Laden reviews...
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen bevestigingsmail van mijn bestelling. Ik had daarover een mail gestuurd naar de klantenservice maar geen reactie gekregen
8 January 2019
A de Haart
Amersfoort
Beste Anita,
Dank je wel voor het invullen van onze review. Vervelend om te horen dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen van de bestelling. Kan het zijn dat deze in de spam box terecht is gekomen? Deze bevestigingsmail wordt automatisch gegenereerd. Normaal gesproken reageert onze klantenservice binnen 1 werkdag maar ik vermoed, door de drukte, dat het over het hoofd is gezien. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. We wensen je veel plezier met je aankoop.
Vriendelijke groet,
ColeHaanStore.nl
Pluspunten
Mijn favoriet schoenmerk dat ik sinds jaren leerde kennen in de USA en moeilijk te vinden was in België tot ik de Cole Haan Store ontdekte. Dus prachtige opportuniteit waarvan ik reeds enkele keren gebruik van maakte.
7 January 2019
Arnold
Zuienkerke
Pluspunten
Fijne schoenen
24 November 2018
AMSTERDAM
23 November 2018
Han
Deventer
Pluspunten
mooie producten, snel en correct, eens een webshop die zich helemaal houdt aan de wettelijke regeling voor kopen op afstand. chapeau
Mark
Pluspunten
fantastische schoenen, licht, comfortabel, zien er lekker uit. Levering conform bestelling en snel.
anoniem
Pluspunten
Keurige en snelle levering
29 October 2018
VerbeterpuntenMatige selectie van de Cole Haan collectie
9 September 2018
Peter Bojoh
Amsterdam
Pluspunten
Mooie schoenen
Verbeterpuntenop de hoogte houden en verzenden/retour
Beveelt niet aan
8 September 2018
Michel
Waalre
7 September 2018
Kalki
Maastricht
Pluspunten
Fijne schoenen. Zeer comfortabel
VerbeterpuntenLevering mag wat sneller. B.v. Vandaag besteld morgen in huis
7 September 2018
Sjaak
Pluspunten
Levering op tijd goede prijsstelling
4 September 2018
Ruud Vlieger
Alkmaar
Pluspunten
Doen wat ze moeten doen.
anoniem
Pluspunten
Waanzinnig snelle levering
VerbeterpuntenGeen idee
Nicole
Nijmegen
Pluspunten
Perfecte bestellingen, direct goede hulp voor terugzending en juiste terugbetaling bij niet-aankoop. Geweldig comfortabele en mooie schoenen!
VerbeterpuntenVolgens mijn ervaring geen
Karin
Tienen
Pluspunten
VerbeterpuntenHelaas voldeed het artikel niet waardoor wij deze retour hebben gestuurd. Het duurde 14 dagen voordat ik mijn geld teruggestort kreeg, dat vind ik veel te lang duren. Als dit niet aangepast wordt dan us dit voor mij reden om geen online bestelling meer te plaatsen.
Pluspunten
VerbeterpuntenThis cannot be a true Cole Haan representative business. The items were shipped 4 working days after I placed the order. After shipment I received a message (basically only a sentence) saying that one of the items I ordered wasn’t available. I never received an answer to my reply message. There is no customer service! I would not advice to order anything from this website.
Beveelt niet aan
Suzanne
Rotterdam
VerbeterpuntenGeen idee
J.J
wassenaar
anoniem
Pluspunten
Uitstekende afhandeling met een supersnelle verzending van het artikel
Johanna
Leiderdorp
Pluspunten
Goede tel behandeling en uitleg. Snelle service, correcte afwerking
17 July 2018
Karel