Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Naar verwachting zijn klanten zeer tevreden over Greve schoenen qua kwaliteit en pasvorm. Levering verloopt snel en retourneren wordt vlot afgehandeld. Klanten waarderen de goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service. Hierdoor doen klanten herhaalaankopen.
Ik kreeg de eerste keer twee rechter schoenen. Kan gebeuren en heb ze terug gestuurd met kleine opmerking erbij. Ik heb weer nieuwe ontvangen, maar zonder ook maar een woord van excuses of reactie erbij ontvangen. Verwacht je niet van dit merk. Verder mooie schoenen.
Rien
Franeker
Beste heer Venema,
Ik lees uw bericht en moet helaas concluderen dat dit niet is goed gegaan. Normaal gesproken wordt er altijd contact opgenomen met de consument.
Onze welgemeende excuus voor het ongemak.
Fijn om te horen dat de schoenen in de smaak vallen.
Team Greve
Snel in huis en goed verzorgd de artikelen.
Nelly
Tiel
Ik draag al jaren tot mijn zeer grote tevredenheid Greve schoenen. Eén opmerking: ik heb in maart ‘22 m’n Bordeaux rode Kansas instappers door Greve laten onderhouden en reviseren en de zool van m’n linkerschoen ligt nu al helemaal los, ik zie ook geen lijmresten, en de stiksels zijn versleten!! Ik wissel zeker met regelmaat van schoenen. Ik vond dat, met een revisie bedrag van €160,= in m’n achterhoofd, de slijtage wel heel erg snel en het bedrag van revisie zeker niet waard. Wellicht een reactie van uw zijde.
Lowie Jacobs
Den Haag
goede service and goede spullen
jan
Arnhem
Passen prima bij een wat bredere voet.
WL
APELDOORN
Het feit dat mijn laatste vijf paar schoenen van Greve zijn, verklaart de titel “onovertroffen” en maakt verdere toelichting overbodig. Aanbeveling voor Greve (en eigenlijk voor alle fabrikanten): Doe standaard een paar extra veters in de doos, want het is bij vervanging niet altijd eenvoudig / mogelijk de juiste kleur te vinden.
Henk
Tilburg
Momenteel heb ik 10 paar schonen van Greve en wil niet meer anders.
Hein
Oldenzaal
Ik neem mij telkens voor om naar Waalwijk te rijden. Maar via internet gaan aankopen ook voortreffelijk. Voordeel is dat gehele assortiment verkrijgbaar is i.t.t. de schoenzaken hier in de buurt. Kwaliteit schoen en pasvorm is onomstreden.
Jeff
Leusden
Mooie en duidelijke website die kiezen en bestellen makkelijk maakt. De bestelde schoenen kwamen rap binnen. uiteraard weer de beste kwaliteit, en voor mij belangrijk, pasvorm!
Sam
Den Helder
Ga zo door
Silvester
Eibergen
Prima pasvorm, moderne vormgeving, lange levensduur, absoluut de prijs waard!
Koos
Vlaardingen
Ik draag sinds enkele jaren Greve en ze bevallen super. Na meerdere paren, o.a. Greve Fury in maat 6,5 te hebben aangeschaft, had ik dit keer de Greve Podium in maat 6,5 genomen. Het bleek dat dit model iets groter uitviel dan alle eerder aangeschafte schoenen. Omdat ik nogal haast had met het omruilen voor de goede maat had ik contact opgenomen met de distributeur Fros International, ( Jeroen ) met de vraag of ik ze bij hun mocht komen omruilen. Volgens hun systeem lag de juiste maat op voorraad, maar voor alle zekerheid was hij in het magazijn gaan kijken of deze daadwerkelijk op voorraad lagen. ( laatste paar) Ik ben volgens afspraak keurig teruggebeld dat ze er nog lagen en heb de schoenen s’middags om mogen ruilen. Hierbij ook mijn complimenten aan de keurige dame van de receptie voor het nette ontvangst!
30 November 2023
Franklin Geraerts
Son en Breugel
Kwalitatief geweldig product. Goede service van logistiek centrum.
Gerrit
Ijsselstein
Ik draag sinds mijn 12-de al Greve schoenen.Ben zeer tevreden
Reinder
Dordrecht
Handig om net dat ene model of kleur rechtstelsels bij Greve te bestellen.
Martijn
Deventer
De schoenen zijn wat traditioneel maar wel van zeer goede kwaliteit. De prijzen zijn navenant en dus vrij duur. Positief punt is dat de schoenen heerlijk aan je voeten zitten. Uitstekende pasvorm en de kwaliteit straalt er vanaf. Levering is supersnel en uitstekend verpakt.
Ton
Drunen
Behalve dat de Greve schoenen van ongekende kwaliteit en pasvorm blijven, is kopen via de Greveshop zeer makkelijk gebleken.
Sam
Barends
Al vele jaren draag ik Greve schoenen, zowel casual als ,nette, uitvoeringen. Een ,Greve schoen, is van hoge kwaliteit en heeft een eigen specifieke uitstraling. Een prachtig ,handwerk, schoen-product. Chapeau!
29 June 2023
Hans
Havelte
Deze email is compleet gestoord, heb het produkt niet ontvangen.
Beveelt niet aan
G
B
Theo
H.Landrtichting 6564 AA
Schoenen kun je gemakkelijk een tiental jaren dragen of zelfs nog langer en dan zijn ze nog mooi.
Ruud
Helmond
Als je zoals ik de Oer producten van Greve kent dan zijn de weggooi Sneekers echt een afknapper
Beveelt niet aan
Eddy
Schiedam
Geen problemen met bestelling en ontvangst. Wel een opmerking over het product (Greve Mocassins). Ik draag die al meer dan dertig jaar (maat 11.5 K) maar heb de indruk dat de nieuwste versies nauwer op de wreef zijn. Voor de zekerheid had ik maat 12K besteld, maar heb ze toch een week lang in een oprekker moeten plaatsen voordat ze comfortable zaten.
Willem
Borculo
Beste heer Remmelink,
Mooi om te horen dat u al zoveel jaar fan bent van onze Greve mocassin. Het is wel zo dat wij al sinds jaar en dag deze schoenen maken op dezelfde leesten. Het kan zijn, daar het handwerk is, dat uw model wat strakker genaaid is door de schoenmaker. Verder zal u op uw oudere modellen al langer lopen waardoor deze als pantoffels aanvoelen. Wat sowieso ook goed kan helpen qua pasvorm is de schoenen/zolen goed doorbuigen.
Mocht u nog niet tevreden zijn over de pasvorm dan kunt u altijd even met onze schoenfabriek bellen…0416 – 332880.
Team Greve
Jammer dat de schoenen niet in een K leest te leveren waren. Op de site wordt niet vermeld dat ze in Portugal gemaakt zijn. Fijne schoenen.
22 May 2023
GJB
Zelhem
Het product, de sneaker, is niet wat ik er van verwachtte. Uiteindelijk heeft Greve de schoenen terug genomen. Een goede oplossing van een ongelukkige aankoop.
22 May 2023
Joop Grootenhuijs
Rhoon
Beste heer Grootenhuijs,
Wat jammer dat de sneakers niet voldoen aan uw verwachting. Ik heb uw ervaring doorgestuurd naar onze Flagship store in Waalwijk. Mijn collega's vanuit daar zullen contact met u opnemen en op zoek gaan naar een passende oplossing.
Excuus voor het ontstane ongemak.
Einsteinweg 25
3404LH Ijsselstein