Laden reviews...
235 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen spreken de reviews van een positieve ervaring met bioscoopbonnen via internet. Klanten noemen gemak bij bestellen en de personalisatie. Er zijn wel meldingen van vertragingen of problemen met activatiecodes. De meeste respondenten waarderen het cadeau en het proces, maar er kan beter gecommuniceerd worden over leveringen en status.
Op een zondag besteld en maandag verzonden dus snel en aan hun ligt het niet dat mijn beleving ondermaats is. De oorzaak hiervan is de maffia organisatie van Post.nl die alleen maar geld graait en niets presteerd. Ontving de bioscoopbon pas 12 dagen later. Dat is de reden dat ik niemand de bioscoopbon als kado zal aanbevelen. Alieexpres is veel snellel vanuit China maar wordt nu ook afgestraft met 3€ belasting per pakket omdat die Linkse corrupte regering in samenspraak de monopolie van Post.nl wil beschermen.
26 June 2026
Fred
Lelystad
Altijd leuk een keer naar de film en ik kon de bon personaliseren met persoonlijke stickerboodschap. En een extraatje zoals een reep chocola. De ontvanger was blij verrast
24 June 2026
Petra
Gorinchem
Een bioscoopbon gekocht, Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn luie stoel tot de bezorging. Echt Top.
24 June 2026
R
Rotterdam
Het online aankopen van de nationale bioscoopbon plus kleine traktatie vond ik een mooi idee om cadeau te doen. Gemakkelijk geregeld en voir de ontvanger ook een verrassing.
Gretha
Steenwijk
De website werkt uitstekend. Een genoegen om te doen.
Niek
Groningen
Een bioscoopbon geven is leuk om te doen: een avond film is een mooi kado, de bon is makkelijk te verkrijgen en op te sturen. En je kan de bon een persoonlijk tintje geven met teksten en afbeeldingen.
Kees
Utrecht
5 bonnen besteld, deze zijn nooit aangekomen. Op mails wordt niet gereageerd; wel krijg je iedere dag een mail dat je de bonnen moet activeren. Weggegooid geld, echt een waardeloze ervaring
22 June 2026
Maarten
Haarlem
Ik weet dat je jarig graag naar de film gaat, in plaats van de fysieke bon heb ik een leuke interactieve email gestuurd met de bon. Erg leuk voor mij als gever als voor de ontvanger.
21 June 2026
Ralf
Haarlem
Kortom super
18 June 2026
Hugo
Wijchen
Duidelijk en makkelijk. Snelle afhandeling.
16 June 2026
Wiesje
Kaatsheuvel
Heel goed. Ik vind het een goede zaak dat de activering van de bon met een mailtje gaat: zo voorkom je diefstal, omdat stelen geen zin heeft. Heel mooi dat je de mogelijkheid hebt om de bonnte personaliseren en er een leuke tekst bij kunt doen. Dat geeft het cadeau net dat beetje extra:)).
16 June 2026
Ingrid
Emmen
Het aanvragen ging heel makkelijk en je kan het ook nog heel persoonlijk maken, als je zou willen. Het activeren keek ik helemaal van op. Ik dacht dat je van alles in moest vullen, maar letterlijk 1 druk op de knop en hij was geactiveerd. Wat ik wel vreemd vond is dat ik woensdags een bericht kreeg dat de kaart aangeboden was bij postNL. En ik kreeg hem pas 10 dagen later in de bus. Waarom dat zo vreselijk lang moest duren, snap ik niet. Maar ja, daar kunnen jullie ook niks aan doen.
13 June 2026
Bianca
Apeldoorn
Ik heb de bon nog niet ontvangen.
13 June 2026
Hedwig
Breda
Bestellen was duidelijk, het activeren lijkt duidelijk. Verzendbevestiging gehad, maar nu, na een week, nog steeds niks binnen. Klantenservice vandaag gemaild, maar nog geen reactie.
12 June 2026
Ingrid
Middenmeer
Alles is duidelijk omschreven en prettig voor oude mensen zoals ik zelf (82ste levensjaar) om te volgen
10 June 2026
rob
Zoetermeer
Week na bestellen nog steeds niet ontvangen. Het moment om ‘m te geven is allang voorbij. Beter in een winkel kopen.
10 June 2026
Karl
Den Haag
Bon besteld op dinsdag 2-6-26. Er stond bij wordt binnen twee werkdagen bezorgd. Dus ik dacht een leuk cadeau binnen te krijgen om te geven op zaterdag 6-6-26 maar ik heb de bon nog steeds niet binnen.. dus moest last minute hals overkop nog een cadeau kopen . Erg jammer. Dat moeten er duidelijker gecommuniceerd worden over de levertijd. Erg jammer
9 June 2026
Michel
Haaksbergen
Iemand anders heeft de bioscoop bon weten te bemachtigen. Waarschijnlijk is zijn email account gehacked. Er werd niet om legitimatie gevraagd. Er stond nog maar €1 op en niet de €15
9 June 2026
DHYAN
Rotterdam
Zo snel online bestellen. En met de persoonlijke foto erop, super leuk kado. Blij mee.
6 June 2026
Astrid
Soesterberg
Heb de bioscoopbonnen helaas nog niet binnen,wil het as zondag meenemen voor verjaardag van mijn kleinzoon, ben bang dat het niet meer op tijd binnenkomt, dat is erg jammer Vriendelijke groet van liesbeth volman
29 May 2026
EGM Liesbeth
s'hertogenbosch
ik heb voor mijn nichtje haar verjaardag een bon met m&M box besteld maar ze heeft alleen de bon ontvangen
26 May 2026
deborah
Amsterdam
Echt een super leuk cadeau om te geven Zag er echt TOP uit
25 May 2026
Hilma
Cuijk
Ik heb op 14/5 een zestal bioscoopbonnen besteld. Vandaag 21:5 nog steeds niet ontvangen.
21 May 2026
Jeroen
Etten-Leur
Super snel en makkelijk. Altijd een leuk cadeau om te geven!
19 May 2026
Sarina
Deurne
Ik kan er nog niks van zeggen, want ik heb het nog steeds niet ontvangen. Ik weet dat Hemelvaart ertussen zat. En we geen controle hebben op de bezorging, maar de verjaardag is al 2 dagen voorbij….
19 May 2026
Mischa
De Rijp
De Nationale Bioscoopbon. Het Leukste Cadeau In Het Donker.
Krijn Taconiskade 276
1087HW Amsterdam