voorraad liggen, anders hadden wij ze met alle plezier naar je toegestuurd. Wij hebben ze geprobeerd elders te krijgen maar helaas zonder resultaat. Nogmaals onze excuus voor het ongemak. Hopelijk heb je veel plezier van je mooie schoenen. Fijne dag. Team Cole Haan
Beste Kadir, Het klopt dat je de laatste tijd iets langer hebt moeten wachten op een reactie dan gebruikelijk. Onze welgemeende excuus hiervoor. Het was ontzettend druk bij ons op de afdeling. Inmiddels is het bedrag aan je gerefunded en zal spoedig op je rekening zichtbaar zijn. Vriendelijke groet, Team Cole Haan
Beste Froukje, Dat is inderdaad niet zo fraai. Inmiddels hebben wij een aanpassing gedaan op onze website en moet het bestellen nu goed gaan. Ik neem doormiddel van een privé bericht contact met je op mbt het retourneren. Dit is namelijk kosteloos en kan uit je berichtje niet goed opmaken wat hier is misgegaan. Excuus voor het ontstane ongemak. Vriendelijke groet, Team Cole Haan