Alles zoals verwacht

We gebruiken deze kaart in een actie met producten. Werkt prima.

Makkelijk en ook nog een een persoonlijke touch.

Instructie helder, bestellen gemakkelijk. Persoonlijke boodschap erbij wordt extra gewaardeerd.

Leuk cadeau, vlot geregeld

Voor een verjaardag een bios bon gekocht. Het was snel geregeld, het kwam alleen later dan de verjaardag binnen.. dat was het enige jammere eraan

Duidelijk goed en snel

Zeer tevreden.

De kaart met tekst voor de jarige zat er niet bij.

De kaart met tekst voor de jarige zat er niet bij.

Zag er heel goed uit.

Leek heel mooie uitvoering maar per post kwam gewoon een standaard versie

Verwachting gewekt die op het uiteindelijke product niet waargemaakt worden

snel geleverd!

Goed en snel geleverd!

makkelijk te bestellen

goed, makkelijk en leuk cadeau om te geven

Snel en goed geleverd.

De bonnen zijn volgens bestelling en met de juist teksten geleverd. Mooi verpakt.

Niet ontvangen !!!!!

Volgens jullie bericht zou de bestelling op 18 november naar post nl zijn gegaan. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Hoop wel dat ze snel geleverd worden. Het gaat om 11 bonnen twv 220 euro.

simpel te activeren

positief

Slecht te doen

Na 10 keer eindelijk beet

Een aanrader

Overzichtelijke site. Snelle levering.

Prima gegaan.

Voor onze kleinkinderen een bioscoopbon besteld. Makkelojk ovrr de post. Duidelijke instructies bij het programeren. Alles goed verlopen.

Slecht

wilde hem cadeau geven met naam en een plaatje maar dit lukte totaal niet. Dus maar een gewone zwarte bon in een envelope gedaan. Jammer het was een presentje. Koop nu voortaan wel een bon bij de bioscoop zelf.

Simpel en leuk

Makkelijk om nog even een leuk cadeau te maken

Nog geen bon ontvangen

Helaas hebben we nog geen bon mogen ontvangen

Een mooi en gewaardeerd kado!

Een teleurstellende ervaring met de bioscoopbon

Onlangs de persoon (ontvanger) van jullie bioscoopbon gesproken.. Ik had begin oktober op jullie site een persoonlijke kaart met bioscoopbon voor hem aangemaakt. De ontvanger kreeg echter enkel een standaard mail, dus geen kaart, en om de bioscoopbon te activeren diende hij van mij een activiteitscode te krijgen die ik van jullie zou hebben ontvangen maar nooit gekregen heb en hiervan ook niet wist. Bovendien werd aan de ontvanger niet verteld wie de gever was. Dat was ook de bedoeling maar ik moest mij dus als gever bekend maken. Een hele rare zaak en vervelende ervaring. Niet voor herhaling vatbaar. Echt een bonvolle verrassing !!

Super geregeld

Het is heel eenvoudig om online een bioscoopbon te bestellen ( met een persoonlijke boodschap). De bestelling wordt keurig en snel afgehandeld.

Ik kan niks anders dan een 10 geven. Bonnen zijn bezorgd, activeren met een code en klaar voor gebruik. Dat was precies wat ik wilde.

Oké!

Jammer dat de tekst die ik had doorgegeven voor bij de bon, niet is verwerkt.

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.