Nooit iets ontvangen…

Heel slecht bedrijf! Als je niet eens een cadeaubon bij iemand kan krijgen, niet kan achterhalen waar de cadeaubon is en dan zegt ‘ga maar naar Primera’ en koop ‘m daar…dan heb je je online webshop echt niet op orde. Nooit meer ga ik hier tijd en geld in stoppen

Helaas niet goed

Week geleden besteld maar komt weer niet binnen. Is al de tweede keer.

Onvoldoende

Personaliseren komt niet leuk tot zijn recht op de bon, nergens terug te zien dus vervangt niet een kaartje. Ben ook niet op de hoogte gehouden omtrent track and trace alsook geen informatie gehad activeringscode.

Als cadeau gedaan met tekst en afzender. Laatste stond er niet op

Van een Elektonisch ticket is niet een QR code te maken

Als cadeau besteld en per email bunnem gekregen. Kon echter geen QR code printen om de bonnen fysiek te overhandigen.

Voldoende voor nu.

Alleen moet ik deze cadeau doen voor een verjaardag en dat vind ik niet heel apart gedaan en ook niet om te geven. Ik kan het net zo goed in de winkel halen en niet online bestellen. Voorheen hadden jullie die filmblikken om te bestellen en cadeaus te doen. Dat was aparter om cadeau te doen en online te bestellen.

Lastig om anderen online een bon te bezorgen

In de veronderstelling dat ik digitaal 2 bioscoopbonnen kon bestellen en uitprinten en die zo als cadeau snel kon schenken, bleek op een vergissing te berusten. Uiteindelijk moest ik die bonnen dus via e-mail doorsturen naar de ontvanger. En dat heb ik dus ter plaatse via de mobiele telefoon gedaan. Daarna was het nog een heel gewinkel om duidelijk te krijgen dat de begunstigde er echt gebruik van kon maken. Dat moet gemakkelijker en overzichtelijker kunnen.

Perfect geregeld

Duidelijk omschrijving bij gevoegd Prachtig cadeau. Al meerdere gedaan

Snel makkelijk geregeld!

hopeloos

activeercode werkt totaal niet. Ga nooit meer een bon kopen via de post.!!!!!

Fijn en snel maar voor de ontvanger minder

de bestelling is makkelijk en gaat snel. Ik begreep van de ontvanger dat het toch niet duidelijk genoeg is van wie dat ze het gekregen hebben.

Probleemloos

Duidelijk en makkelijk om een bioscoopbon cadeau te geven. Het kwam perfect aan bij de gelukkige ontvanger. Ook daar geen problemen. Fijn cadeau om te geven.

Eenvoudig en snel te bestellen

Voor ons personeel bonnen besteld.

Spannend cadeau voor mijn petekind

Wat geef ik aan iemand die 21 jaar wordt? Yes, een bioscoopbon. Hij kreeg een onherkenbare envelop en dat maakte het extra spannend. Helemaal leuk met mijn eigen boodschap die ik in het tekstvak kon schrijven. Ook veilig, want ik heb de actieveercode.

Heel makkelijk

Makkelijk te bestellen, origineel cadeau en meteen op kunnen sturen via de mail. Perfect

voldoende

mooi dat het gratis wordt toegestuurd. De tekst die ik opgegeven had was nergens op de bon te zien, helaas

Meedenkend

Was een probleem met adres en er werd goed meegedacht

Alles zoals verwacht

We gebruiken deze kaart in een actie met producten. Werkt prima.

Makkelijk en ook nog een een persoonlijke touch.

Instructie helder, bestellen gemakkelijk. Persoonlijke boodschap erbij wordt extra gewaardeerd.

Leuk cadeau, vlot geregeld

Voor een verjaardag een bios bon gekocht. Het was snel geregeld, het kwam alleen later dan de verjaardag binnen.. dat was het enige jammere eraan

Duidelijk goed en snel

Zeer tevreden.

De kaart met tekst voor de jarige zat er niet bij.

De kaart met tekst voor de jarige zat er niet bij.

Zag er heel goed uit.

Leek heel mooie uitvoering maar per post kwam gewoon een standaard versie

Verwachting gewekt die op het uiteindelijke product niet waargemaakt worden

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.