Leuk idee, maar ik wilde uitprinten maar dat lukte mij niet.

Zie hierboven, uiteindeijk via via pdf gelukt

Je kan de bon niet uitprinten, jammer!

Jammer dat je de bon jiet kan uitprinten!

Positief

Cadeautje voor mijn kleindochter!

helaas zijn de bonnen nooit aangekomen.

wij hebben de bonnen besteld en ze zijn niet aangekomen. veel contact gehad met jullie en dan krijgen we te horen dat het heel vaak mis gaat met de post. dan zou ik zeggen stuur ze aangetekend op. wij hebben 14 bonnen van € 30 besteld. dan zou je toch verwachten dat dat geen probleem is. uiteindelijk wordt nu het geld teruggestort.

Behalve een klein probleem bij het activeren een vlotte procedure.

Is nog steeds niet ontvangen

Kadoo gestuurd, en degene heeft nog steeds niets ontvangen

Snelle levering makkelijk bestellen

Een leuk kado per post voor de verrassing en snel en zeker op zijn plek!

Prima website voor info en snelle afhandeling!

Leuke verrassing!

Als je iemand wilt verrassen op een leuke spontane wijze, dan is dit een mooie geste! Je kunt het besteden wanneer je maar wilt, en ook hoe je het wilt, een ieder zijn smaak, nogmaals een leuk idee!!

Soepel

Aanvraag en activeren ging snel en simpel.

Snel, makkelijk en leuk

Snel, makkelijk en leuk

Snel aan te schaffen en leuk te personaliseren

Makkelijk aan te schaffen en met een paar klikken leuk te personaliseren. De ontvanger vond het op deze manier een heel leuk cadeau om te krijgen.

Had gepersonaliseerd om kado te doen, was helemaal niks op de fysieke kaart van te zien!

makkelijk bestellen.

Nationale Bioscoopbon makkelijk bestellen, snel geleverd :) .

Teleurstellende zgn persoonlijke boodschap

Speciaal geschreven boodschap voor de ontvanger blijkt beperkt tot enkele letters op de kaart. Dramatisch slecht. Hele idee in het water gevallen.

Makkelijk te maken snelle levering leuk cadeau

Ingewikkelde afwerking

Als redelijke digibeet lukte het me niet om een papieren exemplaar af te drukken.

Makkelijk online te bestellen

Ik heb als cadeau een bioscoopbon aangeschaft en via WhatsApp verzonden. Super makkelijk te doen

Bon nooit ontvangen, 10 dagen na bestelling

Bon nooit ontvangen. Helaas wordt de bon zonder Track&Trace verstuurd, dus niemand weer waar de bon is en of ie nog gaat aankomen. Met het gevolg dat ik zonder cadeautje bij de feestvarkens stond. (Bon ruim van te voren besteld.) Antwoord van PostNL na 10 dagen: wacht het nog even af. Antwoord van Bioscoopbon na 10 dagen: je kunt het nog even afwachten, of de bon annuleren. Ze kunnen geen nieuwe bon opsturen. Dat betekent dat ik voor niets een gepersonaliseerde bon heb gemaakt en daar een tijdje mee ben bezig geweest, en dat ik weer opnieuw kan beginnen. Als de bon dan wel aan komt. Of ik moet alsnog naar de winkel om een - niet gepersonaliseerde -bon te kopen. En hoe krijg ik de bon dan bij de jarige? Want het feestje is al geweest. Dan moet ik zelf porto betalen om de bon naar haar op te sturen, met het eigen risico dat de bon dan ook weer niet aankomt. Bioscoopbon lost dit allemaal niet op. Die annuleert, stort je geld terug, en zegt: 'zoek het verder maar zelf uit'. :( Slechte service dit. Dus: koop vooral géén Nationale Bioscoopbon online!!!!!!!

Snel bezorgd

Ontvangst goed maar de naam van de jarige moet je met een vergrootglas lezen. Jammer.

Lekker makkelijk en persoonlijke touch.

Lekker makkelijk en persoonlijke touch.

Makkelijk om te maken en snel geleverd.

Zelf gekozen onderwerp met wat steekwoorden voor een geweldige uitstraling. Al blijkt de uitstraling alleen digitaal te zien via QR code en niet op de fysieke omhulsel, wat ik dan jammer vond. Mijn tip aan kopers hierin is, maak een printscreen van je eigen ontwerp en maak er een met vriendelijk groet kaart bij de fysieke bioscoopkaart. Ook was het lastig om te zien dat ik volgens de tekst na 1 kaart te hebben geactiveerd dat hiermee de overige ook automatisch zijn geactiveerd. Heb dit dan toch per kaart gedaan.

Ging vlot en was makkelijk samen te stellen

Er duidelijk en makkelijk te bestellen

Ik wilde de bon persoonlijk geven. Dat was nogal een gedoe met printen enz.

Handig te gebruiken

Heel goed idee

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.