Nog niet binnen na 6 dagen

Nog niet binnen na 6 dagen na verzending en daardoor te laat om kado te geven.

Uitstekende service!

Ik wilde een Bioskoopbon geven aan iemand die altijd geld kan gebruiken, maar fysiek geld altijd op ziet gaan aan eigenlijk niks. Ik checkte even op de site, en binnen een paar minuten had ik alles geregeld en gepersonaliseerd. Omschrijving over wat je met een bon van een bepaald bedrag was zeer duidelijk. En de fysieke bon (ik ben oud, en dus nog old-skool) in no time in huis! Kortom: uitstekende service!!

Krijg de bon niet gekoppeld aan Pathe account

- Begrijp niet waarom de bon niet geldig is op zon- en feestdagen -Krijg de bon niet gekoppeld aan Pathe account

Prima verzorgd ontvanger was er blij mee.

Geen gedoe

Makkelijk te gebruiken

Heel fijn, snel in huis.

Uitstekende service.

Super kado

Iemand is altijd blij met dit kado

site niet gebruiksvriendelijk

Op het laatste scherm was voor mij niet duidelijk meer wie bestelt en wat het bezorgadres is. De bon kwam ook te laat.

Slecht

We zijn meer dan een week later. 8 dagen na bestelling online, en nog steeds geen bonnen ontvangen...

Eenvoudig

Vanuit je stoel te regelen

Lastig te bestellen voor een ander.

Erg onduidelijk als je een bon naar iemand wilt sturen als verrassing op een bepaalde datum. De ontvanger kreeg onmiddellijk bericht.

Wordt al gewaardeerd

Zie boven

Makkelijk bestellen

Bestelling op de site ging gemakkelijk. De levering per PostNL duurt langer dan verwacht.

Ik ben heel onhandig op sociale media, maar de persoonlijke kaart was in een handomdraai ingevuld.

Niet wat ik verwachtte

Voor moederdag heb ik een gepersonaliseerde bioscoopbon in print besteld. Meerdere dingen gingen niet soepel. Allereerst kreeg ik geen verzendbevestiging, terwijl die expliciet wordt genoemd dat ik die krijg. Toen ik contact opnam via de chatbot reageerde de chatbot niet eens.. Gelukkig kwam het cadeau wel op tijd binnen, maar de persoonlijke tekst en vormgeving ontbraken op de fysieke print. Digitaal werd deze vervolgens niet geladen, dus uiteindelijk was van de speciale Moederdag uitgave niets waard. Om de kaart te activeren kreeg ik vervolgens een mail, met witte letters op een gele achtergrond. Ik weet niet wie dit bedacht heeft, maar dat is natuurlijk bijna niet te lezen.. Al met al geen goede ervaring met het bestellen van de nationale bioscoopbon.

Bezorging duurt veel langer dan aangegeven

Na bestellen heb ik een mail ontvangen waarin staat dat als voor 14:00 besteld wordt het de volgende dag verstuurd wordt. Deze mail ontving ik op woensdag. Pas de maandag erna ontving ik bericht dat de bioscoopbonnen verstuurd waren en pas op woensdag een week na de bestelling had ik de kaarten in huis. Helaas was toen de verjaardag al voorbij…

Makkelijk en veilig

Werkt heel prettig

oke.

ik had 4 x 60 bonnen besteld. Per 60 een andere bon. Uiteindelijk waren alle bonnen hetzelfde. Ook viel de persoonlijke omschrijving tegen. Was op een etiketje en heel klein, viel niet echt op. Had ik meer van verwacht. levering was verder prima.

De boodschap die bedoeld was voor ontvanger is niet op het kaartje gezet

Zie boven

Het verloop van het proces niet steeds heel duidelijk. Niet blij dat het onmogelijk was om de bon Te

Het verloop van het proces niet steeds heel duidelijk. En ik was niet blij dat het onmogelijk was om de bon te printen en gewoon 'ouderwets' te geven.

Als kado, geweldig

Moeite met openen van de bon.

Ik heb een Apple IPad, is dat de reden dat ik hulp nodig had van jullie?

Erg leuk

Snel, makkelijk, leuke presentatie.

Pakketje gearriveerd met enige vertraging

Het is makkelijk bestellen en betalen, maar door de postbezorging duurt het wel meerdere dagen voor je de bon in de bus hebt. Ik moest ook nog even zelf achter de activeringscode aan, die was niet meteen gestuurd. Een bon kopen in een winkel of bioscoop gaat sneller !

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.