Beste heer Remmelink, Mooi om te horen dat u al zoveel jaar fan bent van onze Greve mocassin. Het is wel zo dat wij al sinds jaar en dag deze schoenen maken op dezelfde leesten. Het kan zijn, daar het handwerk is, dat uw model wat strakker genaaid is door de schoenmaker. Verder zal u op uw oudere modellen al langer lopen waardoor deze als pantoffels aanvoelen. Wat sowieso ook goed kan helpen qua pasvorm is de schoenen/zolen goed doorbuigen. Mocht u nog niet tevreden zijn over de pasvorm dan kunt u altijd even met onze schoenfabriek bellen…0416 – 332880. Vriendelijke groet, Team Greve
Beste heer Grootenhuijs, Wat jammer dat de sneakers niet voldoen aan uw verwachting. Ik heb uw ervaring doorgestuurd naar onze Flagship store in Waalwijk. Mijn collega's vanuit daar zullen contact met u opnemen en op zoek gaan naar een passende oplossing. Excuus voor het ontstane ongemak. Vriendelijke groet, Team Greve
Originele beoordeling
Beste heer, Bedankt voor uw terugkoppeling. En wat spijtig om te horen dat u 2 weken heeft moeten wachten en hiervan niet op de hoogte bent gebracht. Het door u bestelde artikel komt uit onze Greve Flagship Store in Waalwijk. Dit is de reden waarom hier iets langer kan duren dan gebruikelijk. Nogmaals excuus voor de verwarring en wij hopen dat u lang plezier zult hebben van uw Greve schoenen. Hartelijke groet, Team Greve Petra